"Hvordan lage Holy Water"

Med all den negative energien som skjer over hele verden, det & rsquo; s viktig at vi har positiv energi til rådighet & hellip; og som inkluderer Holy Water. Holy Water har vært brukt over hele verden, fra å ta en dukkert i den hellige elven Ganges til hellig vann i kirker for dåp og for mange andre rensing ritualer.

Faktisk på personlig notat gikk jeg for å se guddommelige mor Amma i Washington DC en stund tilbake og guddommelige mor velsignet små kopper med Holy Water som hun delte ut til alle. Og det er mange forskjellige måter å lage Holy Water avhengig ens åndelige tro, men dette er en annen svært enkel måte som også fungerer.

hellige vann kan brukes til å velsigne mennesker, gjenstander, steder, rom, verft, planter, selv elektronisk utstyr & hellip; men don & rsquo; t helle vann direkte på elektronikken litt tåke av vann er alt som & rsquo; s behov.

Her er prosessen for å gjøre Holy Water:

Gå ut og finne en naturlig bekk, innsjø, elv, bekk og enhver annen kilde til rent naturlig vann & hellip; men i en klemme noe vann vil fungere. Plasser den i en glasskrukke, men plast vil også fungere hvis dvs alt du har. Og om nødvendig litt salt kan tilsettes som et konserveringsmiddel, men saltet er ikke nødvendig dersom vannet kommer til å bli brukt med en gang.

Så hold beholder med vann i hendene og si høyt, & ldquo; jeg befaler at alt som ikke er av kjærlighet, lys, og Healing å la dette vannet i Guds navn, universet, og One and Only & rdquo;. & ndash; Si dette myndig 3 ganger

(Andre navn på Gud kan også brukes her som Gud Fader, Sønnen og Den Hellige Ånd, og hinduistiske navn, jødisk. navn og andre åndelige måter å kommunisere med Gud.)

Nå ser lyset av kjærlighet som strømmer fra universet i vannet, se deg selv som en gigantisk kanal for lys til å flyte gjennom deg og ut i vannet. Pust i lyset, og se at lyset strømmer fra hendene i vannet som du puster ut & mdash.; Gjør denne prosessen minst 3 ganger og så mange ganger som synes nødvendig.

For å holde dette vannet velsignet holde Holy Water i kjøleskap og gjenta velsignelse prosessen hver 24 til 48 timer.

Hvis vannet er å bli holdt i lange perioder av gangen legge litt salt og velsigne salt på samme måte.

Holy Water kan også plasseres i et lite glass sprayflaske, slik at en tåke av Holy Water kan sprayes rundt mennesker, steder og ting.

Når du bruker Holy Water for rensing negativ energi fra folk ha dem tror på en personlig Guds navn (Slik som Jesus, Buddha, Krishna eller annen personlig navn & hellip; annet enn bare navnet Gud) sier at navn stille over og om igjen som vannet blir brukt til dem. Og mens du påfører Holy Water si: & ldquo; jeg befaler at alt som ikke er av kjærlighet, lys, og Healing, alt som ikke er av Gud til å forlate (Say Navn deres) i Guds navn, universet, og den ene and Only & rdquo;. & ndash; si dette myndig 3 ganger. Eller man kunne bruke (Gud Fader, Sønnen og Den Hellige Ånd, eller noen andre åndelige navn) Og se lyset av Holy Water flytte inn i dem og lysere deres vesen.

Når du går fra rom til rom og velsignelser hvert rom bruker den samme prosessen som ovenfor.

Og det & rsquo; s viktig å tro og si alt med overbevisning, og å vite at lyset av kjærlighet, Guds lys, strømmer fra universet og inn i Holy Water.

Og hvis det er noen av stor åndelig lys som er tilgjengelig også ha dem velsigne vannet

Det er en grunn til at Holy Water har bli brukt i århundrer for å rense bort negativ energi & ldquo.; det fungerer & rdquo ;! Faktisk en gang jeg hadde min datamaskin ikke fungerer godt, og jeg bare dugger rundt datamaskinen og med en gang det begynte å jobbe. Det & rsquo; s viktig at vi holder den positive Guds lys rundt til alle tider, og Holy Water er bare en annen måte å plassere en velsignelse rundt alt og alle. Hold litt Holy Water på hånden til enhver tid, og velsigne Holy Water på regelmessig basis, og renser alt minst en gang eller to ganger i måneden & hellip; eller daglig.

Mange velsignelser til alle

Dr. Paul Haider
. & Nbsp;

åndelig vekst

 1. Begynn med slutten i Mind
 2. Åndelig Empowerment og autentisk Living
 3. Stopp for å flytte Ahead
 4. Er det virkelig saligere å gi enn å få 
 5. Kraften i en ÆRLIG NO
 6. The End of Prophecy 2012 ~ Part # 1
 7. Holde kontakten med din åndelige Tribe er like enkelt som 1-2-3
 8. Alt avhenger av oss: Den Disillusion of Giving med Expectation
 9. Kjenn Tegn og symptomer på åndelig Awakening
 10. Lent: Journey med den tredje Jesus
 11. Din godhet er Thy nåde-uatskillelige; la oss dyrke within.
 12. Creation Song
 13. Åndelig Expansion - 3 Grunner til Detox og Rens din Energy
 14. Selv identitet gjennom Ho'oponopono
 15. Daglig Affirmative Prayer - næret av Ånden Within
 16. Indusere Alpha Nivå Relaxation
 17. Et skifte i perspektiv: Valg 2012
 18. Dancing Your Body Temple
 19. De mest morsomme små detaljer life
 20. A Crack In The World