Foreldre tenåringer - Hvordan ha Respekt Teenagers

De fleste arbeids foreldre synes å være rolig og fredelig en utfordrende feat. Med mindre, er du lever din lidenskap, nyter arbeidet, og det føles ikke som arbeid til deg. Ellers kommer til å jobbe blir et ork. Du gruer å gå på jobb. Du kommer hjem stresset og sliten. Tror du at du kan snakke rolig til tenåringer? Tror du at du kunne vise respekt for dem?

Hvis du er ute eller forventer for respekt fra dine tenåringer, har du først respektere dem. Dette er en tid hvor de ser på deg som en hauk. Dette er hva de tenker "Hvis du vil at jeg skal respektere deg, vis meg først." Du er min overordnede, du er ment å være mitt forbilde.

Tenåringer forvente congruency. Hvis du forteller dem "Jeg forventer at du skal vise litt respekt, jeg er dine foreldre, ikke noen gang heve stemmen når du snakker til meg!" Enten de spør deg "Så hvorfor er du heve stemmen din når du snakker til meg? eller de går bort, eller verste likevel, de rope tilbake på deg. Dette er en refleksjon av hvordan du er med dem. Respektfull foreldre avler respekt tenåringer.

Hvor mange foreldre ærlig er klar over denne refleksjonen? Hva du forvente fra tenåringer er hva du må gjøre først. Enkel, men ikke lett. Først, hvis du er en travel forelder, er det lite sannsynlig at du har følelsen av balanse for å være rolig og fredelig. Hvis du er rushing fra ett sted til et annet uten arbeid balanse, ville det være en utfordring å være rolig og fredelig. Legg til at hvis du ikke liker jobben din, får du sint veldig enkelt. Det er umulig å være rolig og vise respekt når du kommuniserer med din tenåringer.

Finn noe som du er opptatt av, slik at du kan nyte ditt arbeid og føles bra på innsiden. Når du føler deg bra på innsiden, være rolig og fredelig er sannsynlig å være innen rekkevidde. Viser gjensidig respekt når du kommuniserer til tenåringer blir en positiv vane

Hvis du liker denne artikkelen, vil du nyte min E-Book "tenårings Paren 101" gå til http://www.parentingwithdolly.com eller besøke min hjemmeside:. http: //www.mindset-coaching.com eller abonnere på min gratis nyhetsbrev.

For å skifte tankesett av mennesker til å utvikle selvledelse i livet gjennom egenkjærlighet. For å koble foreldre og tenåringer til å inspirere hverandre til å leve livet målbevisst
. & Nbsp.;

tenåringer og foreldre

 1. *** The Dance of Intimacy
 2. 8 tips for å takle Teens
 3. Den iPod
 4. Vær tro mot deg selv: Save The Mask For Halloween
 5. Bryte kjeder av Violence
 6. Foreldre råd: Hvordan lage dem focused.
 7. Verdien av foreldre Classes
 8. *** Teenage Mood Swings ..... de er normalt 
 9. Freser i Schools
 10. Positiv psykologi i Parenting
 11. Klar for School
 12. Hvorfor Tenåringer bør omfatte musikk i sine Education
 13. Reiki For Children
 14. Foreldre tenåringer og disiplin i The Modern Age
 15. Foreldre en tenåring -. Topp 3 feil en forelder kan Make
 16. Hjelpe barna mestrer sine Emotions
 17. Målsetting For Better Grades
 18. One Day som forandret livet mitt Forever
 19. Kaster En Graduation Party
 20. Aktivere v Empowering