Surrender Box Technique

Som mennesker vi er kablet for visdom og veiledning fra Gud. Når vi lære å lytte til vår intuisjon vil vi høre veiledning som vil vise oss neste skritt å ta. Vi skjønner & rsquo; t nødt til å være opptatt av alle bagateller om hvordan vi skal nå våre mål og visjoner. Vi trenger bare å være bekymret for å lytte til de neste trinnene.

Du har sikkert lest ordene, & ldquo; gi slipp og la Gud & rdquo; mange ganger. Og du & rsquo; har sikkert spurt deg selv, hva er denne tilliten handler om? Betyr det at du ikke har noen rolle eller noe ansvar for handling i denne prosessen? La det gå til Gud alltid hørtes så passiv til meg. Det pleide å skremme meg mer enn å hjelpe meg. Jeg tenkte på det som å gi opp på hva jeg ville. Men det & rsquo; s ikke i det hele tatt

Å stole på Gud er å tro at det er en vennlig, rikelig, kjærlig, klok energi i universet som støtter deg og ønsker det & rsquo; s. Best for deg. Den støtter ditt høyeste gode. La din frykt, bekymringer, ønsker, bønner og ldquo; gå til Gud & rdquo; betyr at du stoler på og jobbe med denne energien som driver universet. Gud vil jobbe med deg gjennom din egen innebygd veiledning system for å bidra til å trekke til deg hva du vil.

I & rsquo; m mest komfortabel når jeg & rsquo; m å handle på noe. Begrepet tilsynelatende å gjøre ingenting bortsett & ldquo; la gå til Gud & rdquo; har vært en tøff å få hodet mitt rundt! Her & rsquo; s teknikken jeg bruker når jeg & rsquo; ve slitt med et problem uten resultat. Jeg kaller det & hellip;

Overgi Box
Skriv ut din bekymring eller bekymring på en 3 x 5 kort. Her & rsquo; s et eksempel: & ldquo; Kjære Gud & ndash; I & rsquo; m har en vanskelig tid å kommunisere med sjefen min om mine ansvarsområder. Jeg trenger en ny måte å åpne opp dialogen mellom oss og jeg føler meg fast. Alt jeg & rsquo; ve forsøkt hasn & rsquo; t arbeidet. Jeg overgi denne bekymringen til deg og be om guddommelig veiledning for å få til et positivt resultat & rdquo;.

Oppsummer din bekymring med et spørsmål. & ldquo; Hvordan kan jeg kommunisere mer effektivt med sjefen min & rdquo;

Lukk øynene og gå til et sted for fred inni deg. Ta noen langsomme dype åndedrag til du føler din energi begynner å skifte. Kaller Gud til deg. . Tenk å være i nærvær av utrolige kjærlighet, lys og visdom

Gjenta bekymring for at du & rsquo; ve skrevet på kortet. Still ditt spørsmål. Lytt til noen ord, følelser, bilder eller plutselige innsikter. Opprettholde en respektfull stillhet, slik at alle visdom til å dukke opp i din bevissthet. Noen ganger kan en ny alternativ vil komme ut av den stille. Når du føler deg klar, tenk å plassere denne bekymringen i en boble av lys. Se det som blir sluppet ut i universet. Vit at du vil motta ytterligere informasjon for å hjelpe deg med å løse dette problemet.

Plasser kortet i en boks og legg den på en hylle hvor du vil se det ofte. Jeg har min boks dekorert med ord & ldquo; Overgi & rdquo; på den. Når du finner deg selv begynner å bekymre deg for dette problemet når som helst på dagen eller natten, minn deg selv på at du har gitt slipp på denne bekymringen, og at du vil motta veiledning for å løse problemet.

Som du lytte til veiledning på daglig basis du & rsquo; ll finne deg selv å bli gitt ett skritt om gangen. Svaret kan komme gjennom en inspirert idé, en drøm, en flyktig innsikt for nye retninger. Når du konsekvent ser innenfra, spør & ldquo; Hva er det rette løpet av handlingen & rdquo; eller & ldquo; Hva Banen bør jeg ta & rdquo; vil du bli belønnet med kloke guddommelig veiledning. Det vil alltid være der pryder dine skritt gjennom livet. Du vil finne at frykten begynner å slippe unna, og du & rsquo; ll gå videre med tillit i alle dine bestrebelser.

Gå med hva din indre veiledning leder deg til å gjøre. Noen ganger tar tro og mot. Begynn med små skritt. Mens du fortsetter å stole på denne innsikten, vil du komme til å forstå at livet ditt er med vilje og din oppgave er unfolding. Det virkelig er usynlig intelligens lede og veilede deg til en mer fredelig og harmonisk liv.

Copyright 2010 av Lynn A. Robinson
. & nbsp;

tro

 1. Stol på din Timing and Let Spring Finn You.
 2. Det er personlig! 
 3. Up From The Ruins
 4. Våre liv Struggles
 5. Få ut av komfort Zone
 6. Aliyah - jødiske tilbake til Israel en god plan, men ikke i 2015
 7. The Lesson of Umrah
 8. Ydmykhet, tro og Grace: Kvaliteter en Overcomer
 9. Stol på dine håp, ikke din Fears
 10. Et liv kan endres ved noen enkle Words
 11. Sittende i Anticipation
 12. Tre måter å kjenne Gud har oss Covered
 13. Biologi Belief
 14. Kan Energy åndelighet hjelpe deg å vokse i livet? 
 15. Islam og Muhammed: Deling Noen informasjon om "The Qur'aan'
 16. Utette Meaning of Daniel: Kristus sa for å studere Bibelens geopolitiske profetier endtimes
 17. Forstå Guds Ambivalence
 18. Hva Om Unconditional Love? Betyr det finnes 
 19. Hva er din velsignelse? 
 20. Me And You