*** Ekteskap er levende og godt i France

Etter America & rsquo; s. # 1 Love and Marriage Eksperter

Nylig reiste vi igjen til Europa for å gjennomføre flere intervjuer med hell gift par. Siden vi ikke hadde vært i Frankrike i flere år, var vi begynner å tro at medieoppslag om hvordan franskmenn ikke liker amerikanere. Så, avstivet vi oss selv for de vanskelighetene vi kan støte på som to amerikanske forfattere og forskere ber intime spørsmål om kjærlighet og ekteskap i Frankrike. Vår frykt og medieoppslag kunne ikke vært lengre fra sannheten.

Først av alt, det franske folk var herlig! De var fantastisk varm, åpen, vennlig og høflig utover fantasi. Overalt hvor vi gikk de behandlet oss som medlemmer av sin familie. Fra de hotellene vi bodde i til lokale bistroer, folk var fantastisk. På busser, tog, t-bane, og i drosjer, vi ble møtt med åpne armer og stor varme.

Og mens vi har hørt i år den oppfatningen at franske folk vil bli mer vennlig hvis du snakker med dem på fransk ; vi fant ut at et varmt håndtrykk og et stort smil snakket volumer i fransk! De var høflige til oss og vi gjengjeldt. Vi slet med hverandre & rsquo; s språk, men vi klarte. Store smil, håndtegn, og klemmer gå en lang vei i de fleste andre land vi har besøkt. Frankrike var ikke noe unntak.

Våre reiser tok oss hele Frankrike, med fokus på Paris og Lyon; begge fantastiske byer med fantastisk god mat, god vin, severdigheter å se, og historie å fortelle. Men mer enn noe annet, med alle fasiliteter i disse to store byene, vi ble truffet av vennlighet og varme av det franske folk. Vi var der i nesten to uker, og har bare fantastiske opplevelser å rapportere. Den franske lidenskap for mat, vin, liv og romantikk kan ikke gå glipp av hvis du slår opp en samtale med noen, observere par rusler nedover Champs Elysee, eller blande i en liten kafé eller bistro.

Og parene vi intervjuet var fantastisk, noe som bringer oss til det viktigste punktet i vår historie. Du har sikkert hørt at franskmenn er ikke lenger interessert i ekteskap eller litt variasjon på det temaet. Don & rsquo; t du tror det! Parene vi intervjuet som hadde vært vellykket og lykkelig gift i 30 til 60 år rapporterte stor tilfredshet i ekteskapet, og ville gjøre alt om igjen. Men her er der det blir interessant; vi fant de samme temaene hos unge franske par som var forelsket. De vi intervjuet elsket hverandre veldig mye, og vi ser frem til å gifte seg, akkurat som sine tanter og onkler, foreldre og besteforeldre før dem. Faktisk er ordet på den franske gatene at ekteskapet er å lage et veldig fint comeback i Frankrike! Vi hørte ingenting mens vi var der for å bestride at begrepet

Er ikke & rsquo;. T den fantastiske nyheter! Den største romantiske land i verden, og en veldig sekulært land også, blir interessert i ekteskapet igjen. Det er oppmuntrende nyheter, faktisk.

Når vi oppsummert våre siste intervjudata fra Frankrike vi ble truffet av hvor like de egenskapene som definerte deres vellykkede ekteskap og forhold skulle de i USA. De var nesten identiske. Det virker som vellykkede ekteskap rundt om i verden eller i romantiske land har felles temaer. Oppriktig, fortsetter vi å være svært begeistret for våre funn

Har allerede intervjuet vellykket ektepar i 48 land på alle sju av verden & rsquo; s. Kontinenter, var vi glade for å gå tilbake til Frankrike og se kjærligheten blomstrer <. br>

Selv om vi har hatt umåtelig parene vi har intervjuet i alle landene vi har besøkt, vi likte spesielt våre nylige intervjuer med fransk par. Det finnes en rekke grunner til hvorfor. Men hvis du presset oss for å nevne bare én, må det være deres lidenskap for liv og sin kjærlighet for hverandre. Vi har ikke noen gang huske følelsen så behagelig og ønsket velkommen av folket i et fremmed land enn vi gjorde på vår siste tur til Frankrike.

Som vi begynte å skrive de individuelle og kollektive historier om disse engasjerende franske par med vellykket ekteskap for vår neste bok, fant vi oss selv som ønsker å dele noen av disse funnene med deg med en gang. Vi var bare så glade for å vente!

Følg med for mer om kjærlighet, relasjoner og vellykket ekteskap i romantiske land og rundt om i verden!

Les vår siste bok, Hvordan Marry Høyre Guy
, for å finne ut om du har funnet mannen du skal gifte deg med.
Av legene. Charles og Elizabeth Schmitz
America & rsquo; s # 1 Love and Marriage Eksperter

* Opprette et vellykket ekteskap er ikke alltid den enkleste tingen å gjøre. Ditt besøk bloggen vår tilsier at du er svært interessert i å gjøre forholdet arbeid! Og sannferdig, har vi lært gjennom 30 års ekteskap forskning at det er bevist effektive måtene å sikre et lykkelig og sunt ekteskap. Faktisk, som kjærlighet og ekteskap eksperter vi tok hundrevis av tips fra tusenvis av lykkelige par vi intervjuet i hele verden og sette dem inn i vår prisbelønte og bestselgende bok, Bygge en kjærlighet som varer
.
. & nbsp;

elsker

 1. Trenger du Tegn på en juks kone å bekrefte dine mistanker? 
 2. Hvordan lytte til dine Heart
 3. *** Seasons Of Baseball Og Love
 4. Er du ærlig i forholdet 
 5. Kjæresten min ønsker å bryte opp - Din Neste Move
 6. Frykt for engasjement - et tidligere liv regresjon tilfelle study
 7. ? Ditt forhold Breakup: Var det fullstendig fiasko eller Just Komplett 
 8. Hva menn ser etter i kvinner - En 10 Point Checklist
 9. Ut med Old
 10. For å vinne tilbake en jente - Lær hvordan du gjør det i dag 
 11. Slå dine bilder til gaver som viser deg Truly Care
 12. Latino Romance! 
 13. Er du leve The Law of Attraction ennå? 
 14. En trist Ending
 15. Gjør denne valentine spesiell med blomster Brighton
 16. Hvordan lage en mann som deg - få en kjæreste Interested
 17. *** Hva er A Love and Marriage Expert 
 18. Beste Guide Mens Skrive for Him
 19. Top måter å komme over din Break-Up Faster
 20. Book Utdrag: The Waltz av Love