Den Birdcage

The Birdcage

Jeg husker i mine yngre dager, var det fasjonable for folk å eie fugler som parakitter, Song Birds og Kanariøyene. Milde fugler som kan bli tamme. Disse fuglene gjennom opplæring og erfaring med mannen kunne underholde med sanger eller gjenta menneskelige ord. Sin lønn ville være et trygt sted som er kjent som et fuglebur og livet opprettholde mat og vann. Noen av disse fuglene skulle være så heldig å ha sin fuglebur døren stå åpen. Jeg ville se på og lurer på hvorfor noen ville holde på sin abbor, mens noen, de eventyrlige fugler, ville gjerne hoppe fra sine abbor til fuglebur døråpning. Til slutt, noen vil deretter bestemme seg for å prøve det som menneskeheten bare kunne drømme om, fly. Noen til et vindu gardin og ikke mange, men noen få, ut det åpne vinduet og inn i en ukjent verden. Jeg har alltid lurt på hvorfor noen gjorde og noen ikke, og hva som skjedde med dem som forlot sitt lært verden og fløy utover. Jeg kom til å innse da jeg så fugler og mennesker, i noen henseender var det ikke så mye forskjell å få de grunnleggende i livet. Jeg kan virke gal, men du lese videre.

Min bekymring var for disse fuglene, da gitt frihet, bestemte seg for å holde på sine abbor. Å sitte i timevis og se verden før dem. Fugler, som mange mennesker aldri vite hva en bred og forunderlig verden eksisterte tidligere at de har kommet til å akseptere. Jeg følte også anger for de fuglene som hadde mot, men begrenset, men motet likevel å forlate komforten av abbor og spranget til fuglebur døren. I likhet med abbor, døren bare gitt disse fuglene en plattform for å bare fortsette begrenset liv de opplevde på abbor. De fortsatte å se den velkjente mens trygt og når nærmet ville fly tilbake til sin abbor og ytterligere sikkerhet. De har aldri lært eller utvidet sine erfaringer heller ikke ut til å forvente mer i sitt liv. Song og begrensede ord var deres prestasjoner. Den sanne porsjon tro kom til disse fuglene er villige til å bruke disse attributtene som Gud hadde gitt dem. Evnen til å fly, å sveve med vinger som mennesket har bare har drømt om å oppnå store høyder og oppleve livet og frihet og for noen en kunnskaps aldri forventet.
Folk er som fugler. Selvfølgelig har vi ikke bor i fuglebur, men de fleste lever i en selvpålagt, begrense bur som har behersket våre tankeprosesser til å søke og vokse videre i livet. For eksempel, jeg leste nettopp en tweet der en person snakket om hvordan de skulle ønske de kunne gå tilbake til sin fortid. En fortid der de følte seg trygge og sikre og ikke den dag i dag å realisere sine fuglebur var egentlig ikke sikker. For noen kunne ha forlatt et vindu åpent for vinterkulda, eller mennesker, kan voktere ved fuglebur har ikke klart å gi grunnleggende stoff. Uansett, i mykt reflekterte minner de nå besitter av beskyttelse og sikkerhet var trøstende og bedre enn deres nåværende selvbestemt reise i livet utenfor buret. De innser ikke at de var fuglen som hoppet til fuglebur døråpning og i en porsjon tro prøvde å sveve, men fant på dette forsøket på veksten bare en vegg i stedet for vindu og nå er de fylt med lammende sorg. Mitt kort melding som jeg håper hadde en positiv effekt bare sa "spre dine vinger og fly igjen, unngå veggen og finne vinduet".

Jo lenger jeg eksisterer i denne livssyklusen jo mer jeg har akseptert det som i ungdommen ville jeg ikke. Jeg tror vi alle er her for å oppleve alt mulig. Det gamle ordtaket "det som ikke tar livet vekk, gjør oss bare sterkere" er sant. Vår høyeste vesen ga oss vinger og de vingene for mannen er hans evne til å tenke og gjennom prosessen med å tenke, praksis og fremkalle selvbestemmelse for retninger i livet. Jeg sier retninger, som livet ikke virkelig forandre seg og vi med den. Enda viktigere er evnen til å bestemme seg for å endre retning når de blir for sterk motvind å fly mot. Eller gjør den vilje til å jobbe hardere og smartere for å oppnå våre mål i livet. Jeg tror sinnet er nøkkelen til livet og utover. Vi forstår hjernen er den fysiske verktøy gitt for å holde den delen av vår essens som vi bruker her på jorden. En fysisk ting liggende igjen med resten når kroppen blir ubrukelig og dør. Det er den tiden mellom liv og død skal vi gjøre våre undersøkelser av vår eksistens, hvorfor og hvor vi kan være på vei når vår oppgave på jorden er fullført.

Vi er akkurat begynt å utforske våre åndelige evner og en dag vi kan finne alle våre erfaringer på det fysiske planet er det for oss å finne. Å ta disse erfaringene og lære hvorfor vi er som vi er i dag, og kvitte oss med bagasjen vi plukket opp underveis. For å korrigere de tidligere turer vi fant oss selv flyr inn i vegger i stedet for ut åpne vinduer og oppnå større frihet til å oppleve vekst i liv og åndelig.
Jeg kan se for meg en dag hvor vi gjennom våre åndelige aspekter kurere slike sykdommer som kreft, hjerteinfarkt og andre mordere av menneskeheten og eliminere medisiner med sine endeløse bivirkninger. Medisin gjøres gjennom åndelige midler i en rettet selvhjelp måte. Ingen sa det vil være enkelt. Akkurat som fuglen i fuglebur, har menneskeheten ta spranget tro og søker døren, vinduet og fly til himmelen over å oppnå en slik høyere plan bevissthet. Vi allerede har hatt glimt av mirakler som reinkarnasjon livsløps besøk gjennom hypnose og kirurgi uten tradisjonelle verktøy eller evnen til å oppleve ut av kroppen reiser. Det er mange flere overraskelser for menneskeheten som vi skyver konvolutten og denne søken etter kunnskap om ånden er ikke mot Gud, religion eller vitenskap. Det er hensikten med mannen ved hans fulle.

Til slutt sier jeg være den fuglen som har satt på abbor og sett, men nå søker mye, mye mer. Hvis du ikke har, ta spranget til fuglebur døren, hoppe og sveve gjennom vinduet og søker de høyere himmel. Disse himmelen er der vi skal være og ikke sitter på en abbor med vingene foldet og unyttig og lytte til den ubrukelig støy rundt våre nåværende liv i fuglebur.

W. . Richard Hoffman
Tidligere Perch Sitter
& nbsp;

tro

 1. Daglig Affirmative Prayer - Gjør Amends
 2. Arbeide med Seven Archangels
 3. Er dette å tro på Allah (swt)? 
 4. Det er personlig! 
 5. Gud og Formula One: "Beyond the Zone" (en ny bok) 
 6. Så vi er Called
 7. Veiledning Of Umrah For The Pilgrim Hvem skal utføre First Time
 8. Tro og du vil See
 9. Eat Pray Love - En Inspiration
 10. A Ghost er Story
 11. Sorg Sobs - En morsom Bibelen konkretisering for din Kids
 12. Tid til Qurbani Offer Under The Hajj
 13. Den Archangels
 14. Faith and Reason: Hvorfor Tror du hva du mener 
 15. Ekteskapet skal være enkelt! I Islam kan det be
 16. The Power of Trust
 17. Å ha tro på en usikker World
 18. Når Faith Synes So Far Away
 19. Kinesisk nyttår 2012: - En av de viktigste festligheter i hele world
 20. Vær stille og kjenn at jeg er God