Hvordan skremme barna Into Unngå All Drugs

En meget bekymret mor skrev nylig til oss fordi hun hadde oppdaget at hennes 17 år gamle sønn ble røyke pot. Hun var bekymret for avhengighet og spurte oss hva vi ville gjort i hennes situasjon for å hjelpe ham til å innse de åndelige og andre konsekvenser av sine valg.

Selv om vi intuitivt følte at hennes sønn ikke har et problem, tilsynelatende ufarlige eksperimentering kan lett føre til en ødeleggende vane eller avhengighet.

Selv med alle forsøk fra skoler og foreldre til å utdanne ungdom om farene ved narkotika, de fleste tenåringer vil prøve dem likevel. Bestille en tenåring å aldri gjøre narkotika, selvfølgelig, vil sannsynligvis bare gjøre dem ønsker å prøve dem mer.

Det ville være til stor nytte for tenåringer om deres mentorer var klar over, og forklarte de åndelige bivirkninger av narkotika og overdreven alkohol bruke. Vi tror at når du helt forstår de åndelige komplikasjoner involverer narkotika og alkoholmisbruk, det & rsquo;. Er mye enklere å si nei takk, hver gang

Etter å ha sett førstehånds giftige, livs wrecking åndelige bivirkninger av legemidler på enkeltpersoner for år gjennom vårt arbeid, for tre år siden, da en fest vert plassert et brett av kokain foran Stephen, selv om han & rsquo; d hadde et par drinker og hans vakt var noe ned, var det fortsatt lett for ham å avvise tilbudet. Faktisk fordi han er så klar over de harde åndelige konsekvensene av kokain, narkotika så om å appellere til ham som en haug av hunden crap.

Vi mistenker sterkt at kokain, crystal meth, og andre rusmidler er begunstiget verktøy av den mørke siden, deres bruk oppfordret til å bryte ned, kontroll, manipulere og ødelegge mennesker. Enda en natt av sinn-forandre stoffer kan gjøre for et helvete av en fremtidig utfordring.

Tenk deg frivillig til å bære rundt en usynlig, £ 40 gargoyle på ryggen i år. Det stadig berates deg, forskjøvet din dom, svekker din utholdenhet, gjør deg paranoid - livet blir en oppoverbakke kamp og utfordringer trekkes ut og forstørret. Og det & rsquo; s bare begynnelsen på din bilferie i skjærsilden

Budskapet er ganske enkel: utover eksperimentering i videregående skole og høyskole, vil narkotikabruk bare føre til store problemer.. Hvis du ønsker å være det beste du kan være, er det ikke rom for noen narkotikabruk eller overflødig alkoholforbruk. I begynnelsen kan rusmidler synes å øke kreativitet, bevissthet og moro, men rusavhengige i tilfriskning innser det hele var en løgn.

For hver kunstig høy, det er en lik, ødeleggende lav, side-sporing deg fra din life & rsquo; s. oppdrag

Redd tenår vant & rsquo; t tror du? Besøk et medikament rehabilitering klinikk og la dem se for seg hva narkotika kan gjøre med folk. Søk på Youtube etter videoer utstillingsvindu farene ved narkotika eller avhengighet og se dem med tenåringen. Deretter snakke om det du har sett og spør om de kjenner noen på vei i samme farlig retning

Hvis tenåringer kunne se hva vi & rsquo;. Har sett, ville de erkjenner at bruk av noe narkotika enda en gang kan blokkere intuisjon for en lang tid og tiltrekke fortapte sjeler og åndelige parasitter, som kan oppmuntre sinne, depresjon, fortvilelse og fornektelse. Andre effekter inkluderer mista negative tanker av fortapte sjeler og åndelige parasitter for yours, selvmordstanker, et sterkt ønske om mer bruk av narkotika, og verre.

Gjennom vårt arbeid med Spiritual Detox vi har funnet ut at de fleste vanlige narkotikabrukere , rusavhengige og stordrikkere havn fra noen få til en hel hær av fortapte sjeler, hvorav mange var narkomane før de døde, og gravitated til en vert som ville mate sin avhengighet

En side, det & rsquo; s. mulig å identifisere potensielle alkohol og narkotikaproblemer (vanedannende personlighet osv) gjennom omfattende håndskrift analyse, og astrologi og numerologi, som ville hjelpe foreldre flekk faresignaler før et alvorlig problem utviklet.

Hjelp tenåringene i livet ditt fokusere på sine langsiktige mål, og gjør alt du kan for å hjelpe dem til å innse hvor narkotikabruk potensielt kan ødelegge dem. Hvis de vil flykte fra presset av å være på den stormende alder, oppmuntre alternativer, for eksempel en enkel og regelmessig meditasjon, noe som kan være akkurat det de trenger for å hjelpe dem å holde seg på sporet og nå sitt fulle potensial.

Stephen Petullo
http://www.holisticmakeover.com

Scott Petullo
http://www.scottpetullo.com

Copyright & copy; Scott Petullo, Stephen Petullo
. & Nbsp;

tenåringer og foreldre

 1. Lærdom fra sommeren 2006
 2. På Liggende i Adolescence
 3. Ordinary People Make The Difference
 4. Hvordan sikre ditt barns suksess! 
 5. Koble tenåringene fra elektronikk - Hvordan bruke reisetiden til å få kontakt med din kids
 6. Tips for å forbedre dine tenåringer Spise Habits
 7. Foreldre og barn i New Energy
 8. Unngå Date Rape Drugs
 9. Foreldre Tenåringer Ved å opprette en Teen-Friendly Environment
 10. Hvordan skrive artikler for Children
 11. Foreldre en tenåring - Hvorfor A Teen Stopper lytte til hennes Parents
 12. Hvorfor du bør vite hvem tenåringer Venner Are
 13. Foreldre Plikt i Drug Abuse Prevention
 14. Verdien av foreldre Classes
 15. Hjelp! Min tenåring Vil ikke stå opp før 15:00! 
 16. Tenåringer: Hvordan hjelpe dem å komme over failure
 17. Barne- En viktig del av livet ... 
 18. Oppdra barn som ikke snakker Back
 19. Bryte kjeder av Violence
 20. Er du en worrier?