Christian Spiritual Healing

Christian åndelig helbredelse er viktig i alle aspekter av livet, inkludert din fysiske helse. Kan du forestille deg hvor stor du ville føle hvis du aldri hadde gjort dårlige valg? Hva om du aldri hadde opplevd sorg eller hadde aldri blitt misbrukt?

Tenk deg å ha noe skyld å bære. Skyld (forårsaket av de tingene vi har gjort og de tingene som andre har gjort mot oss) er en invalidiserende sykdom, og i mange tilfeller selve årsaken til depresjon, angst og ulike fysiske sykdommer.

emosjonelle sår, enten forårsaket av dine handlinger eller andres, la bulker eller fotfeste i din ånd som forårsaker du å bære skyld og smerte, noe som fører til at du handle ut på bestemte måter. Det er en knust ånd.

(Ordsp 18:14 En manns ånd opprett ham i sykdom, men en knust ånd som kan bære? NIV)

Mange ganger, disse åndelige bulker og sår er forårsaket av andres ord. Det vi ble fortalt om oss selv som barn er avgjørende for vår åndelige helse som voksne. Dette er grunnen til at Christian åndelig helbredelse omhandler først med rensing av sinnet.

Christian Spiritual Healing = omskolere hjernen

! (Ordsp 18:15 Hjertet av den kresne kjøper kunnskap,. ørene av den kloke oppsøke det NIV)

Vi trenger å tilegne seg visdom og kunnskap fra Den Hellige Ånd til å erstatte den falske kunnskapen vi har fått gjennom barndommen tragedier og overgrep, følelsesmessige katastrofer, dårlige valg, feil og livet generelt

(Sal 107:. 20 Han sendte sitt ord, og helbredet dem, og leverte dem fra deres ødeleggelser. KJV) Legg merke til det står "sine" ødeleggelser!

Hvordan virker det? Igjen, innebærer Christian åndelig helbredelse fornyelsen av sinnet. Det er noen viktige skritt som må tas for å bli helbredet:

1. Godta det faktum at du er tilgitt. (1 Joh. 1: 9 Dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han forlater oss syndene og renser oss fra all urettferdighet KJV)

2. Glem fortiden. Dette er vanskelig, men nødvendig for kristen åndelig helbredelse. (Phil 3: 13-14 Brødre, jeg anser meg selv ennå ikke har tatt tak i det, men en ting jeg vet. Glemme hva som ligger bak og strekker meg mot det som er foran, og jager mot målet å vinne premien for som Gud har kalt oss til i Kristus Jesus. NIV)

3. Motta Guds favør (Grace) (Ef 1: 6 til pris for sin herlige nåde, som han har fritt gitt oss i den han elsker NIV.)

4. Be langs disse linjene: skap i meg et rent hjerte, Gud, og forny en stødig ånd inne i meg. Ikke kaste meg fra din tilstedeværelse eller ta din Hellige Ånd fra meg. Gjenopprette til meg gleden over din frelse og gi meg en villig ånd, for å opprettholde meg. NIV

5. Forny ditt sinn Daily ved å lese og meditere på Guds ord. . (Rom 12: 2 Ikke samsvar lenger til mønsteret av denne verden, men bli forvandlet ved fornyelsen av deres sinn så du vil være i stand til å teste og godkjenne hva Guds vilje er & mdash; hans gode, behagelig og fullkomne vilje. NIV)

Det høres ut som en liste over ting å gjøre, ikke sant? Vel, det er. Motta, motta og motta litt mer. Noen mottaks krever lesing og lytting, men mottaker er nøkkelen. Christian åndelig helbredelse er så enkelt
. & Nbsp.;

åndelig helbredelse

 1. Livet Gift: Presenter Heals den Past
 2. *** Psykoterapi og åndelig helbredelse - Del 3,
 3. Spiritutally Hjelp - ikke alle såre noen med en stor sykdom eller ulykke 
 4. The Elements Of Change
 5. Fra Separasjon Til Unity Consciousness
 6. Spør Astrid: Er min frykt forankret i tidligere liv Erfaringer 
 7. Hva er Kundalini energi, og hvordan kan det hjelpe deg? 
 8. Vitaminer Og Minerals
 9. Åndelige bakenforliggende årsaker til vanskeligheter i Life
 10. Er du en Healer? 5 spørsmål til svar - The Shadow Side of Healing (Signs & amp; symptomer) 
 11. A Lion i hagen din: Hvordan Heal med Weeds
 12. Guddommelig kjærlighet Gruppe Healing Process - en kikk Under Hood
 13. Definisjon: Åndelig Journey
 14. Flytting - på forhånd -Å The Healing Place
 15. Healing Discomfort
 16. Livets skjønnhet og mysterier Squashed & amp; Found
 17. *** Hvordan bruke valgene til Tune deg selv til Essence
 18. Let The Healing begynne! 
 19. Aksept av Present Moment
 20. Migrene og Sound Healing