Utover Duality: Healing The Fragmentary Body

Gitt at selve atomene som utgjør saken er dualized inn positive og negative, burde det ikke komme som liten overraskelse at dualiteten uttrykker seg også i kroppens elektromagnetiske felt, som har vist seg å regulere vår biokjemiske (dvs. genetisk) uttrykk som fysiske vesener. I menneskeelektromagnetiske spektrum, vises tosidigheten som energi avbrudd som også kalles Fragmentary kroppen.

I de fleste dagens mennesket den andre elektromagnetiske feltet (som svarer til den andre eller kjønn chakra) eksisterer som en bioenergi eller bevissthet vakuum som i vesentlig grad skiller verdener av ånd og materie. Den Fragmentary Body gjør dette ved å tappe ens kundalini (den enkeltes livs bølge av universell kreativ bevissthet) som den søker å stige inn i de høyere elektromagnetiske felt og chakraene, mens hindre den frie flyten av denne samme energien som kommer superluminally fra Galactic Center som søker å sette mot de nedre felt og chakraene.

Fragmentary Body representerer således et stort hinder for det hellige ekteskapet mellom lavere selvtillit og høyere selv, eller utførelse av lys sjel som oppstår under ekte bio-åndelig opplysning.

Fragmentary Body utgjør et elektromagnetisk "rift" i den menneskelige bioenergi felt som tilsvarer Great Rift dele bevissthet som skapte system av dualitet, synlig manifest på nattehimmelen som bandet av Melkeveien. Slik speiling er i tråd med den gamle hermetiske dictum "Som ovenfor, så nedenfor", siden dette holografiske prinsipp at conflates den delen med hele krever at vår bevissthet basert fysiologi være i samsvar med den kosmologiske bevissthet som skapte og holder oss oppe.

Fragmentary Body er ikke bare knyttet til seksualitet, men også med munnen og spesielt tungen: vår tale organer. Denne tilkoblingen støtter den utbredte troen på at vår dualistisk univers ble bokstavelig talt eller sunget til. "I begynnelsen var Ordet," leser vi i Genesis. Forrang tale i skaperverket er kanskje grunnen til den egyptiske gudinnen Nu, en av mange feminine ikoner for Galactic Center, er avbildet i hieroglyfer som en stor melkeku med fulle jur. Dagens forskere og teologer både er i ferd med å bli enige om at hvis vi ble faktisk opprettet, ble vi ytret til eksistens.

I løpet av tiden frem til Babels tårn, som jeg foreslår er en metafor for perceptually smeltet eller enhetlig bevissthetstilstand (det som har blitt kalt hypercommunication) som gikk forut for menneskehetens eksperimentelle og pedagogisk Fall fra nåden som skapt optimale forhold for individualisering, registrerer Bibelen at «hele jorden var av ett språk, og én tale." Historiene om Edens hage og Babels tårn er av spesiell interesse for vår diskusjon fordi de direkte forbinder menneskets biologi med språk. Mens språket i Garden er splittende, at av tårnet er både helhetlig og samlende, som fører oppover (ikke ulikt vindeltrapp av en DNA-helix) til en himmelsk ekteskap mellom menneskelig og guddommelig.

Den guddommelige språk av tårnet, tilsynelatende uttalt av Jesus og kalt Language of the Birds, Green språk og også lingua adamica, består utelukkende av vokaler. Dette var en viktig grunn til de fem vokalene ble hentet fra skrevet hebraisk: de ble dyrket som hellig, Guds språket av skaperverket. "Vokalene var" statister "på hebraisk," skriver William Grey i TALKING TREE. "Vokalene var opprinnelig svært spesielle Sonics faktisk blir mest brukt for 'Guds-navn' og andre hellige formål. Konsonanter ga ord kroppene deres, men vokaler sette sjel i dem."

Det ser ut til at de fem vokalene er faktisk hellig fordi, blant annet, at de svarer til de fem nukleotider (baser) protein av DNA og RNA som brukes til å lage biologiske organismer: adenin, cytosin, guanin, tymin, uracil og. Disse fem nukleotider, representert som A, C, G, T og U, bokstavelig danne vår genetiske alfabetet. Mestring av språket i Birds effektivt svinger en inn i en master genetiker ikke bare i stand til å skape livsformer via tale, men utvikler seg disse livsformene i lys former strukturert på tredelte tetrahedron form som er den grunnleggende byggesteinen i merkabah.

Medieval alkymistene brukte uttrykket Green Språk trolig på grunn av den kritiske endring av hydrogenbindinger (som er grønn på det elektromagnetiske spekteret) i biologiske vannmolekyler som oppstår under Lightbody skapelsen. Ikke overraskende mange figurer forbundet med Light, slik som Osirus og Quetzalcóatl, blir vanligvis framstilt som grønn. Tilsvarende Lao Tzu Immortals oppnå bio-åndelig opplysning ved å skape en "jade kropp."

Fragmentary Body er elektromagnetisk bevis for misbruk eller mispronunciation av Green språk eller språk of the Birds, tilsynelatende gjennom innsetting av konsonanter som forstyrre enhetlig flyten av vokaler og skape dualistiske stavelser. Historien om Edens hage ser ut til å ta opp denne historiske tale hendelsen som ga opphav til dualiteten i form av Fragmentary Body - som energimessig tilsvarer ikke bare til munn og tunge, men også (hensiktsmessig gitt procreative "doom" at resultatene fra Adam og Evas skjebnesvangre diskusjon av kunnskap) kjønnsorganene.

Med mange paralleller til Eckhart Tolle konsept av "smerte body" som holder folk fra å få tilgang til uendelig "Power of Now", heter det Fragmentary Body fungerer omtrent som en dyp ripe i en post eller, for å bruke en Vedic sikt, en samskara som opprettholder ens bevissthet låst i et begrenset (uopplyst) matrise med tanke og tro forvist fra kunnskap eller gnosis av enhet med hage eller Ground of Being. Toltec mestere refererer ofte til det Fragmentary Body som Parasite - passende, siden på den energiske nivå, parasitter (fysiske og aetheric) gå inn og etablere seg på den menneskelige organisme regning ved hjelp av Fragmentary Body. I alle tilfeller er Fragmentary Body et dualistisk prinsipp om begrensning som fremmer frakobling fra Source og til slutt død.

Mens utvikle en teknikk for DNA-aktivering for å helbrede min kronisk autoimmun sykdom kalt Regenetics Method, min partner Leigh og jeg ble stadig mer interessert i dette problema andre elektromagnetiske felt. Vi ble også fascinert av det faktum at, ved hjelp av muskeltesting med klienter, ble vi konsekvent finne ni elektromagnetiske felt som tilsvarer ni chakraene. Vår forståelse av teosofi og vediske læren var at det var bare syv felt og syv chakraene. Men tusenvis av kinesiological tester overbevist oss er det ni felt og ni chakraene, i tillegg til en tiendedel energi sentrum i forbindelse med Galactic Center.

Vi konkluderte med at dette tiende feltet er der Høyere eller Gud Selv, også kjent som sjelen eller Atmic permanent atom, befinner seg. Mens de andre fire faste atomer (fysiske, emosjonelle, mentale og åndelige) er assosiert i dualistiske par med spesielle lavere elektromagnetiske felt, de atmic restene enhetlig i Master eller Source Field. Det representerer dermed den guddommelige eller sjel aspekt av oss selv som aldri opplever fragmentering og tap av enhet bevissthet gjennom dualitet.

I andre ord, den Atmic permanent atom, eller Adam, ble aldri forvist fra hagen. Dette er også en del av oss selv som nå søker å omdanne vår bevissthet og biologi - via lingua adamica, ikke mindre - slik at vi kan utvikle seg til hva vi har alltid vært i Potentias. Adam Kadmon

Hva skjedde i vår egen prosess med ener-genetiske utfoldelse var ekstremt spennende. Etter Leigh og jeg utførte den første DNA aktivering av Regenetics Method på oss selv og begynte å oppleve hva vi kom til å forstå som bevisst energi fra Galactic Senter stimulere vårt DNA, innså vi at to betydelige endringer, både som vi sannsynliggjort gjennom kinesiologi, var skjer i våre energi organer.

Først vibrasjonsfrekvens av våre elektromagnetiske felt begynte merkbart økende. Andre og enda viktigere, feltene selv ble gjennomgår en progressiv rekalibre 9-8 i antall. I denne prosessen, den niende feltet bokstavelig ned og "tettet" det andre feltet eller Fragmentary Body, slik at den åndelige energien i Central eller Healing Sun til å flyte gjennom våre elektromagnetiske felt og chakraene uforstyrret for første gang. Det var på dette tidspunktet at min helse begynte å øke dramatisk og Leighs astma og miljømessige allergier helt forsvunnet.

I ettertid, dette gjør energisk repatterning perfekt forstand. Ved å bygge bro over kløften i våre bioenergi felt skapt av Fragmentary Body, ble vi tatt et første skritt mot helbredelse dualitet på nivå med vår biologi. Vi ble også electromagnetically recalibrating åtte energi sentre, som representerer en kritisk alkymistiske fasen av Lightbody aktivisering har å gjøre med å skape en uendelig krets i det elektromagnetiske blåkopi.

Tallet 8 har alltid vært av største betydning for å mestre Språk of the Birds. Fuglen-ledet egyptiske guden Thoth var kjent som Lord of 8. Buddha lærte eightfold banen til opplysning. Og numerologically, navnet Jeshua (Jesus) settes som 888.

Copyright (c) 2008 ved Sol Luckman. .. All Rights Reserved
& nbsp;

åndelig helbredelse

 1. Når Healing Har ikke Happen
 2. Definisjon: Spiritual Healing Prayer
 3. Et alternativ til invasiv medisin: Healing Touch
 4. HELSE & amp; SPIRITUALITY
 5. Fem Områder i Sunn Change
 6. Healing svar # 1
 7. Gå til våre Center
 8. Reverse Vår polaritet Into The enorme Space
 9. La gå av hindringer gjennom åndelig healing
 10. Kronisk Sykdom-I bare ønsker noen å fortelle meg hvordan du løser It
 11. Alt du noensinne ønsket å vite om Healing
 12. Kan Healing Touch kurere kreft? 
 13. Koble Heaven and Earth: Power of Love
 14. Hva kan jeg gjøre for å få mer søvn om natten? 
 15. Begynn Igjen, del I
 16. Spiritual Health - Fordelene ved Drømmen Interpretation
 17. Forsegle Healing-Highs For Your Forties
 18. To gale oppfatninger om Being Wealthy
 19. Hva kan vi gjøre for å bevisst påvirke vår Healing
 20. Hva er åndelig Healing