Hvordan Disiplin fra Martial Arts kan utvikle Vår Lives

Jim Bouchard er en motivasjonstrener i USA, og han, som meg selv, har bakgrunn fra kampsport. Nå som jeg ikke lenger praktisere den fysiske siden av kampsport de mentale aspektene kommer stadig mer inn i livet mitt. Jim hadde sendt meg melding om sin bok, og da han også sendt meg en kopi til read.He er en 5. Dan og læring av livsferdigheter via Martial Arts er ofte undervurdert.

Jim fortalte meg hvordan livet har utviklet seg gjennom sitt engasjement i skolen av harde slag. Power er temaet som brukes av Jim og vi diskuterte det faktum at når du går gjennom livet ditt kraft vil avta.

Vi diskuterte hvordan vi kan utvikle ferdigheter til å møte opp til vanskelighetene av liv.

Jim snakker av trekanter. Først Energy Triangle av kropp, sinn og ånd der vi må lære å få tilgang til energi tilgjengelig. Han snakker av Kung Fu Triangle hvor motivasjon og disiplin er brukt over tid. Disse kan påføres på normal hverdag. The Power Triangle er Balance, Focus og Timing hvor Harmony er den samme dynamikken som Balance. Jim snakket også om Courage og definert sitt konsept der motet må brukes med fasthet og 'bouncebackability'

Jim snakket om å jobbe mot riktig atferd og hvordan du ofte behov for å gå tilbake til det grunnleggende for å bremse ned , re-evaluere hvor du er og hva du trenger å gjøre for å forbedre ytelsen.

Vi snakket om det fantastiske arbeidet av Ballettdansere og hvordan vi lærer å sette pris på hvordan andre mennesker har like verdige ferdigheter. Noen ganger kan vi ikke ser disse ting som yngre menn, spesielt når vi er vant til fysisk kamp via våre idretter. Som mennesker utvikler Power i en fysisk forstand utvikling av selvtillit er viktig. For å minne oss selv vi er heldige og være takknemlig for det vi har skal være på linje med en evne til å dele det vi har med mindre heldige mennesker.

Vi diskuterte hvordan folk kan hjelpe seg selv komme gjennom denne resesjonen. Jim forteller oss hvordan han har jobbet gjennom de dårlige tidene ved å ta lager av hva vi har. Folk kan ikke stjele dine talenter og abilities.Your talenter og evner er verdt noe for andre. Fortsette arbeidet på hvor disse talentene kan brukes.

Jim råder oss heller ikke å sette nyhetssendinger på hver dag i uken, og begynne å se på hvordan du kan refokusere dine egne energier.

Vi ser også på hvordan alle søker etter noe i løpet av livet. Han råder oss også til å se på ordet selv som en nøkkelkomponent i selvhjelp. Disiplin er også en annen viktig ord hvor Jim og jeg fant stor felles

Jeg tror du vil finne denne podcasten svært oppløftende, og det kan bli funnet på ...

http: //www.. vincetracy.com/jimbouchard.html
. & nbsp;

arbeid balanse

 1. Å BE (Balansert) eller ikke være (Balansert) 
 2. Hvordan Kjendiser kan takle press fra Fans
 3. The Steps Du Take
 4. Trinn for å overvinne Adrenal Fatigue
 5. Website Design Services i San Jose
 6. *** Du er ikke jobber hardt nok 
 7. Leter du etter tjene penger på nettet hjemmefra? 
 8. Svært effektive måter på Hvordan tjene penger Fast
 9. Pro hormoner er avgjørende for vekten training
 10. Hva gjør du når din Business Strategy Change
 11. IBC-konferansen i Amsterdam
 12. Sikrer en utmerket Financial Tilstand Med Check Unlimited Tilbud Code
 13. Selv Care Under Holidays
 14. Hvor fikk du tapt? 
 15. Teen Suicide -? Kan problemet være US 
 16. Coaching Youth Sports
 17. Tips som vil forbedre livskvaliteten og Even Career Planning
 18. Få betalt daglig ved å sende traffic
 19. La deg Off the Hook - 3 trinn til Instant Stress Relief
 20. First Time On The Green