Grunner til å si nei - Positiv Child Disiplin Bruke Negativ Answers

Har barna har venner med altfor sjenerøse, givende foreldre? Er de å sette press på deg til å være så løs med barnet disiplin, rask til å del med penger og å si ja når din bedre vitende insisterer på at du bør motstå den enkle veien ut og si nei? Du er ikke alene. Moderne samfunn har gjort det nesten umulig for en forelder å nekte et barn enhver forespørsel uansett hvor urimelig.

TV-reklame rampen barna opp til forvente for deg å hoppe når de sier til og gjør deg klar til å bruke når de ber om de nyeste videospill og gadgets som fremmes for deres aldersgruppe. Hvis du tør å si nei, forventer en omveltning, og som vil klirret nervene og ødelegge fred og harmoni i ditt hjem. Hvordan våger du å ha den frekkhet å frata dem hva Susie eller Joey ned blokken ha? De kan også være som ønsker å vite hvorfor de var så uheldig å bli sittende fast med tapere som din for foreldre, men de virkelig don &'; t mener det; eller gjør de?

Hvis du har våget å risikere vrede barnet ditt ved å nekte å bøye seg for deres ønsker, er du sannsynligvis en bedre forelder enn de forteller deg i øyeblikket. De bare don &'; t setter pris på at du lærer dem at øyeblikkelig tilfredsstillelse er ikke svaret på livslang lykke. Nå som vi har konstatert at våre barn faktisk ha nytte av selvdisiplin og blir fratatt luksus fra tid til annen, hvordan kan vi si nei og holde orden på tabellen familie?

Den måten å si nei og leve for å fortelle historien uten et stort problem ligger hos grunnlaget du lagt før de noen gang begynner å stille krav til ting de don &'; t trenger. Bygge et stabilt fundament som vil forsikre barnet ditt at selv om nekte ham en leke eller en aktivitet som du gjør det av kjærlighet ikke glede av å se ham lide.

Gjør det til en vane å fortelle barna dine ofte bare hvor glad du er for deres prestasjoner, og at du elsker dem. Å fortelle dem hvor mye du elsker dem flere ganger om dagen gjør mye for selvtilliten, og vil gjøre mye for å legge grunnlaget for de gangene du trenger å disiplinere dem.

Hvis du har utviklet gjennomførbar metoder for barnet disiplin, det fortsatt kan bidra til å minske de krav som barna gjør på deg og lommeboka. Her er noen raske og enkle måter å redusere antall urimelige krav du er ansikt med på en gitt dag.

Monitor barna &'; viser at barna ser på. Gjør det til din bedrift å revidere alle program for å se hva det &'; s om og hva meldinger sender før du gjør det en del av barnets &'; s seer listen. I en perfekt verden kan vi selv dumpe TV og få dem lese en bok eller få litt mosjon, men i virkeligheten vet vi at det ville være ganske vanskelig å trekke av. Men kan du finne at familie orientert videoer ville fylle deres behov for TV. Den gode ting om videoene er at de skjønner &'; t har annonser og kampanjer som oppfordrer barna til å gå ut og kjøpe ting. Dette kan redusere slag kjempet om emnet enormt, og dette er en god ting.

Hvis forbruket feilen allerede har bitt barna dine, du må kanskje ty til ekstreme disiplinære tiltak for å løse det. Overforbruk kan være svært vanedannende som antall maxed ut kredittkort og misligholdte lån tilsi. Det &'; s bare ansvarlig foreldre til å lære barna selvdisiplin hvordan du kan unngå denne typen uaktsom oppførsel. Hvis du gjør dine barn komfortable med ordet “ NO &"; tidlig kan du spare dem elendighet av økonomisk svikt og ruin i fremtiden. I mitt sinn, de er gode grunner til å fortelle en gutt, og" NO &"; og føles veldig bra om det
.

foreldre

 1. Viktigheten av Parental Oppmuntring og Support
 2. Foreldre tips for Dagens Child
 3. 5 tips for å lette foreldrenes FEAR på Teen WEBSPEAK
 4. The Bedside Crib - Femten grunner til å kjøpe One
 5. Muslimske foreldre overfor problemer for sine barn Abroad
 6. Foreldre Modeller for voksne og Children
 7. 3 Word tilnærming til mamma Evaluations
 8. Lytte til Children
 9. DaddyStress
 10. Åndelighet - uneducated Foreldre Who Killed deres barns Dreams
 11. Foreldre Tips: Hjelp barnet ditt Deal med Anxiety
 12. Er Foster Foreldre riktig for deg?
 13. Barn og Internet
 14. Har du Hyper Kids?
 15. Vår tro, Vårt Behavior
 16. Single Paren er ofte en betydelig Challenge
 17. Honey, jeg tror det er på tide vi får en Minivan.
 18. Døtre i Danger
 19. Memories: Hold The Good - Glem Bad
 20. Foreldre Support - Hvordan hjelpe barn forebygge psykiske Illnesses