10 Innsikt i Virtual Volunteering

Frivillig arbeid har mange fordeler. Og med bruk av World Wide Web de som jobber og ellers altfor opptatt med å lage en levende å gjøre frivillig arbeid kan nå gjøre det også. Alt den trenger er disiplin og hengivenhet.

Frivillighet er ikke lett og virtuell frivillighet betyr trenger du å bidra med tid og ressurser, og være opptatt av hva du er frivillig å gjøre. Siden du vil være herre over egen timeplan er det viktig å være fokusert og holde poster og rapporteringssystemer i orden.

1. Før du begynner er det viktig å internal å avgjøre om du er i virkeligheten en frivillig materiale eller er du bare får båret bort av entusiasme. Når du frivillig er det viktig å holde seg til de forpliktelser og tidsfrister du er tildelt. Organisasjonen vil være å plassere sin tro på deg, og du må aldri ta organisasjonen for gitt og avstå fra å fullføre prosjekter.

2. Vær tydelig og forstå hva som kreves av deg. Utarbeide en personlig rutetabell og se om du vil være i stand til å finne tid til å jobbe med prosjektet hver dag, og om du har den infrastruktur som datamaskin, internett, bibliotek medlemskap, katalog eller programvaren som trengs for å gjøre jobben.

3. Studere organisasjon og tenke på om hva de gjør og hva du er frivillig for er noe du er tilbøyelig til. Oftest mekanisk arbeid som å lage databaser eller tele-markedsføring eller fond samling er det virtuelle frivillige er tildelt.

4. Vær forberedt på å bruke tid på akklimatisering. Lær hvordan du kan styre tiden selv og finne tid til å lære om de organisatoriske systemer fra din kontaktperson i den frivillige organisasjonen.

5. Lag en frivillig profil for deg selv og fremheve de områdene du er interessert i, og vet at du kan jobbe i uten hakking.

6. Hold papirene i orden og lage en tidsplan for oppdraget gitt. Definere hvor mange timer du skal jobbe hver dag og dele oppdrag i deler slik at tid for rettelser og revisjon av arbeidet.

7. Det er viktig å sette opp en kommunikasjonsrutinen med den frivillige organisasjonen. Disiplin selv å sende e-poster av prosjektets fremdrift minst en gang i uken.

8. Gjennomgå prosjektets fremdrift og retning systematisk og avklare noen tvil umiddelbart. Sørg for at den måten prosjektet skrider eller et proveny er den samme som hva målene for den frivillige organisasjonen er. Sporing av et prosjekt er avgjørende.

9. Frivillig for ansikt til ansikt opplæring i organisasjonen før du begynner å jobbe virtuelt. På denne måten vil du være i stand til å mestre organisatoriske prosesser og metodikk.

10. Hvis du får problemer ikke vær redd for å søke hjelp fra erfarne medarbeidere i organisasjonen. Helt fra starten be om en mentor som skal tildeles prosjektet. Frivillige organisasjoner normalt har trent personale som vil kunne hjelpe deg med å stryke ut glitches eller gi deg mye trengte å jobbe tips.

Som en virtuell frivillig du trenger å lære politikken til organisasjon som kjede av godkjenning, konfidensialitet av informasjon, mål, visjon, misjon og mer. De fleste frivillig organisasjon har induksjon programmer for frivillige, så hvis du er seriøs om frivillig arbeid riktignok nesten være sikker på at du er synkront med organisasjonen
. & Nbsp.;

selv forbedring foreninger og organisasjoner

 1. Tilpassede Aluminium Dører & amp; Windows blir Benyttet Med Best Effects
 2. Fottur din karriere med en Executive Master Program
 3. DESIRE Trumps DISIPLIN - Desire Inspirert Disiplin vil bære deg Fra Wishing å Fulfillment
 4. Hver kvinne ER EN INVENTOR
 5. Ønsker du å få ut av Debt
 6. Arbeidet med den Bogside Artists
 7. Hvordan redusere din eiendom Taxes
 8. Små Støvsugere - Hvorfor Fruer elsker dem 
 9. Akutt Stress Disorder - Tre Essential behandling teknikker for å overvinne traumatisk Stress
 10. Hvordan Badly Ønsker du å gå ned i vekt? 
 11. Ledelse Vekst å få en persons Spesial Individuality
 12. Hjelp for pastorer, Ministerråd, prester som ønsker å fremme en effektiv, Christian, recovery pro…
 13. Snakker Tilbake til ditt Kritisk Indre Voice
 14. Gjør Reise enklere med en Travel Planner
 15. Star of David symboliserer Universal Architecture
 16. Diskutere et liv Trenere Requisites
 17. The Core Elements of TGROW Modell I Coaching
 18. Trening Your Dragon Thoughts
 19. Nettverk Jobs The Big Positiv i jobb Market
 20. Motivere deg selv for Improvement