Fire trinn for å flytte fremover og akseptere Divorce

Ingen vil innrømme at deres ekteskap faller fra hverandre. Tross alt, har du mest sannsynlig satt i en mye hardt arbeid og de beste årene av ditt liv gjør at dette ikke skjedde. Og så, poff, det er alle borte. Imidlertid er den beste måten å håndtere en minnelig skilsmisse eller breakup å gjøre det så logisk som mulig. Jo raskere du kan gå videre, jo raskere hele dritten kan stå i det siste, der det hører hjemme. For å hjelpe deg på veien, har jeg satt sammen en fire trinns program som vil hjelpe deg å komme gjennom i begynnelsen av en skilsmisse og flytte til et bedre sted i livet ditt mentalt, fysisk og åndelig.

1. Vurdere den økonomiske situasjonen

Vi vet, dette er det siste du ønsker å gjøre, men dette er det første skrittet, spesielt for din fremtidige økonomiske sikkerhet. Med all den følelsesmessig stress du går gjennom, er det viktig at du ikke legger til økonomisk byrde i tillegg. Samle regninger, boliglån betalinger, kontoutskrifter, selvangivelse og andre finansregnskap. Hvis du er ukjent med det økonomiske aspektet av forholdet, er det på tide å bli kjent med det nå. Jo mer du vet, jo bedre vil det være.

2. Ta kontakt med en advokat

En advokat kan hjelpe deg gjennom deling av eiendom, fordeling av eiendeler, barnepass, forvaring og betalinger og andre finansielle nødvendigheter som du vil mest sannsynlig heller unngå akkurat nå. De er der for å hjelpe og til å representere deg rettferdig. Så la dem.

3. Ta vare på kropp og sjel

Oftere enn ikke, er du kaste og slå på kvelden, kommer i løpet av de siste årene du tilbrakt med mannen din, prøver å finne ut når, hvorfor og hva som gikk galt . I stedet for sukker plomme feer, spørsmål som "er det min feil?" "kunne jeg ha vært en bedre kone?" og "hva nå?" er mest sannsynlig å danse i hodet ditt. Du må prøve deg damndest å gå videre: dette kan bety å se en terapeut eller en coach, eller oppholder opptatt på dagtid, slik at du er rett og slett for sliten til å la energidrenerende tanker kommer inn i hodet ditt. Prøv å konsentrere seg om de aspektene av livet ditt som gjør at du føler deg bra -. Dine barn, venner, hobbyer

4. Lean på Friends

Venner, familie, mentorer - de er alle der for å hjelpe. Så la dem. Mange finner trøst og trøst i de som går gjennom (eller har gått gjennom) skilsmisseforhandlingene allerede. Du kan bli overrasket over hvor mye støtte og kjærlighet du har rundt, hvis du bare la folk hjelpe deg. La dem ta med barna for en kveld slik at du kan slappe av og lese en bok. Inviter dine venninner over for en flaske (eller seks) vin å gråte, le og tispe.

De prøvelser skilsmisse kan la deg fysisk, følelsesmessig og mentalt utladet. Men med disse fire trinnene, vil du være ett skritt foran den kommende rotteracet og klar til å takle skilsmisse med takt, nåde og aksept
.

skilsmisse

 1. Slik Cure Broken Heart
 2. Tilgivelse og Amends: Takle Fallout av Divorce
 3. Gjennomgang Hendelser og opplevelser New York
 4. Skilsmisse Support mens barna I School
 5. Financial Sjekkliste for folk som vurderer skilsmisse og Separation
 6. Gi deg selv en Fabulous Skilsmisse Party
 7. Forskjellen mellom skilsmisse og juridisk separation
 8. Fem Essential tips for Financial Wellness under ditt Divorce
 9. Når Kids Skilsmisse: Samtaler til foreldre og svigerforeldre til Have
 10. Skilsmisse Survival: Syv Surefire måter å sikre at dine venner Få Caller ID ! Og blokkere anrop
 11. Fire måter å spare penger i skilsmisse Case
 12. Hjelp På Skilsmisse - Er du interessert i gjeld og ikke engang vet det
 13. Mekling og økonomisk trygghet for Families
 14. Definisjon: Skilsmisse Mediation
 15. Når Umiddelbare Varetekt og flytte avgjørelser skal Wait
 16. The National Organization of Women vs Parental fremmedgjøring: THE STRANGE PARALLEL
 17. Hvordan finne en skilsmisse Attorney
 18. Samlivsbrudd årsak og Effect
 19. Mid Livet Crisis and Self Worth
 20. 10 tips om Spare penger på advokater Fes