5 gode tips om Fighting Bad Breath

Å gi ut tips på å bekjempe dårlig ånde er et risikofylt forslag, spesielt hvis personen lider av det er en nær venn eller et familiemedlem. De kan mislike inntrenging, eller enda verre, unngå deg på grunn av forlegenhet. Selvfølgelig betyr ikke dette at du ikke kan gi dem tips i kampen mot dårlig ånde. Du må bare være forsiktig med hvordan du gjør det. Her er noen tips for å følge og behandlinger for å anbefale for folk rundt deg som har dårlig ånde, og kan ikke synes å være klar over det.

1. Gi dem sitrusfrukter. Frukt i generell hjelp med fordøyelsen og bistår i å fjerne putrefying materiale fra fordøyelseskanalen. Disse materialene forårsake ånde ved å produsere syrer som kan reise tilbake opp gjennom halsen og inn i munnen din. En fordel at sitrusfrukter har over vanlige frukt er det fremkaller spyttproduksjon. Sitroner, lime, og appelsiner alle faller inn under denne kategorien. Spytt reduserer bakterier i munnen, slik at du med søtere pusten. Tilbyr din venn disse fruktene kan løse problemet uten at du bringe opp temaet foul pust. Bare sørg for at personen spiser din gave.

2. I stedet for å tilby dem mints etter et måltid, bytte til mynte eller persille. Holde en stash av dette i vesken eller skrivebord gjør det svært tilgjengelig og enkel å tilby. Etter måltider eller etter kaffepause, diskret ta den ut og gi den rundt. Forklar hvorfor du tygger på bladene i stedet for å bruke mints. Sjansen er at de vil prøve det ut selv.

3. Hold dem hydrert. Drikk 8 glass vann og oppfordre din venn til å gjøre det samme. Legg en twist av sitron å gjøre det smake annerledes. Overvåke væskeinntak og styre dem unna brus som inneholder for mye sukker, som også kan bidra til å ånde.

4. Sukkerfri tyggegummi er også stor for å stimulere spyttproduksjon. Kjøpe en ekstra pakke og tilby det til din venn, igjen etter måltider eller kaffe. Dette kan gjøre en forskjell i måten pusten lukter, og har mer langvarig effekt enn mints og de fleste munnskyllevann.

5. Skjær opp rå grønnsaker som snacks. Fighting dårlig ånde betyr å være forsiktig med hva du putter i kroppen din. Rå grønnsaker er lys, lett å fordøye, og flott for pusten. Rå grønnsaker bekjempe plaque og i noen tilfeller, kan også fungere som et naturlig tanntråd. Grønne bladgrønnsaker inneholder også klorofyll, som er en stor pust oppfrisker.

Selvfølgelig, hvis du virkelig er påvirket av lukt og ønsker din venn eller familiemedlem til å ta en mer aktiv rolle i bekjempelsen av dårlig ånde, fortelle dem er vanligvis den beste måten å gjøre det. Bare sørg for å gjøre det i privat for å unngå pinlig dem, og gi dem tipsene ovenfor så kjemper dårlig ånde vil ikke være vanskelig for dem å gjøre
.

menns problemer

 1. Behandlinger for våte drømmer hos menn, Spontan orgasme under Sleep
 2. Betyr Omskjæring egentlig årsaken Redusert Penile Sensitivity?
 3. Forstå De helsemessige fordeler av Male Enhancement Pills
 4. Av Valentines day, kan du bli rockin 'en høy energi, slankere bod med disse fremragende hints
 5. Er det mulig å Adresse Ereksjonsproblemer med naturlig rettsmidler?
 6. Finn den beste behandling for Semen Lekkasje Etter Urination
 7. Trygg og naturlig behandling for lav Sperm Count
 8. Definere Natural Male Enhancement og hvordan forbrukeren kan være Mislead
 9. Er Size Genetics A Scam?
 10. Vitamin C Super Boost å Sperm Count
 11. Erektil dysfunksjon behandling revolusjonerte i Online Market
 12. Naturlige hudpleieprodukter for menn: Hvorfor du bør gjøre Switch
 13. Fra Hjerte Cripple til bodybuilding Champion - Den Pax Beale Story
 14. Slik Cure Quick Release av Semen naturlig?
 15. Har menn virkelig trenger ulike Skin Care enn kvinner?
 16. Forstå Erektil Dysfunctions
 17. Jeg klarer ikke å opprettholde ereksjon for Long Hva å overvinne fra ED?
 18. Kontroll Prematur Ejaculation
 19. 5 måter menn kan se mer Dashing
 20. 150 millioner mennesker er Impotent