The Art of Loving Yourself

Hvis du har begrensende og selv fornærmende meldinger spille i din underbevissthet tankene, så kjærlig selv blir en vanskelig oppgave. De fleste av disse meldingene oppgi vår underbevissthet sinn i løpet av barndommen, men deres virkninger langt overgår våre tidlige år!
Det kan eller ikke kan bli litt av en overraskelse at vi er fortsatt påvirket av de tingene våre foreldre og andre sa til us tiår siden!

Når du ble fortalt at du var ikke bra, trodde du dem. Når du ble fortalt at du aldri ville komme hvor som helst i livet, trodde du dem. Når du ble fortalt at du var dum, dimme eller rare, trodde du dem. Og gjett hva, har du sannsynligvis fortsatt tror dem den dag i dag - selv om du ikke er klar over disse underliggende tro.

Det er mulig å utrydde disse gamle meldinger, og erstatte dem med nye, positive meldinger. Nedenfor finner du tre gode måter å starte:

1) Husk ditt siste kjærlighetsforhold. I begynnelsen deg og din partner tilbrakte mye tid sammen. Å gi hverandre masse oppmerksomhet og hengivenhet, ikke sant? Du begge sannsynligvis følte meg veldig lidenskapelig om hverandre
'Art of Loving Yourself "er en svært lik prosess -. Med deg selv! Unn deg selv som en konge! Gjør ting som gjør at du føler deg bra og glad. Hug selv. Snakk søte-nothings til deg selv. Unn deg fine ting. Tillat deg selv en god tid med deg selv fordi du fortjener det.

2) Se på din nåværende tro. Det kanskje noen gamle, begrensende meldinger flyter rundt i hodet ditt, som du kan være usikker på hva det er om nøyaktig.
For å forstå hva tro holder deg tilbake, kan det hende du trenger å gå på oppdagelsesreise.
Heim ved å skrive dine eksisterende oppfatninger i et tidsskrift. Skriv ned dine tidligste minner som: Den tidligste erindring av å føle dumme var ".......". Min mor alltid gjorde meg .... "Min far har alltid behandlet meg som ...." og så videre. Ideen om disse erindringer er å gjøre tenke deg hvor den opprinnelige begrensende tro kom fra. Når du har gjort det, så kan du utfordre disse overbevisningene. Er de sant i dag? Var de noen gang sant ?. Bare du kan bestemme om du vil ha dem til å være sant. Når du har bestemt at de var nok ikke sant, begynne å erstatte de gamle forestillinger med nye forbedrede tro.

3) Fokuser på dine gode kvaliteter! Når selvtilliten er lav du har en tendens til å fokusere på de tingene som er "galt med deg" og fullstendig avviser alle de gode tingene. En enkel måte å fokusere på gode ting er å prise og oppmuntre deg selv gjennom selvfølelsen. Gratulere deg selv! Si til deg selv "En godt utført jobb", "I'am stolt av meg selv for å fullføre den oppgaven". Gjør et poeng av å gi deg selv positive selvfølelsen hver dag. "Jeg vet at jeg kan gjøre det". "Hele verden av muligheter er åpne til meg" Jo mer du gjør det, jo mer vil du komme til å tro det
.

personlig utvikling

 1. Slutte å klage og begynne å gjøre!
 2. Slik bruker Winner Affirmations For Life Change
 3. 1.0: Fem spørsmål å stille deg selv når du tenker på din egen personlige Success
 4. Utvikle ferdigheter som du trenger i en Hurry
 5. 7 tips for Mom Entreprenører å trykke inn din Authentic Self
 6. Slik får Confidence
 7. Mentor eller coach:? Hva er forskjellen
 8. Kraften i en god personlig Brand.
 9. The Law of Attraction - The Secret til vellykkede Life
 10. Uansett hva og Moving On
 11. Hvordan slutte å bekymre Alt: 4 Awesome Tips
 12. 3 trinn for å utrydde Negativity
 13. Viktigheten av å forvalte Mind
 14. Skapninger av Habit
 15. Er delt lojalitet å gjøre deg syk?
 16. Hvordan å skape en effektiv CV
 17. Hvis du kan mestre denne to ferdigheter !!!
 18. Helbrede familiemønstre i Din Membranes
 19. Tenker Like A Winner
 20. Hvordan du programmerer din underbevissthet sinn for lykke, helse, rikdom og More