Hvordan nå høyder av Yoga?

Enhver studie av noen vitenskap eller emnet består av to deler, teoretiske og praktiske. Rollen til den teoretiske delen av kurset er viktig. Men grunnlaget for forståelsen av enhver sfære av aktivitet er den praktiske delen. Gjennom praksis forstår vi alle aspekter av faget. Under trening, vil vi bedre å bli kjent med verden rundt oss, seg selv og sine evner. Yoga er ikke noe unntak her. I den første fasen, vi studerer det teoretiske grunnlaget. På den nest viktigste fasen fokuserer vi på den praktiske delen.
Tiden skilt enorm mengde arrogante folk som studerer den teoretiske delen, erklærer høylytt at de vet hva yoga er. Hardnakket disse menneskene ikke kan treffe. De kan bare høre deg. Selvet stenge ørene. Du kan ikke vise dem sannhetens lys. Ikke engang prøve! Bare vær klar til deg selv, "hack til døden på nesen": en teori uten en grundig og systematisk praksis er en død brev. Ikke mer.
Det er bedre å huske hvordan du lærte å sykle. Først fortalte noen hvordan å sitte, hvordan å pedal, for å se og hvor du skal svinge på rattet. Uten denne kunnskapen, kan du knapt gå og styre sykkelen. Så du sitter på en sykkel med sikte på å utvikle en praktisk del. Og det var ikke så rask, enkel og smart, som du sa. Du måtte gå gjennom blåmerker, skrubbsår, sår, å finne en balanse, overvinne frykten for å falle, og mye mer.
Slike prosesser er iboende i enhver trening, inkludert yoga. Fortsetter temaet av en sykkel, vil jeg minne deg hvor glad og uforglemmelig opplevelse å overvinne seg selv, seieren over jernhesten og kjøre over tid og avstand. Er det ikke vakkert? Yoga er også ute og relevant "vinne" venter på sine helter. Det er imidlertid nødvendig ganske til å jobbe hardt hver dag og fylle kjegler, som å sykle. . Spillet verdt det, stole på meg, og straks fortsette med systematisk trening
Så har vi funnet ut at yoga - en praksis basert på teori. Hva gir oss yoga foruten helse og fleksibilitet? Yoga tillater oss å vende tilbake til sine røtter, for å koble vår bevissthet med det ubevisste. Men gang på sivilisasjonens morgen, var de i harmoni med hverandre. Indisk klassisk yoga gir deg mulighet til å kommunisere med våre bevisstløs i et ukjent språk teoretiker. Takk til yoga, ser vi i oss selv, i vår kropp og sjel, for å oppdage deres skjulte indre essens.
Dessverre finner du ikke bare de positive kvaliteter av din sjel. Yoga høydepunkter uten filtrering alle dine skjulte ønsker og intensjoner, som ble stengt før den daglige rutinen og bekymringer om "daglige brød". Jeg er absolutt ikke på noen måte oppfordre deg til å gå ut med hodet i yoga, slutte å tjene til livets opphold for dem og deres kjære ikke gjorde det. Kunnskap om sin natur kan gi fremheve de negative sidene av din sjel. håper du vil ikke tolerere denne tingenes tilstand. Din opplyst bevissthet vil nå søke å bringe lys av universell kjærlighet alt rundt deg i verden og, fremfor alt, til dine venner. Det er vanskelig å elske mennesker ikke er støttet av gjerninger. Dermed de klassiske yogakurs er lette og gode i vår grå verden
. & Nbsp.;

idrettspsykologi

 1. *** Kunstløp, Gymnastikk, Cheerleading og idrettspsykologi. 15 Kilder stress for foreldre, barn og …
 2. *** Idrettspsykologi, Peak Performance og baseball Derek Jeter: Hva gjør ham så spesiell 
 3. Lære å spille Golf
 4. Forbedre Golf Swing
 5. Vær Care til The Common Knowledge of Golf
 6. History of European Motocross
 7. *** Golf Tips: Fjorten måter å komme ut av en Sand Trap hvordan proffene Do
 8. Motocross under 60s
 9. *** Putting Tips for golfere: Slik Putt In The Zone 39 idrettspsykologi tips for Golfere-Plus En kom…
 10. Planlegger å lære MMA i Hamilton NJ kan vise seg å være en gunstig Deal
 11. Strålende Brainstorming Exercise å finjustere Mind
 12. Golf instruksjon video Hva gjør en perfekt swing
 13. Gratis selvforsvar klasser hjelpe deg å øke du både mentalt og Physically
 14. Confident Idrettsutøvere Win Competitions
 15. *** Slik Really Stop Violence I Sports
 16. *** Kjærlighet Golf? Nervøs på første tee? Her er 16 tips for å hjelpe deg å holde rolig, selv…
 17. THE ART OF fitnesstrening MOTIVATION
 18. Topp kvalitet hockey utstyr fra Cicada Sports
 19. *** Hvem er den største baseball Hitter Of All Time? Math og psykologi Gi The Answer
 20. Hvordan jeg ble en bedre forelder gjennom mine barn 'sport experiences