The Seven Secrets av en lykkelig Marriage

Å ha et lykkelig ekteskap ikke bare skje ved et uhell. Det skjer ikke fordi kjærlighet er den eneste ingrediensen som trengs for å lykkes, eller å være "perfekt" for hverandre. Ekteskapet er et partnerskap, og som enhver partnerskap, tar det engasjement, engasjement og hardt arbeid for å holde liv i den og hjelpe den vokse seg sterk.

Følgende syv hemmeligheter har fungert veldig bra for over 22 år i mitt ekteskap og for mange andre par også. Følg dem, tilpasse dem til å arbeide i ditt eget ekteskap, og du vil være på vei til å ha det vi alle ønsker - et lykkelig ekteskap

1. Kommunisere

2. Møt hverandre & rsquo; s behov

3. Lær å løse konflikter

4. Vokse med hverandre

5. Bli enige om pengesaker

6. Kjærlighet og respekt

7. Opprettholde en forpliktelse til ekteskap

Kommun
Lykkelig ekteskap avhenger uttrykke dine tanker og følelser med hverandre, for å snakke og bli hørt. Hvis ikke, vil alt annet leve på vaklende grunn. For å få en vellykket ekteskap må du gjøre deg selv en ekspert i å kommunisere med din ektefelle. Du må prøve å forstå hva partneren din sier, og noen ganger ikke si, samt prøve å analysere underliggende budskap eller ønske. Det er et trist faktum at vi er ofte mer høflig til fremmede enn vi er til de menneskene vi elsker mest. Hvis din ektefelle prøver å snakke med deg, enten det er for å finne ut hva du ønsker for middag, for å fortelle deg om dagen, eller for å diskutere et problem i ekteskapet, gi dem den samme høflighet du skulle gi en fullstendig fremmed, og lytt! Ikke prøv å fullføre sine setninger, ikke prøv å løse sine problemer, og ikke noen gang si: "Jeg fortalte deg det!"

Kunsten å kommunisere og lytte i ekteskapet er best illustrert når du er & ldquo; fullt tilstede & rdquo; for din ektefelle. For å være fullt til stede er å formidle med ditt kroppsspråk og oppmerksomhet som du ikke blir distrahert av andre arrangement. Du la din ektefelle vet at han eller hun har alt av nødvendig tid til å snakke. Din jobb er å lytte, motta informasjon blir delt og fortsette å gi et trygt og pleie miljø. Selv om du kanskje ikke er enig i alt som blir sagt, la din ektefelle rom til å kommunisere hva & rsquo; s på deres sinn. Snart nok, vil det være din tur til å gjøre det samme. Derfor modell hvordan du vil at din ektefelle å motta det du har å si.

Vellykket par også snakke dypt om sine forventninger til hverandre. Tenk på den gamle vitsen, & ldquo; Hvorfor gjorde kyllingen krysse veien & rdquo; Svaret i sammenheng til ekteskap bør være, & ldquo; Spør kylling & rdquo;.

Poenget er ikke å anta hva du ektefelle mener eller ønsker. Hvis du er usikker på noen ting, bare spør. Spør hvordan de føler, hva de ønsker å gjøre, og hvis du gir dem det de trenger. Altfor ofte vi er redd for å høre svaret frykter vi kan få en dårlig rapport kortet. Men det & rsquo; s mye lettere å være ærlig og formidle du virkelig don & rsquo; t vet hva deres forventninger er, men du virkelig ønsker å finne ut for å møte dem

Neste: Secret to av et lykkelig ekteskap. : Lytt
. & nbsp;

ekteskap

 1. Å spare en bunt Plan et bryllup skal foregå Midweek
 2. Hva er fordelene ved Sivil Status Search? 
 3. Essential Livet og forholdet Lessons vi alle kan lære av Avatar
 4. Press fra Wedding Planning - Hvordan unngå det Vet 
 5. Oppskrift For Good Relationships
 6. BRYLLUPS MANTRA
 7. Er din Sleeping With A Stranger 
 8. 5 tips om hvordan å håndtere utroskap i Sivil Life
 9. *** Slik Marry The Right Guy
 10. 8 grunner til at menn ikke er ivrige etter å få married
 11. Ti måter å gjøre ditt bryllup Day Miljø Friendly
 12. *** Hva er advarselen tegn på en sviktende ekteskap 
 13. Stresset av ditt forhold kan påvirke din Health
 14. De første 3 måter å spare Dine Marriage
 15. Lagre en urolig MARRIAGE
 16. Brudepike kjoler for en fjær Wedding
 17. Forholdet Råd For Newlyweds Part Two
 18. Save My Marriage - Counselors
 19. Betyr Ekteskap Restoration Work - Gjenopprette Ekteskap, virker det 
 20. Hvordan håndtere dine barn Etter en Affair