Vær på utkikk etter Teen Drug Abuse

Tenårene kan være en tid med stor følelsesmessig kaos som det er overgangen fra barn til voksen. Mange spørsmål som gruppepress, søken etter identitet, romantiske og familieforhold samt skoleprestasjoner beset tenåringer som de gjennomgår denne fasen. Det er uunngåelig at en ganske stor andel av tenåringer ty til narkotikamisbruk å takle, lindre eller flykte disse problemene. Teen narkotikamisbruk har faktisk blitt et vanlig og utbredt fenomen. Flertallet av dødsfall hos personer i 15-24 aldersgruppen er knyttet til alkohol eller ungdoms narkotikamisbruk. Voldelige kriminelle handlinger som inkluderer, kan mord, overfall og voldtekt skal regnskapsføres etter ungdoms narkotikamisbruk også.

For å bekjempe angst og depresjon, ungdoms rusmisbruk kan også være en midlertidig mestring mekanisme for forstyrrede tenåringer. En tenåring med en familie historie av alkohol og narkotikamisbruk samt manglende sosiale ferdigheter er de disponert for alvorlige ungdoms rusmisbruk, derfor disse tenåringene må styre klar av eksperimentering. Det er viktig at narkotikamisbruk av en tenåring forebygges ved å gi følelsesmessig trygghet, veiledning og opplæring til barn av familien. Faktisk er det ikke mulig å si så selv tenåringer med ingen familie historie med narkotika eller alkohol misbruk kan også ha en forkjærlighet for å bli alvorlig nedsenket i ungdoms narkotikamisbruk.

narkotikamisbruk hvis den største og fremste bekymring blant barn og foreldre som sitert i National Survey of American Holdninger om rusmisbruk. Undersøkelsen ble utført av National Center på avhengighet og rusmisbruk (Columbia University). Fysiske tegn på ungdoms narkotikamisbruk å være på utkikk etter er griner hoste, røde øyne og uregelmessigheter i å spise og sove vaner. Foreldre bør også være mistenksom når deres tenåring begynner å oppføre seg unormalt og blir reservert til andre medlemmer av familien. Rødt lys varselsignaler om effekten av graven ungdoms narkotikamisbruk er irritabilitet og voldelig atferd, angst og panikkanfall, apati og kronisk bronkitt symptomer, hukommelsestap og lærevansker, ofte tilbakevendende bryst forkjølelse, paranoia, tenner knuger og muskelspenninger, kramper, dehydrering, hypotermi, hjerneskader, og følgelig død.

Teen narkotikamisbruk har følgevirkninger av bruker & rsquo; s stemning og ytelse. Som et resultat av opptatthet av ungdoms rusmisbruk, kan en tenåring ha forverret prestasjoner på skolen eller i college samt arbeidsplassen. Dette kan faktisk føre til forvaring, suspensjon eller avskjed. Teen narkotikamisbruk kan ikke bare negativt påvirke familie og personlige relasjoner, men ødelegge dem også. Teen narkotikamisbruk kan også være ødeleggende for foreldre som problemet kan komme ut av kontroll, og deres barn blir trassig og kan til og med ha avvikende atferd. Hvis du mistenker at barnet skal være i ungdoms rusmisbruk, er det lurt å søke hjelp av myndighetene eller anerkjente private eller offentlige etater som kan gi veiledning, råd, støtte og behandling til din tenåring.

Teen narkotikamisbruk kan ikke bare være en fase av eksperimentering i en tenåring & rsquo; s liv, men det kan muligens føre til alvorlige og dystre narkotikaavhengighet til voksen alder som kan være ødeleggende og komplisert å løse. Teen narkotikamisbruk, når bekjempes i den innledende fasen kan føre til en bedre livskvalitet og velvære, ikke bare som en tenåring, men etter hvert som voksen samt
. & Nbsp.;

tenåringer og foreldre

 1. West Ridge Academy drøfter betydningen av kosthold til ditt barns Development
 2. Tethered By The Electronic Umbilicus
 3. *** Sette seg mål og ser Forward.
 4. *** Advarsel tegn på Drug Use
 5. Positiv psykologi i Parenting
 6. 8 tips for å takle Teens
 7. Klimaendringer med din tenåringer Mood Swings
 8. Jobs For Teens: Tips for en flott Resume
 9. Fem gode Familie vaner til Embrace
 10. Mall skyteepisoder: Når Hurt People Hurt People
 11. Bryte kjeder av Violence
 12. West Ridge Academy viser vei om hvordan du kan Alcoholic Teens
 13. Foreldre Hjelp til å kompromittere Styles
 14. Oh No! 
 15. Lærdom fra sommeren 2006
 16. Prom Music Song List
 17. Fire mål til sommeren Employment
 18. Informere Your Teens karriere valg - A Parent Guide
 19. Hvorfor Tenåringer bør omfatte musikk i sine Education
 20. Du bare benytte for Yourself