Gjør din tenåringsbarn ta narkotika?

Skal du gjennom dette alvorlige problemet? Hvis du er så din situasjon er virkelig det er noen problemer i deg og så vel som i dine barn & rsquo; s horoskop. Noen stjerner er alltid der som problemer med oss ​​og fascinere barn å komme inn i vanen med narkotika og alkohol. Å være en Vedic astrolog er det min plikt å løse dine problemer. Jeg kan se og beregne ting fra ditt horoskop at hvis noe ikke er i din favør, vil jeg la noe være ugjort for å gi deg en tilstrekkelig og autentisk løsning. Jeg er sikker på at det vil bringe mye lykke til familien. Jeg er stolt av meg selv i å tilby komplett astrologisk veiledning til mennesker fra hele verden uavhengig av kaste, tro og rase.
Den narkotika og berusende drinker er svært skadelig for helsen. De skader vitale deler av kroppen vår, og vi blir fanget i klørne til døden. Den ulovlige eller skadelig bruk av rusmidler er en stor trussel mot verden og til fremtidige generasjoner. Narkotika er de vanligste stoffene som blir vanlig i vårt samfunn. Mange bruker rusmidler blir introdusert til narkotika i tidlig alder når de er unge og uskyldige og bli avhengige. En tenåring i alderen barn, som er avhengige av narkotika eller berusende drinker, blir avhengig av hans familiemedlemmer, som kroppen hans mister sin kraft og vitalitet på grunn av hans feil type livsstil. Noen ganger når det kommer til din familie, Gud forby, situasjonen blir mer smertefullt og sørgelig. Bare en led forelder kan forstå, hvorfor skjedde det kritisk. Normalt det spiller & rsquo; t skje med alle barn og foreldre. Definitivt med meg bare? Et spørsmål er bundet til streik ditt sinn, og svaret er bare i horoskopet ditt som åpenbart det er noen problemer i stjerner og planetenes bevegelser. Vitenskapen om gamle vediske astrologi avtaler i lengde og brede til problem knyttet til narkotikamisbruk. Vedic astrologi ikke bare forstår dette problemet, men har også svært effektive avbøtende tiltak for å løse dette problemet. Jeg kan gi effektiv løsning til rusmisbruk og dets allierte effekter og problemer.
Unge mennesker er full av overflod av energi, mot, ånd for eventyr fantasi, håp og ambisjoner. Disse kan godt brukes i konstruktive og utviklingsaktiviteter i landet. Disse bør ikke få lov til enten å gå avfall eller bruker for destruktive formål. Foreldre må spille en viktig rolle i kampen mot slike situasjoner som starter i sine egne hjem. Barn trenger å være klar over konsekvensene av narkotikamisbruk og hjelpe andre barn til å kvitte seg med umenneskelig eller barbariske vane. Barn trenger å bli tilbudt et høyere antall fritidsaktiviteter. Dette vil hjelpe barn og tenåringer til å holde seg opptatt.

Starten på college er en ny og annerledes opplevelse for alle tenåringer. Det de har til å takle opp med ny atmosfære og nye venner. Noen ganger føler de at de trenger å drikke, røyke og ta medisiner for å bli vurdert kult. I en nylig gjennomført undersøkelse om misbruk av alkohol, nikotin og andre skadelige stoffer, ble responsen fra de fjorten tenåringer mot narkotika studert. Ofte teenaged er engstelig for å finne en alternativ måte å ha det gøy og å flykte fra & quot; boring & quot; av livet. Fire av femten tenåringer innrømmet å ha kjørt under påvirkning av alkohol. Når de kommer inn i bilen, de ofte ikke tenker på konsekvensene. De tror alltid at & laquo; Ikke noe dårlig kommer til å skje & rdquo.; Faktisk de skader seg selv så vel som de andre.

Sigaretter er også ekstremt vanedannende. Selv om folk flest ikke liker å se tenåringer røyking, men en god prosentandel av voksne røyker. Dette er også en av årsakene til barn påvirker mot røyking og alkohol. Nå ønsker jeg å be alle foreldre om at du er den rollemodell for dine barn, så tilbringe mer tid med barna for å utdanne dem riktig og har bedre forhold til dine tenåringsbarn. Gi dem narkotika utdanning. I denne alderen står de overfor en rekke problemer som hormonelle, følelsesmessig og pedagogisk. Noen ganger skjuler de dem. Ofte de gråter over sine problemer, men ingen hører dem, derfor de ikke begynner å plage noen. Gi dem god miljøtilstand, god mat og god utdannelse. Barna vil være lykkelig noensinne etter hvis kjærlighet er lagt til alt.

Rest la alle problemene på meg. Kom til meg uten å nøle. Har tro på meg. Ascendant diagrammet sammen med D-6 og D-9 diagrammet leses i commensuration med Dasha og Gochar (transitt). Det kan være veldig nøyaktig spådde at det utbedringstiltak skal signeres av den innfødte, slik at effekten blir minimert hvis ikke utryddet. Ha tro på astrologi og sine råd som det kan ikke bare endre dette alvorlige problemet dramatisk, men også kan foreslå om hvilke puja du bør gjøre. Jeg vil også gi steiner og perler til deg slik at disse spesielle stjerner kan gå tilbake til sine bestemt sted som er ansvarlig for denne graven problem. Jeg har stor tro på at stjernene du har bedt om å surfe på denne siden slik at du eller den berørte person kan komme ut av denne motsetningen
. & Nbsp.;

tenåringer og foreldre

 1. Positiv psykologi i Parenting
 2. Tenåringer Gone Wild: Er noen du kjenner at Risk 
 3. Ansvarlig Risk Taking
 4. Hvorfor Tenåringer bør omfatte musikk i sine Education
 5. "Stoppe opp og lukte på Pickles." Transition Tips # 4 Aldri undervurder kraften av familien Table
 6. Å ta en nærmere titt på Teenage Depression
 7. Prom Music Song List
 8. De 7 trinn til Optimalisere Study Skills
 9. Fire måter å hjelpe reversere tenåringens faste mønstre av Viser borderline personlighetsforstyr…
 10. *** The Power Of "Nei" 
 11. Velge en effektiv Foreldre Course
 12. West Ridge Academy viser vei om hvordan du kan Alcoholic Teens
 13. Klar for School
 14. Du kan finne ut hvilken retning å følge i College
 15. Beskytte barn fra farlige Media
 16. *** Holde Glow med ditt Partner
 17. Er du Undervisning barna til å ikke lytte? 
 18. *** The Broken Bottle Generation
 19. Hva hver forelder bør vite om alkohol og The Teenage Brain
 20. Familie Forum