Slå Gode salg presentasjoner i stor Ones

Hvordan får du travle mennesker til å lytte? Hvordan du tiltrekke oppmerksomhet med så mange mennesker på mobile enheter og lett distrahert under presentasjonen? Følg disse 3 enkle trinn for å vinne oppmerksomhet.

Å vite svaret gir hemmeligheten for å slå gode salgspresentasjoner til store.

Tenk på flotte salgspresentasjoner som en tre-enakter. Act I, vekke oppmerksomhet. Act II, holde oppmerksomheten. Act III, kjøre oppmerksomhet til handling.

Morsomt, ikke sant? Det virker, vel … hvordan skal jeg si, altfor forenklede. Men når du &'; re stirrer på en tom skjerm og en blinkende markør, er enkelhet din venn.

Nå, la &'; s blast gjennom stadier slik at du kan fortsette å bygge din kjempebra spill.

loven I. Grab Attention

Start presentasjonen med en klar og overbevisende budskap. Sette fokus på de første 7 sekunder slik at publikum er straks med deg.

En av de raskeste måtene å støte publikum til å ta varsel er å sjokkere dem. Del en sjokkerende statistikk. Vis en overbevisende bilde. Trekk vanskelig å rocke folk ut av distraksjon

Tips:. Sjekke industri nettsteder for breaking news. Ofte de siste nyhetene er den perfekte touch til å plassere budskapet i søkelyset av ekstrem betydning og det haster. Ikke bare er du fremhever at du er oppdatert og på toppen av dagens hendelser. Du viser også at presentasjonen er spesifikk for hver målgruppe. Pluss, du &'; ll bygge kraftige rapport ved å vise omsorg og engasjement for å gi verdi

Act II.. Hold Attention
Får oppmerksomhet er vanskelig. Holde oppmerksomheten kan bli enda vanskeligere. Med mindre du kjenner noen innsidehandel hemmeligheter.

Tenk i form av 3 alternativer. Media. Melding. Market

Media. Bytt media til å fengsle og holde fokus. Hvis du &'; ve startet med PowerPoint, bytte til en interaktiv samtale på tavlen. Hvis du &'; ve startet på tavlen, overgangen til et publikum aktivitet. .. Hvis du &'; ve startet med en historie, viser en kritisk del av fysiske bevis
Kort sagt: endre media

Melding: Når du bytter til diverse media, finne nye måter å si, show, fortelle, samhandle og oppleve fokusert meldingen. Fortell en historie. Vis et bilde. Del en video. Gi en øvelse. Tilby en kundeopplevelse. Resultatet? Din melding kommer over høyt og tydelig — gjennom en mangesidig historie

Market. Match dine strategier for å holde oppmerksomheten til å passe ditt marked. Juster historier å få kontakt med folk i rommet. Tilpasse dine eksempler, bilder og øvelser. Jo mer du matche publikum, jo ​​raskere vil du holde oppmerksomheten deres.

Act III. Kjør Oppmerksomhet til handling
I den tredje og siste akt av din store salgspresentasjon, rette oppmerksomheten mot handling. Legg gnisten og polish med eksempler på tiltak, fordeler av action, belønning av action, og historier om folk som tar handling.

For Act III skal fungere bemerkelsesverdig godt, anser det som en kulminasjon av de to foregående handlinger. Du &'; ll har spunnet trådene som veve gjennom hele salgspresentasjon og i siste akt; du &'; ll trekke alt sammen for en dramatisk finale.

Hvis gi salgspresentasjoner er en del av din jobb eller virksomhet, må du huske disse tre viktige stadier for å lykkes. Ønsker din salgspresentasjon for å vekke oppmerksomhet, holde oppmerksomheten, og kjøre oppmerksomhet til handling? Det lønner seg å ha det litt moro underveis. Gjør dette og du &'; ll gå fra god til fantastisk å eksepsjonell
.

suksess coaching

 1. Har du sjekket din holdning i det siste? av Lyndal Hughes
 2. Hvordan vi definerer suksess avgjør suksessen vi har!
 3. The Art of Vurdering og støtte i Business
 4. Er du velstående?
 5. Fair Trade - ikke bare for coffee
 6. Transforming frykt i Success
 7. Verktøy & Teknikker som brukes for Human Resources Planning
 8. 3 trinn til suksess som en online Entrepreneur
 9. Utøvende Coaching
 10. En oversikt over Elektronikk teknologi i India
 11. 3 Blogging tips for Long Term Success
 12. Hemmeligheten for å få det du ønsker i 2011
 13. The Secret til Dealing with Crazy-Busy Schedules
 14. Hvordan bli Resilient i en turbulent World
 15. 3 nøkler til Identifisere Divine Right Client
 16. Velge en Fast Degree Program
 17. Hvorfor er det viktig å bruke Magento e-commerce
 18. No More Stories
 19. Ingen liker den dark
 20. Få din Teen til Love Learning!