The Only Race som Matters

Som barn vokste jeg opp oppmerksom på to forskjellige raser: svart og hvit. Jeg don & rsquo; t vet hvem som gjorde dette forsøket, men det er hva samfunnet har lært oss, og vi akseptert det.

Jeg må ha en eller annen måte mistet kontakten med verden for en periode på ca to tiår. Når jeg endelig koblet jeg oppdager flere nye raser hadde dukket opp: latinamerikanere, asiater, Latinos og andre. Hadde jeg vært i en annen tid? Hvor var jeg når disse nye raser ble tildelt? Jeg gikk på skole med barn som kom fra de samme forskjellig bakgrunn, men de gav ikke & rsquo; t merket annerledes & ldquo; løpene & rdquo ;.

Det virket merkelig at et sted langs linjen, bestemte noen til & laquo; omgruppere & rdquo; mennesker i segmentert avdelinger basert på hudfarge eller opprinnelsesland.

& ldquo; Hvem var ansvarlig for denne divisjonen menneskehetens & rdquo; Jeg spurte. Men det eneste svaret jeg fikk var den velkjente & ldquo; de & rdquo ;. & ldquo; De & rdquo; sa det.

Men hvorfor var det som & ldquo; de & rdquo; kategorisert mennesker basert på de nevnte kriteriene? Hvorfor ikke med øyenfarge eller høyde eller IQ? Blues og brunt, shorts og talls, de vett og stupids. Det høres så absurd, doesn & rsquo; t det? Ingen jeg kjenner noen gang ville foreslå noe så latterlig heller ikke ville noen rasjonell individuell støtte det.

Tross alt, dele mennesker på grunn av hjemlandet eller hudfarge gjør aldri så mye mer fornuftig.

Dette gjør imidlertid utgjøre en ganske unik dilemma for merking barn født av kombinerte løpene. Kanskje en blanding av begreper som Latasians, Blackanics, Whacks, Asites eller Hispasians ville lindre problemet. Tenk deg moroa med å lage nye kategori titler for hver? Vi kunne kjøre konkurranser og tilby premier for de mest originale og kreative!

Fun & hellip; om det var alt et uskyldig barn & rsquo; s spillet. Men ikke bare har vi segregerte vår menneskelige familie av farge og nasjonalitet, vi & rsquo; ve arrogant tildelt rangering av viktigheten og verdien til hver, noen selvfølgelig holde høyere hensyn enn andre.

I for en tror det er absurd og skadelig å skille de som tilhører samme familie. Familier ikke dele medlemmene i henhold til generasjon eller sivilstand (marrieds og singler, tanter og søskenbarn) eller andre årsaker. Så hvorfor gjøre det til familien til Homo sapiens som vi alle tilhører?

Når du fyller ut søknader som krever meg sjekke hvilken rase jeg er en del av, jeg merker & ldquo; annet & rdquo; og legge & ldquo; menneskelig & rdquo; til den tomme plassen. Tross alt, er at løpet som jeg tilhører.

Det & rsquo; s på tide å avslutte delingen av menneskeheten. Det aren & rsquo; t flere løp. Det er bare én rase, og det er den menneskelige rase og vi & rsquo; re alle en del av det. La oss fullt omfavne alle i vår familie og til slutt være en
. & Nbsp.;

åndelig vekst

 1. Den syvende Avatar - Book 2 - "The Avatar og Apprentice" - kapittel 23
 2. In Between Times
 3. *** Hvorfor Healere og spirituelle mennesker sliter så mye med penger 
 4. Du er annerledes, men du er ikke STUPID
 5. Vekke en levende univers med Visionary Duane Elgin: Eksklusive Interview
 6. Quantum Physics and Spirituality: Endre på Speed ​​of Choice
 7. La oss se på Light
 8. Forstå tredje øye chakra
 9. Åndelig Vekst av Forventer Nothing
 10. Vintersolverv Budskapet fra Yeshua
 11. Hvor mye bra kan du la inn i livet ditt? 
 12. Frihet i February
 13. Ascension og Dimensions
 14. Hvem jobber for hvem? 
 15. Åndelig oppvåkning Gjennom Near Death Experiences
 16. Bli kjent med deg selv Again
 17. Barnet er far til Man - The Secret strategi for å undervise Moral Values
 18. Hvor er hjemme? 
 19. De mest morsomme små detaljer life
 20. Atferd modifikasjon GJENNOM EMOTIONAL MANIPULATION