Hvordan barn og ungdom kan Bekjemp Peer Pressure

Er du en gutt eller tenåringer som vil gjøre noe på skolen bare for å få poeng med & ldquo; i-publikum & rdquo ;? Har du lyst til å holde seg unna trøbbel og vedlikeholde din integritet og verdighet samtidig ikke gi etter for innfall av gruppepress? Ønsker du å foreta valg på skolen som du kan se tilbake på uten anger? Jeg vil lære deg hvordan å håndtere skolen trykk.

Ikke start eller delta i kamper. Hvis en annen student irriterer deg, kan du prøve å løse saken fredelig. Ikke godta utfordringer for å treffe en annen student eller komme inn i en slåsskamp med en annen student

Det er sjelden jeg kom inn i en kamp, ​​og jeg vanligvis tenkende min egen virksomhet.; Men det var en tid da jeg ikke motstå fristelsen til å provosere en kamp. En gang mens du går ut av skolens dører, en student fortalte meg å treffe en annen student og jeg forpliktet. Den medstudent Jeg slo utfordret meg til å avgjøre saken med ham utenfor skolens område. Jeg tok utfordringen og betalte prisen. Jeg tapte kampen og fikk et sår leppe og hake.

Ikke se eller bli en tilskuer på kamper bare fordi mange andre studenter gjøre det og skriker, & ldquo; Ooh! Ah! Han walloped du & rdquo.; Jeg er stolt over å si at jeg har aldri bodd rundt for å se en kamp. Dette er noe du må også forplikte seg til å gjøre fordi folk noen ganger bli alvorlig skadet i kamper, og du vil nedverdige deg selv om du tror du høster glede; Videre, jo større publikum, jo ​​mer sannsynlig studentene er å kjempe bare for å gjøre inntrykk eller få en følelse av respekt.

Vær lojal mot dine venner. Ikke slutte å være venner med noen eller stoppe hengende rundt henne fordi andre elever synes hun er rar. Dette kan skade din venne & rsquo; s følelser og selvfølelse i lang tid, spesielt hvis hun ikke har noen andre venner; Dessuten vil du ikke virkelig være fornøyd med dette, og du vil sannsynligvis reflektere over dette senere i livet og si: & ldquo; jeg omgjort til en dust bare for å få aksept med de populære elevene & rdquo;.

Ikke overse studenter som er ensomme eller utstøtt av andre elever. Gjør en forskjell og kanskje vise andre studenter hvor galt de er ved å bli venn med en utstøtt. Hvem vet? Du må kanskje hans hjelp en dag.

Ikke begynn å røyke fordi andre elever gjør det eller tør du å gjøre det. Det er ulovlig for mindreårige å røyke. Hvis du begynner å røyke, vil du pådra en dårlig avhengighet; skade hjerte, lunger, tannkjøtt, hud og øyne; lukter dårlig og muligens dø for tidlig med en smertefull kreft.

Ikke bli med gjenger. Deltagelse i voldelig eller ulovlig gjengen aktivitet kan få deg låst opp eller drept; i tillegg er fengslet gjengmedlemmer som handler tøff banket opp eller stukket av andre innsatte.

Ikke la buksene sag under toppen på undertøyet ditt selv om det er en skole kjepphest fordi den er ekkel, du kunne få suspendert og du vil miste respekt og din følelse av verdighet.

Ikke handle opp bare fordi en annen elev gjør det. Som senior, ble jeg skrevet opp og gitt forvaring to ganger fordi jeg sa høyt at læreren var stum etter en klassekamerat gjorde det. Jeg innser at jeg var idiot

Ikke etterligne andre studenter og rsquo.; dårlige vaner. Jeg dumpet femte klasse delvis fordi min venn var å få dårlige karakterer og ikke sette frem store anstrengelser.

innlemme disse retningslinjene for å håndtere skolepress og har skoleårene kan huske med glede og ære!
. & nbsp;

tenåringer og foreldre

 1. Den Rollercoaster (eller Hvordan overleve tenårene) 
 2. Hvorfor du bør vite hvem tenåringer Venner Are
 3. Barn Lær mer med One-On-One Tutoring
 4. Hvordan skremme barna Into Unngå All Drugs
 5. Er du ute etter et sunt kosthold for tenåringer? 
 6. Foreldre tenåringer - Hvordan ha Respekt Teenagers
 7. Vær på utkikk etter Teen Drug Abuse
 8. Foreldre tenåringer og disiplin i The Modern Age
 9. 5 elsker språk av tenåringer - Hvordan finne ut din tenåringer Primære Kjærlighet Language
 10. *** The Power Of "Nei" 
 11. MIP Classes Teach Teens å gjøre bedre Choices
 12. Slik unngår du at barnet ditt fra teksting mens Driving
 13. Det kan ikke skje Here
 14. Hvordan skrive artikler for Children
 15. Fire mål til sommeren Employment
 16. Så at tenåringer har en Baby
 17. *** Knife Crime - A Parent rolle i Solution
 18. *** Ti enkle ting å gjøre hver eneste dag som en forelder til en Teenager
 19. Home Alone - Er Din Teen Ready 
 20. Gjør din tenåringsbarn ta narkotika?