Lære nye ferdigheter i Post Time

Vi vet alle at økonomien ikke er å hjelpe selskaper fungere i full fart. Vi vet også at jobbsikkerhet er en ting fra fortiden, og det eneste som kan gjøre oss føler seg sikre er vår evne til å lære.

Vi husker alle den tiden da ledere som driver virksomhet i utenlandske markeder og i kontakt med klienter som ikke snakker engelsk godt var så ivrig etter å lære og mestre et fremmedspråk uavhengig av tid, penger og krefter som vanligvis tok dem til å oppnå det. Jeg kjenner personlig mange investeringsbankansatte som er registrert for 10 ferdighetsnivåer (80 leksjoner hver) med prestisjetunge språkskoler. Ansatte hadde ikke noe imot å ta spanskundervisning for 2 eller flere år i tillegg til skoleårene lære spansk som fremmedspråk.

Hva var den eksakte kostnadene involvert i å lære målspråket?
Ifølge premium priser at disse språkskoler ble lading til selskaper for sine tjenester svaret er en liten formue E $ 38 per leksjon multipliser med 80 leksjoner per nivå = $ 3040 pluss læremidler (bøker og kassetter) $ 150 deretter $ 3040 + $ 150 = 3190. Studentene tok omtrent tre 45-minutters leksjoner hver økt tre ganger i uken. . Så 3 x 3 x 4 = 36 timer per måned i beste fall på grunn av det faktum at noen studenter deltok klasser bare to ganger i uken
La oss oppsummere dette: 80 leksjoner ¸ 36 timer per måned = 2,2 måneder per nivå. I konklusjonen hvis en ansatt deltok klasser 3 ganger i uken i en periode på 6 måneder var i stand til å fullføre nivå I, II og III og oppnådde et begrenset yrkeskompetanse nivå. Selvfølgelig at i løpet av praksisperioden mange ledere kansellert undervisning og derfor ble ikke ferdig nivå III i et års periode. I konklusjonen selskapene ble fakturert for tusenvis av timer uten å vurdere tapt produktivitet tid på grunn av det faktum at de ansatte vil helst følge undervisningen i arbeidstiden. Det er ikke vanskelig å gjøre regnestykket og innse at kostnadene ved opplæring av ansatte var svært høy, og resulterer ofte ikke rettferdiggjøre ROI. (Return on Investment) i dag, du kan nå en yrkeskompetanse nivå i spansk i 10 uker, tar bare 30 timer hvis du finner den rette språket leverandøren.

Hva er selskaper gjør i dagens økonomi?
Nå Vi lever i en annen tid, selskapene er svært sparsommelig med sine opplærings dollar og i noen tilfeller vil de foretrekker å gjøre Lip E (Bare snakk om å gjøre noe uten å egentlig gjøre det) eller hva det kalles Window Dressing E (Conduct en rask verksted og gi de ansatte noe å lese) heller at å gjennomføre reelle medarbeiderutvikling. Ifølge James E., en opplæring og utvikling manager i en prestisjefylt investeringsbank, har hans selskap trimmet treningen budsjettet til nesten null, og han kan nesten ikke utvikler noen form for opplæring i mer enn 9000 ansatte. Han sa, trening er ikke en prioritet for selskapet på dette tidspunktet, overlevelse det er E I andre selskaper forholdene er svært restriktive når det gjelder å godkjenne noen opplæring. Selskapet vil tillate nøkkelansatte å ta språkopplæring bare hvis det er ekstremt viktig for at arbeidstaker å vite målspråket og i tillegg til budsjettet kan ikke overstige $ 800 og ansatte oppfordres Eto ta klasser etter arbeidstid.

Hvilke fordeler har vi arver fra fortiden?
Min favoritt konseptet er trening, hvor som helst, når som helst E som i enkle engelske midler, trene selv hjemme, når du føler for E Selskaper gjør bruk av sin tidligere investeringer i utstyr og kurs innhold i den tiden da web-baserte-trening lovet å være svaret på å gjøre mer med mindre E For HR-medarbeidere som er involvert i etableringen av denne nye teknologien, penger, tid og innsats som kreves for å gjøre det arbeidet ikke rettferdiggjøre sin funksjonalitet. Men de også huske den tiden da 2 tredeler av trening budsjettet ble brukt av HR fagfolk til å teste noe program tilgjengelig og dermed bli seg selv ekspertene i et gitt saks og lovende at dette vil gagne opplæring og utvikling innsatsen til sine respektive selskap som helhet.
faktum at selskapene ikke verdsetter opplæringstiltak i dagens økonomi betyr ikke nødvendigvis at selskapene ikke stoler på sine organisering og utvikling instinkter, de gjør, den virkelige begrunnelsen bak å holde opplærings- og utviklingsstrategier på bunnen av sine prioriteringer er at de nå forstår hva som skjedde med deres organisasjoner når treningen budsjettet var for stor og forventningene for lav.
Hvilke løsninger er nå inne som lærende organisasjoner?
Vi vet at teknologien er ikke den eneste svarer til opplæring og utvikling, verken gjennomfører opplæring som er generisk i naturen og noe relevant for de sanne behov, krav, mål og forventninger til selskapet og dets medarbeidere.

Så vi må gå tilbake til grunnleggende, men denne gangen, vi får gjøre det riktig! Noen selskaper tror at å kjøpe en størrelse passer alle treningsprogrammer fra anerkjente kursholdere og levere opplæring via internett eller intranett vil hjelpe dem å utvikle sine ansatte i den mest tidsriktig og kostnadseffektiv måte. Tidligere HR fagfolk (ja, til de samme menneskene som forbrennes tusen av bedriftens opplærings dollar i det siste utvikle seg bli fageksperter) har startet sine egne konsulentselskaper med en viss grad av suksess med sine inne kunnskap og sterke relasjonsbygging evner.

Mange av disse konsulentselskaper er blitt de nye lederne i feltet av arbeidsplassen læringsprogrammer, med andre ord de gjør en enorm mengde arbeid å overbevise beslutningstakere til å bevilge mer trening dollar til sin systematisk opplæring tilnærming som integrerer beste trenings emner med akselerert teknikker E (gi de ansatte en god grunn for å lære noe og de vil lære det virkelig fort). Selvfølgelig at opplæringen levering kan gjøres i verksteder eller ved hjelp av Internett-teknologi.

I virkeligheten ikke så mange som vet hvordan man skal akselerere opplæring og utvikling, rett og slett fordi de ikke forstår konseptet. En fagstoffet ekspert er en person som har bred personlig og profesjonell opplæring i ett eller flere områder av ekspertise, innebærer dette års dokumentert erfaring, kapitalisering av kunnskap og total forståelse og anvendelse av fagstoffet. Så vi kan ikke forvente at noen som har tatt en rekke seminarer eller innhentet opplæring sertifiseringer å være en ekspert på emnet. (Tips og triks ikke gjør karakteren når det kommer til trening med effektivitet)

Den andre delen er at en sann ekspert på emnet har tilstrekkelig kunnskap og erfaring på hans /hennes område av ekspertise og er i stand til forenkle konsepter og programmer og dermed tilrettelegge for læring.

Hva er Accelerated Learning?
Denne treningsmetoden eller teknikk Eis i virkeligheten en praktisk opplæring og utvikling verktøy når den brukes etisk og profesjonelt. For å kunne jobbe med effektiviteten heller som effektivt heks er ikke det samme når selskaper måle treningsutbytte.

Hva er fordelene med å bruke Akselerert læring som en trening løsning?
Fordelene er håndgripelig så lenge som denne opplæringen tilnærmingen er implementert ved å gjøre følgende:

1) Stand ansatte til å lære nye ferdigheter og kompetanse
gjøre dem klar over sine styrker og svakheter, samt deres opplæringsbehov, krav, mål og forventninger for å bli ansatte med ubegrenset potensial.

2) Endre eller forme deres atferd
evaluere ansatte Eperception av virkeligheten og hjelpe dem til å sette pris på mangfold, opplærings- og utviklingstiltak og verdien av fleksibilitet, tilpasningsevne og ansvarlighet .

3) Fjern eventuelle misoppfatninger om hensikten og forventningene til treningen
Training deltakere Emotivation for under trening er alltid negative eller likegyldige fordi de ikke virkelig forstår hensikten med trening og fordelene forventet

4) Vurdere og analysere presserende behovene til organisasjonens
avdelinger og bemanningen
nærme seg dette på en lignende måte som bygge arbeider team; alle ting vurderes opplæring deltakere vil være å dele en erfaring. De vil dele sin kunnskap og lære av hverandre. Dette vil hjelpe deg å utvikle et opplæringsprogram som er relevant og konsekvent til sin personlige og faglige utvikling i organisasjonen.

5) Administrer opplæring utvikling og leveranse med generelle effektiviteten
Lever ansikt-til-ansikt-trening med fageksperter som er profesjonelle kunnskaps tilretteleggere. Opplæring deltakerne setter pris på når relevante kunnskaper, ferdigheter og kompetanse er gitt til dem i de mest forenklede måte. (Fokus på begreper og praktiske anvendelser)

6) Evaluering av læringseffekt og ROI
Tid og praksis er nødvendig for å oppnå ferdigheter; Derfor skal du bli overvåket i overføring av nyervervede ferdigheter og kompetanse i sine hovedoppgaver. For å forsterke læring gi dem nøye planlagt manualer som inneholder mekanikken bevirke endringer
.

corporate trening

 1. Kundeservice - Motivere kundeservice Team
 2. Mangement Leadership for New Millennium
 3. Kundeservice - Implementering Kundeservice Excellence
 4. De fire metodene for å gjennomføre et opplæringsbehov ANALYSIS
 5. Gruppetenkning: Når folk ikke Think
 6. Attack of the Killer Butterflies
 7. Corporate Communications Training
 8. Viktigheten av firmalogoer, bannere og Icons
 9. Hvordan NLP og metafysikk kan forbedre den følelsesmessige velvære av Employees
 10. Hva er fire viktige satsingsområder i en kraftig teambuilding workshop?
 11. Vennlig hilsen Visning Din Customers
 12. En kort oversikt over Innføring av Blitzerwarner
 13. Kundeservice versus Customer Focus Training
 14. Selges Customer Training Services
 15. SEO er prosessen med å få ditt nettsted Vurdert High
 16. Viktigheten av Operasjonell Disiplin og formalitet å bedre sikkerheten i High-Pålitelighet Organiz…
 17. Corporate Training nødvendig for å øke emosjonell intelligens og Stress Busting
 18. Fordelene av teamarbeid på Office
 19. Lojalitet er bygget gjennom C.A.R.I.N.G. Service
 20. Too Busy også Train?