Maur til Grasshoppers

maur til Grasshoppers

Med 26 juni Lunar Eclipse /Hotel Cardinal Cross of fjor sommer, et vindu av muligheter åpnet for hver enkelt av oss. Og mens det er mange måneder senere, er vinduet fortsatt på vidt gap og energien intensiverer så mange flere astrologiske aspekter som er unike for denne tiden har også lagt sin egen smak til mix. Mens mange astrologer har skrevet om denne gangen for mange år i påvente av hva som skulle skje, og med forventninger om store prøvelsene på planeten, som er sant fra ett perspektiv, I & rsquo; m ser det fra et annet synspunkt utsikt.

The Grand Cardinal Cross skapt nok spenning gjennom sine 12 plasser og flere planet innsigelser å utløse åpningen. Det er som om en linse har åpnet seg for hele planeten tilbyr oss et helt nytt syn på universet. Dette & lsquo, vindu til Universe & rsquo; er slik at vi kan se, føle og oppleve våre liv på en større skala, og en som har gjort oss til en del av universet på en ny måte, eller i det minste en måte som vi haven & rsquo; t opplevd i svært lang tid. Det & rsquo; s ny solstråle som & rsquo; s strålte sin invitasjon inn i våre hjerter og sinn. Nå er alt vi trenger å gjøre, individuelt og kollektivt, er å utnytte og bruke det solskinn å forvandle våre liv og vår planet til et nytt nivå av eksistens.

Med transformasjon kommer stor omveltning, og for mange, kan dette være en foruroligende tid som vi ser, og opplev vår ytre materielle verden forvandle også. Denne nye solstråle er også strålte en fokusert spotlight i mørke avkroker av skjulte agendaer, corporate grådighet, religiøse dogmer og hierarki som brukes til å manipulere massene og uskyldige barn. Alle de ugjerninger av tyranniske patriarkalsk system som vi & rsquo; ve levde under i tusenvis av år vil fortsette å bli utsatt, slik at det kan bli erstattet av noe nytt og bedre.

Våre store bedrifter, religiøse og samfunnsmessige strukturer må transformeres, og det er der mange vil ha den vanskeligste tiden justere. Vi som et folk, og noen arter kan ikke lenger stole på disse organisasjonene til å ta vare på oss. Vi er ikke barn som trenger å bli tatt vare på, fortalt hva de skal gjøre, og brukt som slaver til fordel for de få på toppen. Pyramidespill fra fortiden må gå for å gjøre vei for folk overalt til selv-styre og skape samfunn hvor alle fordeler, ikke bare de få.

I Amerika, er et pyramidespill ulovlig, men vår regjering struktur har blitt akkurat dette. I konseptet, og basert på hva våre grunnleggere ment, USA skulle være en selvstyrt demokrati av People og for folket, men et sted på veien, ble vår makt lurt tatt bort, mens vi ikke var betalende oppmerksomhet. Vel, er det på tide å slå av TV og begynne å ta hensyn til hva & rsquo; s. Egentlig skjer nå

Den gamle må dø for at den nye å bli gjenfødt, er det veien for Nature, og vi opplever en enorm mulighet til å bli gjenfødt på alle måter. Mens kaoset fortsetter på utsiden, har frøene morgendagens blitt sådd og blir klar til å spire. Det er vår jobb å ta skånsom pleie av frø, slik at de kan vokse og blomstre i en sunn og rik avling.

Med denne nye energien åpent tilgjengelig for hver enkelt av oss, er muligheten der for å ta kontroll av våre liv, våre land og vår planet igjen. Tenk tilbake til det grunnleggende budskapet i den animerte filmen, & ldquo; A Bugs Life & rdquo; og sammenligne det med livet i dag på planeten jorden. Det & rsquo; s akkurat den samme historien, bortsett fra det & rsquo; s ikke en film, men det virkelige liv, og vi mennesker er de Ants. Seks milliarder pluss Maur på Planet Earth, og en håndfull av Grasshoppers bruke oss i den samme måte, og det ville nesten være morsom, hvis det weren & rsquo;. T sant

De tingene som du begjære er verktøy av hvor Grasshoppers kontrollere deg å fortsette å spille sitt spill. TV med sine dumbing-down reality-show, hyperaktivt distraherende idrettsarrangementer, og tragedien fylte nyheter, er kjøretøyene som benyttes for å holde deg i suspendert animasjon gjennom hele livet.

Hvis Grasshoppers kan holde deg distrahert med sine små-of-hand og hypnotiske taktikk, du & rsquo; ll fortsette å slave på jobben til å betale for sine yachter, luksuriøse ferier, og mange hus, mens de stjeler pengene dine og suge deg tørr til helt på slutten av livet ditt. Fra tidlig barndom til alderdom, er vi hypnotisert av uopphørlig reklame og media hype gjennom sosiale stereotypier til å kjøpe produkter, tjenester, og reseptbelagte medisiner som er produsert av konglomerater at Grasshoppers eier.

Våkn opp til New World Order, og se deg rundt for å se hvor, og nøyaktig hvordan jakten på lykke og et liv i frihet passer inn i Grasshoppers grand plan. Det burde & rsquo; t ta deg lang tid å finne ut at luselønn de Grasshoppers tillate deg å holde fra din hard dager arbeide, er ikke på langt nær nok for din lykke, eller livet av frihet. Begge som ikke lenger virkelig eksisterer, bortsett fra i form av en dingler gulrot.

Du kan fortsette å tro at land of the free fortsatt tilbyr ubegrenset mulighet og frihet, men du vil bare være lure deg selv. Hvis du fortsatt mener dette, så er du søvngjengeri gjennom livet ditt, hypnotisert av innbetalt for-media, og har ikke gjort leksene dine. Gå tilbake og lese Grunnloven og Bill of Rights. Deretter går lese Patriot Act. Nå våkner om hvordan verden blir styrt av en liten gruppe Grasshoppers som eier bankene, legemidler, landbruksgiganter, media, og alle husene som Jack bygget.

Sannheten er ute det i vanlig syn, trenger du bare å ha øynene for å se det og ørene å høre det, og jeg garanterer at du vant & rsquo; t finner den på TV eller i avisen

Uansett hva. kamp, ​​er det alltid en løsning. Vi blir overlevert den store plan løsning via den nye kilden energien som nå helle på vår vakre planet, og inn i våre hjerter og våre sinn. Stoppe og lytte nøye for å høre samtalen i kosmos til å bli med henne i et liv i sann frihet og overflod. Åpne hjerter og sinn for å skape fellesskap der du bor, skape nye muligheter for de rundt deg ved å snakke med dine venner, familie og naboer til hvordan du kan skape bærekraftige leve løsninger for alle. Nøkkelen til suksess i å overvinne de kampene vi står overfor nå vil være i levende enklere og i harmoni med naturen, som du kan & rsquo; t spise din TV, laptop eller mobiltelefon, nå kan du

Teknologien for? fri strøm, til makten varme deres hjem, selv kjører biler på vann, ja du leste rett, eksisterer vann allerede. Vi skjønner & rsquo; t trenger kraftverkene, energiselskaper, eller gasselskaper, og absolutt ikke petroleumsindustrien. Og Grasshoppers don & rsquo;. T Vil du vite disse tingene, fordi når nok folk finne ut, er spillet opp og deres korthus kollapser

Få kommer, komme sammen med andre, få nyskapende og kreativ for å finne løsninger. Jeg tror at det & rsquo; s mer enn nok arbeidsledige amerikanere med ekstra tid på hendene nå å finne ut disse tingene. Oh, og hvis du har noen penger igjen, få det ut av banken og greier det under madrassen før Grasshoppers stjele den fra deg også.

Vi vil bare fortsette å være slaver til Grasshoppers så lenge som vi velger å være, som du ser, vi egentlig er gratis, som ingen kan styre ditt hjerte og sinn. Det vil si, så lenge du ikke & rsquo; t tillate det. La & rsquo; s la Grasshoppers gå live på Mars, eller enda bedre gå veien for Dodo fuglen. Dette ville være et tilfelle av utryddelse arter som jeg for en wouldn & rsquo;. T føler trist om

Fra en maur til en annen, jeg hilser det guddommelige i deg, og jeg ønsker deg alt godt mot og kreativitet som kreves for å begynne bygge en ny verden, der hver levende skapning på henne, har rikelig med mat å spise, rent vann å drikke, et hjem for å kalle sitt eget, og glede i deres hjerter når de ser sine barn leke med en visjon om et lykkelig, sunt fremtid som lå foran dem.

Her er et par linker for å finne sannheten, de Grasshoppers, Grunnloven og Bill of Rights.

http://www.archives.gov/exhibits/charters/

http://www.consciousmedianetwork.com/home.htm
. & nbsp;

arbeid balanse

 1. Myten om Multitasking
 2. Online Wetten-praktisk og enkel måte å satse for Sports og tjene Profits
 3. Engasjement og ansvarlighet Bør høyere grad enn Kostnad når du vurderer en Coaching Relationship
 4. Lost In Space og elsker det (litt mindre å gjøre, går en lang vei) 
 5. Expat Liv og Staying Mentalt Healthy
 6. Odds sammenligning hjelpen du win
 7. Spor barnets vekst med en personlig vegg vekst chart
 8. Fordeler med spesielle leker som mario plush toys
 9. Fit Øvelse Rundt en jobb og travel livsstil 
 10. Er du på jakt etter en meningsfull, balansert og sunt liv? 
 11. 5 tips for å forberede ditt hjem for julen Party
 12. Hva er den "One Thing" In Your Life 
 13. Fire Fabulous tips for et sunnere Arbeid /Livet Balance
 14. Simple Home Management Tips Du kan Follow
 15. Hjelp meg å finne en jobb jeg elsker! Part 2
 16. Internett æra, den æra av raske cash
 17. Så god som Original
 18. Er ditt lederskap Leve i Joy? 
 19. Rioja er Wine for Holiday Home
 20. Car Loan The Pathfinder til din drøm Car