Gaver Sacred Feminine

De gaver Sacred Feminine er som juveler for sjelen. Disse kvalitetene gi styrke og flyt til pleie vibrasjon av den guddommelige Feminine i hver enkelt av oss.

Gudinnen er forbundet med Universal morskap, Holy Mother, Moder Jord og Guddommelige Selv innenfor. For å være helt må vi balansere den mannlige og kvinnelige i oss og i universet ved å motta gaver av Sacred Feminine.

De gaver Sacred Feminine inkluderer betingelsesløs kjærlighet, medfølelse og visdom som er gjort tilgjengelig for oss gjennom den guddommelige Feminine energi.

Hva er hellig kvinnelige?

The Sacred Feminine er energien medfødt i oss og i universet som tjener livet selv. Kvaliteter av betingelsesløs kjærlighet, medfølelse, visdom, mildhet, tålmodighet, pleie, vennlighet, intuitiv og helbredelse blir båret av Sacred Feminine.

Gud er verken mann eller kvinne, og er hinsides form og dualitet. The Divine Essence har blitt en Fader Gud tallet hevet over mor Gud, hvor mannen er verdsatt i løpet av kvinnen. Tiden er kommet for å balansere den mannlige og kvinnelige energier i oss og i våre trossystemer ved å hedre den hellige feminine.

De religionene i verden har ulike oppfatninger, ideologier og ritualer. Hva religioner har til felles er intensjonen om kjærlighet, medfølelse og vennlighet mot alle levende ting. Disse kvalitetene er of the Sacred Feminine.

Intensjon

Intensjon er et viktig første skritt mot å balansere den mannlige og kvinnelige innenfor. Med intensjon vi fokusere vår energi og våre tanker om den endringen som vi skaper i oss selv som resulterer i balanse.

Uansett hva vi fokuserer på skaper vi mer av, og det utvider seg. Sinnet er et verktøy, og vi skaper gjennom vår tenkning. Legge intensjon driver pilen til målet vårt mål med kraftig energi.

Så gjennom intensjon å balansere de mannlige og kvinnelige sider ved oss ​​selv vi vil trekke til oss de muligheter som tillater dette å manifestere i oss og vokse . Dermed er vi i stand til å leve vårt sanne potensial og vår egen guddommelige natur.

Bevissthet

Bevissthet om vår egen guddommelige natur åpner døren til å se Sacred Feminine og Faderen Gud i hver enkelt av oss . Den feminine finnes i mennesket så vel som kvinne.

Bevissthet om disse to aspekter av oss selv gir energi til å utvikle dem og utvide dem i oss selv fordi energi følger bevissthet.

De rike kvaliteter som er iboende i Sacred Feminine og Faderen Gud vokse til fylde i vår ånd når vi bringer oppmerksomhet til dem begge.

Erkjennelse

Anerkjennelse av de mange fantastiske kvaliteter av Sacred Feminine som vi bærer i oss og uttrykke i vårt daglige liv hjelper å jorde oss i å vite hvem vi er.

Med anerkjennelse vi er mer i stand til å leve vårt sanne potensial. Å vite at vi er Ånden åpenbaret i kjød bistår oss i guddommelig skaper i alle områder av våre liv.

bekreftelse på at vi er balansen av Sacred Feminine og Faderen Gud er nøkkelen.

Å vite at den guddommelige mor, Kwan Yin, gudinnen Gaia og andre guddommelige Feminine gudinner er til stede for meg gir meg styrke og trøst som jeg møte livets utfordringer på min åndelige vei av hengivenhet

Les relatert post:.

guddommelige mor

Kwan Yin

Honor Den guddommelige mor

Respekt Moder Jord

At One med Moder Jord - Goddess Gaia

Feed The Sacred Feminine på Gypsy Wolf i Woodstock, NY

Sacred Feminine - Kvaliteter av den guddommelige Feminine Goddess

For mer enn 27 år har jeg hjulpet mange mennesker fra alle samfunnslag av livet og over hele verden, inkludert India, Kina og England.

Noen kunder foretrekker å komme for en intuitiv lesing i person. Men flertallet av kundene mine kaller meg for telefonen økter. Intuisjon er ubegrenset som Gud er ubegrenset, så det spiller ingen rolle om du er i samme rom med meg eller i Hong Kong! Min intensjon er den samme - å tjene som en kanal for klarhet og healing for å hjelpe deg på alle områder av livet ditt. Å gjøre dette arbeidet gjør meg glad. Jeg er så velsignet å kunne hjelpe folk og gjøre det jeg elsker.

Intuitive Readings i Saugerties NY og etter telefonnummer

Når en klient setter opp en intuitiv lesing økt med meg jeg foreslå at de skriver ned sine spørsmål før økten. De konkrete spørsmålene hjelpe klienten til å fokusere sin intensjon om hva de ønsker veiledning for i livet sitt.

I begynnelsen av Intuitive Reading med hver enkelt, jeg går inn i en meditativ tilstand og be Ånden å tillate meg å være en klar og ren kanal for kjærlighet, healing og veiledning for klienten. Svaret på hvert spørsmål strømmer gjennom meg i ord og bilder. Den informasjonen som jeg kanalen er åndelig og praktisk

Jeg oppfordrer alle mine klienter til:.

Lev ditt sanne potensial
Kjenn din egen helhet
Opplev indre fred og glede
Uttrykk din kreativitet hoteller, BE hvem du egentlig er-helt menneskelig og helt guddommelig
Maureen Brennan Mercier

Hvis du ønsker mer informasjon om:

Intuitive Readings Anmeldelser Reiki Healing
Meditasjon
eller ønsker å planlegge en økt med Maureen via telefon eller i person, må du fylle ut det elektroniske kontaktskjema @ www.psychicreiki.com eller gi henne en samtale på (845) 706-HELSE ( 4325)

Namaste

Kjærlighet & amp.; Velsignelser, etter

Maureen
. & Nbsp;

åndelig helbredelse

 1. Legedom i sine vinger - Han sendte Word
 2. Hvordan nyte prosessen med Life
 3. Bokanmeldelse: The Power of enkel bønn: Hvordan snakke med Gud om Everything
 4. Hjelper kroppen ta opp med din Consciousness
 5. Alt om Spiritual Healing
 6. Nyt en Perfect Living, en perfekt helse, et perfekt forhold, og også en perfekt karriere med Høyre…
 7. Indre Vekst og Ritual Overholdelse av Equinoxes, solverv, Cross Quarter Days and Moon Cycles
 8. Den gamle kunsten åndelig healing
 9. Åndelig helbredelse techniques
 10. Hei og Introduction
 11. Hvorfor flere og flere mennesker er Leaping Into The World Of Holistisk Healing? 
 12. Healing Focus for 2012
 13. Her er Grace
 14. Rense Hjerte Chakra Part III
 15. Healing Indre Child
 16. Hjem, Eiendom og Business Clearing
 17. Hypnose Vs. Truth
 18. Åndelige konsekvensene av orkanen Katrina
 19. En kort titt på hvorfor noen mennesker ikke Heal
 20. Energi: Gjeldende av universet - det vi tror er det vi Create