Skilsmisse: Selge Sivil Home

Som om å gå gjennom en skilsmisse isn & rsquo; t traumatisk nok, fører det ofte til å bli tvunget til & lsquo; nedbemanne & rsquo; som er utfordrende både følelsesmessig og praktisk.

Du vil vanligvis ha valgt ekteskapelig hjem som et par, og vil ofte ha reist en familie der. Hvert rom har minner, både glad og trist. Det vil være møbler, bilder og pyntegjenstander som du har valgt /samlet sammen. Blir tvunget til å selge opp og flytte ut kan være svært belastende.

Når beslutningen er gjort for å selge den ekteskapelige hjem er det i begge dine interesser for å få best mulig pris. Start med å bestemme hva som vil skje med innholdet når huset er solgt. Diskuter mellom deg hva du ønsker spesielt å holde & ndash; vil du sannsynligvis begge trenger å inngå kompromisser, men det er best om du kan komme til en minnelig avtale, som involverer advokater i argumenter om hvem som får hva kan koste deg & pound; 1000 & rsquo; s. Tenk på hva som vil være viktig i 5 års tid og don & rsquo; t kaste bort penger eller energi på hvem som vil få en bryllupsgave eller ornament som vant & rsquo; t være så viktig i ditt nye liv.

Når du har kommet til en avtale du kan & quot; declutter & rsquo; huset. Eiendom eksperter er enige om at husene med mindre rot selge raskere. Kvitte seg med ting som ingen av dere ønsker eller har plass til og lagre ting som du vil beholde, men clutters stedet.

Hvis det er nødvendig å gjøre noen enkle dekorere - vegger bør males en vanlig krem ​​eller hvit, slik at de ser rent, rommene ser større og potensielle kjøpere er ikke satt av fordi de don & rsquo; t liker fargen eller mønsteret på veggene. Du vil hente inn kostnadene ved et par bokser med maling og din tid i prisen du får for huset.

En vanlig bekymring om å selge den ekteskapelige hjem er hvordan du vil være i stand til å ha råd til å kjøpe et annet hjem . Den finne ut hva boliglån du er sannsynlig å bli tilbudt søke råd fra en uavhengig finansiell rådgiver. De vil ha ekspert og oppdatert kunnskap om hvilke långivere er mest sannsynlig til å låne ut til deg, de beste avtaler tilgjengelig, og hvilken type boliglån vil være best for deg.

Når du vet hvor mye du har tilgjengelig få å vite et par lokale eiendomsmeglere. Fortell dem din situasjon, og be dem om å holde deg informert når et hus i din prisklasse kommer på markedet. Hold kontakten med dem jevnlig slik at de don & rsquo; t glemme deg. Vær realistisk om hva du får for pengene dine i området. Aldri tilby prisforlangende på et hus uansett hvor mye du liker det & ndash; Det er ofte rom for forhandling.

Ser på den positive siden av å flytte huset etter en skilsmisse, det kan du lage en ny start. Du kan velge hvor du bor, selv om det er restriksjoner på grunn av en jobb eller skoler du kan flytte til et annet distrikt i byen eller til en nærliggende by eller landsby innenfor pendling avstand.

Flytting vil gi deg muligheten til å bli involvert i et nytt fellesskap og møte nye mennesker. Bli med lokale klubber, komiteer eller kirker. Finn en lokal gruppe som gjør noe du liker & ndash; a. lesesirkel, et idrettslag, en hage klubben, WI, en slankende gruppe eller en øvelse klasse

Tenk på skilsmisse som et nytt kapittel i livet ditt & ndash; en sjanse til å få nye venner og prøve nye ting. Don & rsquo; t dvele ved fortiden & ndash; se til spennende ny fremtid
. & nbsp.;

skilsmisse

 1. Skilsmisse Settlements Wirral - Hvordan Rett Financial Issues
 2. Chicken For Thanksgiving: Takle skilsmisse og store livs Transitions under Holidays
 3. Din Guide til å velge et barn forvaring Attorney
 4. Når Your Man dumpet deg, dette er hva du har å Do
 5. Hvordan Skilsmisse Tvister kan løses gjennom Mediation
 6. Den vanskeligste delen av skilsmisse: den Eiendeler Valuation
 7. Barnet forvaring 101
 8. Spousal vedlikehold forklart for You
 9. Bryte opp er vanskelig å gjøre - spesielt for Men
 10. Kjære Dr. Romance: Skulle en mor Push datteren til å kontakte henne Estranged Far 
 11. Etter Skilsmisse - tilliten etter Infidelity
 12. Er det virkelig mulig å stoppe en skilsmisse? 
 13. Viktig Fakta om Skilsmisse Laws
 14. Den enkleste måten å refokusere og Recharge
 15. Syv sett med dokumenter du trenger til din Divorce
 16. *** Kan du Skilsmisse Your Inner Critic? 
 17. Viktigheten av Spousal vedlikehold etter Separation & amp; Divorce
 18. Hvordan håndtere forliket i en omstridt Divorce
 19. Den fjerde av syv Sins i Obesity - Endre Family Dynamics
 20. Økonomisk Taking Care Of innlegg skilsmisse Issues