Home Alone - Er Din Teen Ready

Som sommeren nærmer seg og foreldre pakke de siste lunsjer og avvente den siste rapporten kort, står de overfor en kjent bekymring: hva du skal gjøre med barna i løpet av sommeren?. Finne kvalitet barneomsorg er tidkrevende og kostbart, men forlater tenårene hjemme for hele dagen kan være betenkelig for foreldre. Hvordan vet du når det er på tide å la tenåringer og preteens bli hjemme alene mens du er på jobb?

Foreldre kan føle deg trygg på at når håndtert dyktig, la ungdom bli hjemme mens foreldrene arbeidet er en fantastisk mulighet til å gi plass barna trenger å modnes. Foreldre som setter sine tenåringer opp for suksess ved å vurdere deres modenhetsnivå og gir en passende mengde støtte og veiledning er å gi barna sine en verdifull erfaring. De la dem utvikle selvstendighet og hjelpe dem å lære å stole på seg selv, ferdigheter som vil hjelpe dem i college og utover.

Hvordan vite om Teen er klar

Når du skal bestemme om tenåringen bør bo alene vurdere modenhet heller enn alder. De fleste lokale myndigheter regulere minste aldre der barna kan bo hjemme alene, men husk at barn modnes på ulike priser, og en 14-åring kan være i stand til å ta vare på seg selv, mens en 16-åring kan fortsatt bli bedre med noen tilsyn av voksne. Før du bestemmer deg for å la tenåringen hjemme alene, sørg for at du kan svare ja på disse spørsmålene:

 Har din ungdoms ofte ta ansvar for ting som lekser og husarbeid? Hvis du må stadig minne datteren din til å ringe å si hva tid hun vil være hjemme, enn hun ikke kan være i stand til å håndtere en hel dag uten voksen veiledning.

 Har din ungdoms ta gode beslutninger uavhengig? Hvis din sønn har vist at han er i stand til å håndtere ukjente situasjoner, så har han kritisk tenkning ferdigheter nødvendig for å håndtere det uventede mens du er på jobb.

 Har din tenåring har de nødvendige ferdigheter i livet? For å holde seg hjemme alene, trenger din tenåring til å kunne trygt bruke komfyren og andre husholdningsapparater, og bør være i stand til å bruke pengene effektivt nok til å bestille pizza og tippe riktig.

 Har du en tillitsfullt forhold til din tenåring? Gjensidig tillit er nøkkelen. Før du forlater din tenåring hjemme hele dagen, må du være i stand til å stole på ham eller henne til å følge de retningslinjer som du har angitt. Likeledes må tenåringen til å være i stand til å stole på at du kommer hjem i tide og tilgjengelig hvis han eller hun trenger deg.

 Har din tenåring har et godt forhold med yngre søsken? Hvis din tenåring vil være omsorg for yngre søsken mens du arbeider, sørg for at de får sammen rimelig godt sammen. Søsken rivalisering er normalt, men hvis barna skade hverandre eller hvis yngre barnet ikke lytte til eldre, så bør du ikke la dem være alene sammen.

Sikre suksess

Under de rette omstendigheter, forlater din ungdoms hjem mens du jobber kan være en fin måte å la tenår sunt voksende rom. Som du lage planer, må du huske å sette tenåringer opp for suksess. Det kan være fristende å tenke at du ikke bør forberede tenåringen, men skal tvinge ham eller henne til å finne ut av ting alene. Hvis du ikke klarer å planlegge nøye, skjønt, du er oppmuntrende svikt, noe som kan sette din ungdoms tilbake utviklingshemmede.

Først planlegger et sikkerhetsnett. Hvis arbeidet ikke er i nærheten, eller hvis du ikke er alltid tilgjengelig på telefon, finner en nabo som er villige til å være "on call", hvis tenåringen trenger hjelp. Det er også lurt å gi noen struktur for tenåringens dag. Ikke fyll hvert minutt med husarbeid, fordi tenåringer trenger å ha noen kontroll over sin egen tid. Men gi tenår noen aktiviteter å gjøre mens du er borte, muligens noen, som sommerleire, som har tilsyn av voksne.

Også diskutere med tenåringen din hvordan du vil at han eller henne til å håndtere vanskelige situasjoner som trolig vil komme opp. For eksempel, hvis du ikke vil at din sønns venner i huset mens du ikke er hjemme, hjelpe ham til å tenke på måter han kan si nei til dem og andre aktiviteter de kan gjøre sammen. Sørg også for å legge føringer sammen for hva tenåringen din kan og ikke kan gjøre mens du ikke er der, og konsekvenser for hvis disse retningslinjene ikke blir fulgt. Til slutt viser tenår at du setter pris på hans eller hennes ansvar og pålitelighet ved at flere friheter som sommeren skrider frem.

Husk at, i likhet med alle foreldre valg, din beslutning om å la tenåringen bli hjemme alene mens du Arbeidet skal være basert på hva som er best for hans eller hennes vekst. Når du gir en sunn balanse mellom struktur og frihet, bidrar du med din ungdoms lære ferdigheter som han eller hun kan ta inn i voksenlivet

& kopi.; 2 006 Barbara McRae, MCC
. & Nbsp;

tenåringer og foreldre

 1. Gjør som jeg sier, og som jeg Do
 2. 5 tips på å maksimere Space In Your Hostel Room
 3. 8 tips for å takle Teens
 4. West Ridge Academy drøfter betydningen av kosthold til ditt barns Development
 5. West Ridge Akademiets Råd om hvordan du kan forsterke den jobben i Children
 6. 10 tips om Hvordan håndtere Teenage Daughter! 
 7. Tips for å forbedre dine tenåringer Spise Habits
 8. Teenage Sleep Habits
 9. *** Dempe Teenage Drinking
 10. Er Depresjon Smittsom 
 11. *** Sette seg mål og ser Forward.
 12. Det virkelige problemet med dagens Teenagers
 13. 5 måter å bedre forelder Din Teen
 14. Tenk Glogally - handle lokalt Undervisning Moment
 15. Forbereder din tenåring og selv for Dating
 16. Fjerde grunnen til at tenåringer Drink
 17. Mall skyteepisoder: Når Hurt People Hurt People
 18. High school-elever trenger en bro til College
 19. Forbedre Parent Reactions
 20. Opprette Sterkere foreldre-barn-obligasjoner gjennom husarbeid: A Guide Fra West Ridge Academy