Enkle Keys til godt Being

Trivsel er et mål de fleste av oss har. Vi tilbringer mesteparten av vår tid søker det, og noen av oss aldri finne den. Utallige bøker er skrevet hver dag, workshops er tilgjengelig over hele verden, og terapeuter gjøre det deres livs formål å hjelpe oss med å oppnå og opprettholde den. Så hva er nøkkelen til emosjonell velvære?

Relasjoner

pleie relasjonene vi har med oss ​​selv og andre er en av de viktigste aspektene av velvære. Alle trenger å vite at de er elsket og verdsatt. Starter med deg selv, ta vare på din kropp, sinn og ånd vil sikre at du kan være der for andre også. Tilstrekkelig søvn, kosthold og aktivitet, samt følelsesmessig balanse er alle nøkkel. Egenkjærlighet snakker volumer for de rundt deg, og vil tiltrekke seg sunne relasjoner i livet ditt.

Vis andre du bryr deg om dem ved å være til stede. Det er ikke noe mer beroligende enn gode ord gitt til en du er glad i behov av et selskap, støtte og vennskap. Selv gjennom de travle tider i våre liv, familiemedlemmer og venner trenger å vite at vi verne dem.

Gi tilbake til samfunnet ved å støtte en lokal sak, donere din tid, eller delta i festlighetene. Disse tingene kan fremme en følelse av tilhørighet og fellesskap, og være svært givende.

tilbringe tid alene

Kjenne betydningen av alene tid. Dette er forskjellig fra tid alene brukt rehashing fortiden, og bekymre seg for fremtiden. Peaceful ensomhet åpner opp muligheten for forbindelse med seg selv og dypere innsikt som ligger innenfor.

Natur Tid

Tilbringe tid i naturen kan være svært pleie for ånden. Å være omgitt av skjønnheten i naturen kan virkelig sette ting i perspektiv. Dra nytte av mulighetene til å gå ut for turer i naturen eller bare å sitte og nyte omgivelsene. Enten du er hagearbeid, turgåing, fjellklatring, eller sitter på en benk i parken, helbreder natur sjelen.

Erkjennelsen The Ego

Egoet er en bevisstløs kjøring av negativitet som bare kan være ødelagt ved å anerkjenne at det eksisterer. En måte å finne følelsesmessige velvære er å eliminere egoic tankene makt på livet ditt. Å ha ønsker og begjær er ikke usunt når du er i stand til å artikulere dem, og la gå av utfallet vi ønsker.

Vedlegg til ting, roller og folk er også ego-drevet. Når din personlige verdi er definert av den totale verdien av dine eiendeler, sosial status, og de "viktige" folk du kjenner, er du setter vekt på ting som er flyktig. Å miste dem så skaper smerte og lidelse. Lykke kommer fra den erkjennelse at man ikke er svekket av tapet av disse tingene.

Forenkler livet ditt

Når du kjenner at du ikke er definert av eiendeler, status eller karriere, nødvendigheten for disse tingene vil falle bort og forenkle livet ditt vil sannsynligvis oppstå. Mental og fysisk rot vil ikke lenger tjene en hensikt i livet ditt.

Et hjem eller plass som er ren uønskede ting er avgjørende for din følelsesmessige velvære. Holder det organisert og fri for rot vil være fordelaktig for din kropp, sinn og ånd.

Gjør et poeng av også slippe mentale rot. Gjør du det vil gi liknende effekter som fysisk rot. Forenkle livet ditt ved å redusere mentale anstrengelser som over-planlegging, sladre, ser nyheter om krig og konflikt, etc. Ta deg fra stressende situasjoner og mennesker er et bevisst valg som vil få plass til mer av de positive opplevelsene du søker. Anmeldelser

sette grenser

Hvis du er en folk-pleaser, vet du at å gjøre ting for andre på bekostning av din egen lykke kan ha store konsekvenser på din følelsesmessige velvære. Prøver for enhver pris å gjøre andre glad, slik at de vil elske deg i retur kan bli en syklus av destruktiv atferd som etterlater deg følelsen utsatt. Å ha sunne grenser i relasjoner er svært viktig. Å vite når man skal si nei uten medfølgende skyld tar tid og praksis. Risikoen er at de som ikke aksepterer den vil forlate livet ditt, og belønningen vil være de som er igjen.

Kjærlig din jobb /karriere

De fleste må jobbe for å tjene de pengene som trengs for mat og husly. Til tross for hvor logisk virker det som vi skal nyte en jobb hvor vi tilbringer mesteparten av våre daglige timer, mange av oss ikke. Derfor lykke kommer aldri til noen som bare "settling" for en jobb for de gale grunnene. Det krever mot å elske deg selv nok til å leve med formål og glede. En sunn følelse av forpliktelse er nødvendig, men sant velvære kommer fra å gjøre noe som gir livet mening og gjør deg glad.

Making Time For Kreativitet

En sunn balanse mellom arbeid og lek er også viktig for følelsesmessige velvære. Å ha hobbyer og et kreativt utløp vil gi næring til din ånd og inspirere deg til å oppnå store ting, utenfor riket av okkupasjonen. Vi har alle talenter, og det er viktig å stimulere din kreative side i hvilken måte dette kan manifestere seg.

Intuisjon

En "magefølelse" er ens evne til å intuitivt oppfatte ting som ikke er håndgripelig. Dette er en poweful indre styrke du har, og kan utviklet. Det blir bare sterkere når du tillater det å veilede deg. Det vil snakke med deg på måter du er mottakelig, enten under meditasjon, stille stunder alene, eller med milde nudges i drømmene om natten. Lytte nøye. Når du følger den, vil den alltid lede deg nedover stien av velvære.

Denne sjekklisten kombinerer en balanse mellom kropp, sinn og ånd mål å oppnå. Når de følges, vil du finne deg selv å nyte livet, føler umåtelig fornøyd og kanskje til og med lykkelig. Er ikke det hva trivsel er om
& nbsp?.;

personlig utvikling

 1. Hva er den beste måten å bygge muskler? 
 2. Hvor finner du den Gud som skapte deg 
 3. Ansiktet ditt Fears
 4. Tillit til Manifest Your Heart er Desire
 5. Personlig utvikling Lies
 6. Viktigheten av ferdigheter i Resume å selge yourself
 7. Det jeg vet 
 8. Hvordan får du din inspirasjon 
 9. Feel Good, ha det gøy - Nyt turen 
 10. The Medicine Wheel
 11. Hvordan kan jeg lære å elske meg selv? 
 12. Tror du at det å være Gjennomsnittlig er OK? 
 13. 3.3: Beskytt Your Mind fra Garbage
 14. ~ Prinsippene for suksess ~ 
 15. Tanker om å oppnå Peak Performance i New Year
 16. 10 Words for å slette fra Vocabulary
 17. Disse Angst self-help teknikker som jeg bruker i å overvinne frykt kan hjelpe deg Too
 18. Lær av alt som kommer din Way
 19. Holde Your Heart Open - Hjerte Freedom (del 7 av 8) 
 20. Intervju Etikette: Bruk disse Etikette Tips og overgå Competition