Prøv en farge over farge Ritual Under Mercury Retrograde

Vi er midt i en Mercury Retrograde Cycle (og virkningene av en Full Moon Phase). Begge disse kraftige universelle krefter kan få inn noen negative energier når kanskje ting ikke fungerer eller manifesterer slik du ønsker. Mercury Retrograde regler kommunikasjon, informasjon og utdanning. Det er en tid for å kanskje gå tilbake over prosjekter, eller å gjøre noen justeringer på noe som ikke fungerer, snarere enn å starte nye prosjekter. Virkningene av Full Moon kan bringe hindringer og hindringer er irriterende og ikke alltid i flyten, men de er de er der som stepping steiner til vår åndelige fremgang. Noe vi trenger å lære er kanskje ikke åpenbar, så måtte stoppe for et øyeblikk i tid gir oss muligheten til å lære noen nye aspekter av oss selv.

Under en Mercury Retrograde Cycle, anbefalte jeg den over farge Ritual brukt av Indianerne som en metode for å tømme ut og slipper den gamle energien og bringe frem de nye og positive energier i ditt hjem og space.For årene jeg har brukt dette ritualet som healer på mine klienter og for meg selv når jeg trengte å justere energi for meg selv eller i mitt hjem. I tillegg har jeg alltid utføre en flekk ritual først når jeg gjør mine numerologi målinger ved hjelp av en hvit salvie pinne.

farge over farge er det vanlige navnet gitt til den hellige røyk bolle velsignelse. En kraftig rensing teknikk fra Native nordamerikanske tradisjonen. Flekker samtaler på ånder hellige planter for å drive bort negative energier og gjenopprette balansen. Det er kunsten å rense deg selv og dine omgivelser ved hjelp av enkle ritualer og seremonier. For tusenvis av år flekker har vært en del av indiansk tradisjon, og når du tenner en flekk pinne du kobler med en åndelig tradisjon som stammer fra dypet av gangen. Indianere ser flekker som en måte å skifte mellom ulike nivåer av virkelighet koble oss her i materialet, fysiske verden til den subtile verden av ånder.

I dag er denne kraftige ritualet har overlevd, men tydeligvis har utviklet seg til en mer moderne måte og er tilgjengelig for alle som ønsker å helbrede og rense sin kropp eller plass etter behov. Rensing en plass eller kroppene våre med teknikker som flekker rydder unna all den emosjonelle og psykiske søppel som kan ha samlet seg i løpet av årene eller hundrevis av år. det & rsquo; s som åndelig vårrengjøring. Opprinnelig var blandinger av hellige urter og harpiks brent i en spesiell bolle. Røyk ble deretter wafted rundt personen eller stedet trenger rensing og rensing. Men en enklere måte er i dag å bare bruke flekk pinner (bunter av tørkede urter bundet sammen med farget tråd) som tilbyr en enklere og mer moderne måte for tilskitning som er like effektive. Du kan enkelt kjøpe en flekk kjepp på de fleste helsekostbutikker. Personlig foretrekker jeg mor og pop helsekostbutikker enn de kommersielle butikkene.

Effektene av flekker kan være overraskende raske og dramatiske. Dette ritualet kan hjelpe forvise stress, tiltrekke kjærlighet, beroliger deg, gi deg energi og kvitte plass av tidligere Dweller & rsquo; s energier. Dette ritualet har makt til å ta med familien tettere sammen og kan slå noen plass i en beroligende helligdom & ndash; et sted for fornyelse og lykke.

Urtene oftest brukt i flekk pinner er salvie og søt gress. Sage driver ut negative tanker, energier, ånder, og alle påvirkninger. Søt gress brukes til å tiltrekke seg positiv energi etter alle de negative energier har blitt forvist av salvie.
Farge over farge Ritual

Få et skall, er abalone det jeg alltid bruker. Enhver liten, flat, varmebestandig beholder vil gjøre.

Jeg begynner og slutter dette ritualet med en bønn som jeg gjør min flekker, spør de makter det å fjerne all negativitet og uønskede energier. Jeg tenne salvie og la det flamme i et minutt eller så. Slukk flammene slik at salvie er ulmende og røyking.

Ta smudge container og bruke sirkulære klokken bevegelser, omringe deg med røyken, ber om at alle negative energier bli renset bort.

Du kan gjøre dette for hele rommet, og selv hele huset. Begynn ved inngangen, og arbeidet med klokken gjennom ditt hjem (kontor, studio, etc.) og la røyken fra salvie gjennomsyre hele dekker alle rom, inkludert garderobeskap. Jobbe deg tilbake og avslutte flekker prosessen ved å havne ved inngangen der du begynte. Du skulle ha kommet full sirkel rundt hjemmet eller plass.

OBS! Vær forsiktig med noen røyk alarmsystemer & ndash; de kan trenge å bli slått av i løpet av denne prosessen. Don & rsquo; t glemmer å slå dem på igjen når du er ferdig med dette ritualet

Jeg vil at du skal bli inspirert av livet ditt

xxoo Kathleen Lamoureux
. & Nbsp!.;

Feng Shui

 1. Hvordan du kan øke kreativitet med kontoret Design
 2. Lag rikdom med Feng Shui
 3. Skape balanse med friske blomster! 
 4. Kjøkkenleverandører - Løsningen på Mer Counter Space
 5. Hvordan forberede for en Stress-Free Paren Year
 6. Tradisjonelle Feng Shui: Myte eller Ultimate Grønn Science 
 7. Huset Kjøpetips utlizing Feng Shui
 8. Lag en Sentrert spisestue med Feng Shui
 9. Natur, Feng Shui og Energy
 10. Er Your Bed skade din elsker livet? 
 11. Hjem Organisering med Alzheimers Patient
 12. The Power of Feng Shui i å kjøpe en Home
 13. Feng Shui Tips for å skape en bedre Tomorrow
 14. Feng Shui Bo Colors
 15. Ta vare på deg selv for å tiltrekke suksess og Prosperity
 16. Tre måter å opprettholde en positiv Attitude
 17. Kraftige Intentions for ditt Life
 18. The Secrets of Feng Shui
 19. Feng Shui Og Color
 20. Du Snooze - You Win. Hviler Up med Feng Shui