Spiritutally Hjelp - ikke alle såre noen med en stor sykdom eller ulykke

SPØRSMÅL:

Hei, etter

Jeg har nettopp funnet ut at noen jeg kjenner har kreft i bunnen av! tungen. Han ikke praktisere yoga. Er det noen betydning for å utvikle kreft på et slikt nettsted

R

SVAR:?.

Kjære R., etter

Din venn har mine bønner til gå gjennom denne utfordringen med vennlighet og stor selvtillit kjærlighet!

Jeg har gjort intuitivt transformativ healing med folk i mange, mange år nå. Og det jeg alltid finner er at sykdommer, plager og ulykker er ikke det jeg vil kalle karmiske straffene. Karma av noe slag er sjelens måte å introdusere oss til neste kapittel for transformasjon fører til vår utvikling av ren visdom & ndash; hvis vi ønsker å ta den på da. Som Yogi Bhajan alltid sa: «Det er ikke rett og noe galt (dvs. ikke bra, ikke dårlig). Thinking gjør det så."

Så, Kjære, jeg mener ikke å skille deg ut, men du har gitt meg muligheten til å snakke med alle våre hyggelige lesere.

Jeg vet ikke abonnere på noen forhåndsskrevne system som identifiserer folks problemer som er forårsaket av egne mangler av tre grunner. Den første er fordi det vanligvis gjør den lidende føler meg så skyldig at de tok dette på seg selv - noe som vanligvis hemmer deres helbredelse.

Neste er at i min erfaring, dette cookie cutter, one-system-fits-all omhandler ikke selve kilden til vedkommendes spesifikk utfordring. Selv om jeg finner det utrolig energisk /emosjonelle /tro kilden til en & rsquo; s sykdom eller ulykke gjennom min intuitive se og gjøre mitt beste for å hjelpe med glede dem se hva en utrolig åpning dette er for dem & ndash; som det alltid er, finner jeg at cookie cutter metode for å knytte ubalanse i en kroppsdel ​​til en viss følelsesmessig mangel å være overfladisk og oftest galt i den enkelte sak. Jeg får også den personen i kontakt med sin egen sjel som gir utrolig forståelse av hva som er opp for dem, og hvordan de skal bevege seg gjennom sin forvandling!

Og den tredje grunnen til at jeg don & rsquo; t bruke noen pre-kategorisert systemet for å fastsette årsaken er at de "åndelige mennesker" rundt at skrantende person ofte bruker som & ldquo; informasjon & rdquo; til tungt dømme den personen på den antatte årsak og utbedring av deres utfordring, og dermed pålegge alle slags dum ego ting på dem under dekke av å "hjelpe dem." Kanskje du har lyst til å lese et nyhetsbrev artikkelen som jeg skrev om dette på www.SoulAnswer.com/healthy_healing.html. Det er den siste artikkelen på den siden. Kan du tro at en meget solid person faktisk ikke fortelle noen av sine store antall "åndelige" venner at de hadde kreft fordi de visste at de uunngåelige dommer ville skade dem enda mer?

Mitt forslag ville være å behage første LOVE at personen som står overfor den mest fantastiske utfordringen av livet! Det er den aller mest effektive måten som alle kan støtte en annen persons healing på alle nivåer & ndash; fysisk, mental og åndelig! Ikke bli freaked ut av sin sykdom eller ulykke til det punktet at du trenger å forelese dem på kompliserte "lovgivningen i ånd." Imponerende det ville bare være din måte å mentalt distansere deg fra frykten for deres situasjon mens du prøver å opprettholde en "åndelig" front. I stedet sitte med dem, lytte til dem, være snill mot dem, tjene dem, og ikke dømme dem. At nøytralitet og kjærlighet er essensen av din åndelige vei, og det kan gi kjempefint helbredelse for dem, som er deres privilegium å akseptere eller ikke akseptere & ndash; ingen dom. Og hvis de er interessert i energi healing, urter, yoga og meditasjon, etc., kan du ber og kjærlig tjene dem med det. Og definitivt be for dem! Du bare kan & rsquo; t forestille seg hva en ekstraordinær innvirkning din bønn har! Det er helt ekte!

I min praksis har jeg alltid funnet ut at før vår sjel kommer inn i kroppen vår i en mannsalder, har det allerede valgt våre utfordringer! Og ulykker, sykdom og andre store overraskelser som vi står overfor er faktisk døråpninger at vår sjel har forhånds integrert inn i løpet av livet vårt for å gi muligheter for vekst, avdekke neste nivå av hvem vi er, tilgi oss selv og andre som vi er klare, og gir muligheter til å elske enda mer, og så videre.

Så ærlig, kan en person & rsquo; t dømme en annen person & rsquo; s årsaken til vanskeligheter, eller deres streben etter noen løpet av healing, eller selv deres unngå det. At healing banen avgjørelsen ligger hos den som står overfor utfordringen. Når de vises på den enorme omfanget av så mange liv som Soul tar på, er det så mye å vinne på å ENTEN ÅPNING TIL HEALING OR NOT & ndash; uansett! I det større bildet, ingenting er tapt. Så, vær så snill å elske dem, be for dem og tjene dem som best du kan. At & rsquo; s det

Yogi Bhajan alltid sagt at vi kan gå denne åndelige vei fort eller sakte, men til slutt, vi alle kommer til samme destinasjon - full forening med vår Gud Source! Kjærlighet, service, nøytralitet (ikke nummenhet eller kutte av, men å være i full, åpen nærvær av vår Gud Selv) - de er grunnlaget for vår åndelige vei, uansett hvilken disiplin du velger. Så, kjære, jeg vet at du, i gode og omsorgsfulle hjerte kan gjøre dette!

Lots of Love,
Siri-Gian Khalsa

sirigian@SoulAnswer.com Anmeldelser www.SoulAnswer.com

Hvis du vil, kan du melde deg på min hjemmeside for min to ganger i måneden gratis nyhetsbrev & mdash; en gang i måneden fra meg, og en gang fra & ldquo; Mor Planet & rdquo.; Ved å registrere deg, får du min gratis og veldig nyttig artikkel som heter & ldquo; Jumping Out of Hell & rdquo; å støtte din beveger seg gjennom virkelig vanskelige situasjoner

Copyright 2009, Siri-Gian Khalsa, SoulAnswer.com
. & nbsp.;

åndelig helbredelse

 1. Heve våre stemmer For Tibet
 2. Hva er Reiki
 3. En Vortex Erfaring: The Day Of The Cougar
 4. Clean Pain Varer i 90 Seconds
 5. Livet Gift: Presenter Heals den Past
 6. Åndelig helbredelse training
 7. Hvordan lage Trygg og rolig plass å forbedre din Healing
 8. Spiritutally Hjelp - ikke alle såre noen med en stor sykdom eller ulykke 
 9. Utover Duality: Healing The Fragmentary Body
 10. Den gamle kunsten åndelig healing
 11. Hender det at du lurer på om er Devil Real? 
 12. Energy Healing og Cell Renewal
 13. 5 måter å hjelpe Reiki Flow Sterkere når noen er i Pain
 14. Kreativitet Åpner Dører til din selv Healing Intuition
 15. Intuitivt Perspektiv Om Arteriene, the Heart and Self-Healing
 16. En interessant ting om Healing Touch
 17. Hvordan Healing Flows
 18. Metafysisk Meningen bak rygg og nakke Pain
 19. Åndelig helbredelse for deprimerte people
 20. Feirer The Beauty And Joy Of The Earth