Smart Women feire sine Independence

Et par dager hver uke jeg trener med noen smarte kvinner i en park i nærheten av mitt hjem med utsikt over Stillehavet. Det er et vakkert miljø som gir seg til å ta tankene bort fra muskelsmerter og utmattelse fra trening! Vi er omgitt av flotte platanlønn og eiketrær som står sterk og høy. Trærne ble plantet og i avstand fra hverandre i en meget metodisk måte; Men over tid, vokste de inn i sin egen uavhengige og unike naturlige form med grener og lemmer som flyter i mange forskjellige retninger. Dette fikk meg til å tenke på hvordan smarte kvinner har mulighet til å stå høyt og sterk. Du er selvstendig unik fra alle andre levende vesener på planeten; men du gjør beslutninger og valg som gjenspeiler den uavhengige du?


Vi er "minnet" på daglig basis om hvem vi "skal" være. Deksler av ulike magasiner minne oss om at vi bør se tynn og trim til alle tider. Vår familie, venner og kolleger har sine ideer om hvem vi "skal" være så godt.Det har vært tider i livet mitt når jeg ønsket å være mer av noen andre og mindre av hvem jeg var. I min 20-tallet, var jeg virkelig i mote og fitness. Jeg ønsket å se og kle seg som mange av kvinnene jeg så på forsiden av de mest populære magasiner. I min 30-tallet, da jeg ville møte en vellykket person i næringslivet, ønsket jeg å etterligne en masse som de ble som jeg hadde et sterkt ønske om å være en vellykket gründer. I mine 40-tallet, jeg er fortsatt interessert i å finne effektive måter å leve i verden og å lykkes som gründer. Forskjellen for meg i dag i slutten av 40-tallet, er at jeg vet at det er viktig å ta hva som fungerer for meg og veve det inn hvem jeg er ved kjernen min - min autentiske selv.dessverre i dag, det er kvinner og unge jenter i mange deler av verden som ikke har noen frihet. Det er kvinner som ikke er tillatt noen uavhengige handlinger overhodet. Likeledes kan det være en kvinne på gaten eller på kontoret som ikke føler hun har mulighet til å utøve sin uavhengighet. Hennes personlige forhold eller begrensende tro kan forlate henne følelsen "fanget" og ute av stand til å gå videre med sine drømmer og ønsker.Det er opp til deg og meg å lede an. I løpet av noen dager, vil landet vårt feire sin "uavhengighet". Vi er heldige som bor i et land der vi kan si, slitasje, gjøre eller være hva vi velger.La meg stille deg noen spørsmål:


product: * Er du bosatt i dine store ideer, drømmer og mål ?


product: * Skal du dra nytte av det faktum at du har mulighet til å være akkurat den du er?


product: * Skal du gå og snakke med dine egne tanker?Når du beveger deg inn i helgen, inviterer jeg deg til å reflektere over hvem du blir nå i livet ditt og hvem du ønsker å bli. Eik og platanlønn trær i parken ble plantet for å vokse i en rett linje langs gaten. Når plantet, begynte de å ta på sin egen uavhengige form og størrelse. De lever i sin unikhet, deres individuelle skjønnhet, sin uavhengige vekst. Du er en vakker, Smart Woman. Du har dine spesielle gaver å bringe til verden. La din egen merkevare av selvstendighet og særpreg skinne gjennom. Dra nytte av "Independence Day" og feire hvem du er, fordi det aldri vil være en annen du.Alt er mulig. Alt venter på deg. .*****
& nbsp;

produktivitet

 1. Hour Of Power
 2. Kan Color forbedre ytelsen? 
 3. The Big P: Procrastination
 4. Phone Recycling - Løsninger på E-Waste
 5. Smart Women feire sine Independence
 6. Hvordan redusere kostnader av Web designe ditt eget nettsted way
 7. Er du opptatt gjenoppfinne hjulet når du kan nyte suksess? 
 8. The Power of Being Solo
 9. Arbeid Positiv Like The Beatles
 10. Tre tips for å få jobben Done
 11. To-Do Lister: You Gotta Keep 'em Separated
 12. Hvordan øke Personlig produktivitet Mens Working Online
 13. Search Engine Marketing: En gateway for å gjøre forretninger kjent og Successful
 14. Minne Management
 15. 3 Technologies som vil gjøre livet ditt Easier
 16. Plan For Productivity
 17. Bestem deg for å bestemme! Lær å bli en Master Decision Maker
 18. Aktive Autowerkes M3 Turbo kits for BMW
 19. Målsetting og Fath Power of satsinger -. Hvordan oppnå dine mål Faster
 20. Hva er bunnlinjen? Hvordan å sende e-postmeldinger som kuttet til Chase & amp; Kutt ned på Din e-p…