PERFORM tilfeldige handlinger av FACILITATION

Hvis du tilfeldigvis være medlem av noen form for gruppe som møtes jevnlig, I &'; m kaller deg til å spille en del i å redde verden fra millioner av bortkastede timer i kjedelig, dårlig tilrettelagt møter

Lokal

Enhver deltaker i en gruppe, når som helst kan begå en tilfeldig handling av tilrettelegging for å avklare, fokus, og øke bevisstheten i noen grupper. Mange enkeltpersoner, arbeide selvstendig vil kollektivt skape en sunnere, bærekraftig fremtid om de er villige til å engasjere seg i den vanlige praksisen med Random Acts of tilrettelegging.
. Ikke en kjedelig møte!

Lar innse det, de aller fleste av møtene blir holdt dette øyeblikk, og de tusenvis flere som vil bli avholdt i den neste timen, og hver time etterpå, ad infinitum, vil være kjedelig som faen, og en dårlig bruk av tid. Hvorfor? Fordi de ikke blir effektivt lettes. Gjennomsnittlig deltaker ikke finne de trenger en tilrettelegger for å hjelpe kjøre en rutine møte. Høyre? Tross alt, vi har alle vært i hundrevis av møter. Det er ingen store ting å holde en dum møte. Er det?

Nei du har helt rett. Det er lett å holde en "Stupid" møte. Dessverre, det er slik de fleste av dem viser seg. Og det er fordi noen av oss ser viktigheten av "møteprosessen." Dette er Amerika av Gud! Dette er mulighetenes land, av produksjonen. Vi er landet av uavhengighet. Landet med "kan gjøre" holdning. Vi vet hvordan å få ting gjort her!

Det er helt riktig. Vi er gode på å få ting gjort. Vi er mestere på å produsere. Der vi nå trenger litt hjelp er på "hvordan" vi får ting gjort. På våre folk prosesser.

Bli med Random Acts of Tilrettelegging Movement

Hver og alle av oss som har sittet gjennom kjedelig, ikke-produktiv, ute av fokus, "jeg kaster bort Min tid her "møter kan slutte å klage og begynne å gjøre noe nå!

Jeg kaller på hver og en av dere, uansett hvor lavt på totem pole du kan ligge, for å begynne en personlig kampanje jeg ringer, "tilfeldige handlinger av tilrettelegging." Som en tilhenger av denne bevegelsen, dirigeres du til å begynne å stille spørsmål om de møtene du er i. Spørsmål som vil styrke og styrke deg og dine kolleger. Her er din oppgave, og jeg oppfordrer deg til å akseptere det:

- Du vil begynne å se til at en klar agenda er presentert på møtet. Hvis det ikke er det, be om at man skal utvikles enten i øyeblikket, eller at møtet oppløse og reconvene på et senere tidspunkt før man er forberedt

-. Hvis et møte er begynt blant fremmede uten introduksjoner eller enkle handlinger knyttet, vil du snakke ut og foreslår å bruke fem minutter på å gå rundt i rommet og har folk dele noe om seg selv. Tross alt, du ønsker å gjøre forretninger med totalt fremmede når du ikke trenger å

- Hvis noen er hogging airtime, vil du snakke opp og takke dem for deres flotte innspill og foreslår at andre være hørt fra for

-. Lenge før du har vært møte i 3 timer i strekk uten pause, med øyeepler flytende, vil du be om en kort pause for å få plass til personlige behov og å bare strekke og forynge dere.

- Når energien er så tung i rommet du føler at du er kvelende, vil du si noe morsomt å få folk til å le. Tåken vil løfte og ting vil begynne å bevege seg igjen. Du vil risikere å være "dum". Folk vil takke deg senere

-. Når noen antyder en gyldig aksjon under møtet uten å tilordne en ansvarlig part og sluttdato, vil du hoppe inn og foreslår at det tildeles, uten å føle seg forpliktet til å ta den på deg selv .

- Stol på din intuisjon. Når noe føles "off", si det. Du trenger ikke å ha alle svarene. Bare vet at din intuisjon aldri lyver, og hvis du føler noe, andre kan også. Motet ditt vil inspirere andre til å snakke. Den kollektive uuttalt, gitt stemme, vil bringe tidligere uoppdaget visdom, kunnskap og energi inn i rommet. Store ting vil skje. Takler du det?

Det var det. Du har din marsjordre. Du kan gjøre dette! Jeg har tro på deg. Nå gå ut og modig gå hvor ingen ydmyk møtedeltaker har gått før. Inn i den mystiske og mektige univers av gruppen synergi, hvor det er en overraskelse rundt hvert hjørne. Der magien skjer! Velsigne dere min kamerat changemeisters
.

corporate trening

 1. Security Study Guide
 2. Realisere dine POTENTIAL
 3. BA Trening kan hjelpe deg til å være forberedt på det profesjonelle exposure
 4. Elleve trinn for å ENDELIG Loving Your Work Etter Forty
 5. Interne Fengsler: Tyven av produktivitet og kvalitet i vår Workforce
 6. De 12 Musts av kundeservice Training
 7. Å møte eller ikke å møte ... Hva er spørsmålene?
 8. Lederskap training Hvorfor det er nødvendig?
 9. Vite om Business Coaching Services
 10. Betydningen av BA-opplæring og Software Testing Training
 11. Grunner for å delta på en Executive Assistant Workshop
 12. Corporate Training nødvendig for å øke emosjonell intelligens og Stress Busting
 13. Næringsliv og verdiskaping - tips for en vellykket Competitive Advantage
 14. Forretnings Acumen Trening og finans og regnskap for Non Financial Managers
 15. Mangement Leadership for New Millennium
 16. Attack of the Killer Butterflies
 17. Avslutt intervjuer kan bidra til å identifisere årsakene til selskapet attrition
 18. Artikkel Skrive, og hvorfor Din Online Business kan mislykkes Uten Them
 19. *** Opprette en Retention Culture
 20. Team Building i Business - Hva er et lag