Umalte Malerier ETTER drypper av Jerry Saltz

Historien om modernismen leser som en estetisk Book of the Dead. Ved første glitrende av fotografi, maleren Paul Delaroche klynket, & ldquo; Fra i dag, er død maleri & rdquo.; I 1912, Marcel & shy; Duchamp tenkte, & ldquo; Maleri blir vasket opp & rdquo.; Aleksandr Rodchenko uttales hans 1921 monochromes & ldquo; slutten av maleriet & rdquo.; Kritikeren Harold Rosenberg var glad i en linje, populær blant Ab-Ex publikum, erklærte at maleriet av & ldquo; Newman hadde lukket døren, Rothko hadde trukket ned nyanser og Reinhardt hadde slått ut lysene & rdquo.; Og Rein & shy; Hardt selv en gang sa: & ldquo; Jeg er bare å gjøre den siste maleri som alle kan lage & rdquo;.

Det var ikke selvsagt hva som skjedde, men slike overdrivelser gjør gi et bakteppe for & ldquo; umalte Malerier, & rdquo; en gnistrende gruppeutstilling av kunst stjerner, underdogs og nykommere organisert av Palazzo Grassi kurator Alison Gingeras. Showets & rsquo; s 37 verk daterer fra 1954 til i dag og spore hva som skjedde etter big bang av Pollock & rsquo; s drypper. I hovedsak artister liker & shy; Martin Kippenberger, Mike Kelley, Steven Parrino og Blinky Palermo gikk rundt dilemma av & ldquo;? Hva blir det neste, & rdquo; riffing med gummi, søppel, perler, knapper og burlap, rustfritt stål, og med urin. Yves Klein handlet hans børste for en blåselampe. Robert Rauschenberg brukt bladgull. Paul & shy; McCarthy strømmet sjokolade på teppet. & shy; David Hammons brukt Kool-Aid for å gjøre en candy-farget Rothko

Mye av arbeidet i & ldquo;. Umalt & rdquo; er vanskelig å ta - selv stygge. Noe av det ser ut som useriøs. Men mye av det jeg elsker fordi den viser hvordan væske og uncanny skjønnhet og form kan være. Sitt med arbeidet her, og du vil finne du bruker fantasien mer enn øynene dine. Showet starter med en kne-knocking stykke, rett innenfor døra: en 17-fot lange Warhol & ldquo; piss maleri & rdquo; laget av Fabrikk assistenter urinating på lerret (formodentlig som Andy ivrig overvåket: & laquo; En litt til venstre, Gerald & rdquo ;; & ldquo; Oh, gee, Ronnie, du savnet et sted & rdquo;). I disse fosfor, alkymistiske verk, forvandler Warhol studio til toalettbesøk, piss inn i ferdige maling og maling til noe som er samtidig ironisk og oppriktig. Maleriet her er så utsøkt som glasuren på Ming vaser, så mystisk som hulemaleri, som merkelig kraftig som kristne reliquaries inneholder tenner og forhud. (De strømmer av farge i de fleste piss malerier ser ut som et verk av menn Men pytter og dammer av lerretet i & laquo;. Umalte & rdquo; gjøre meg tror det ble gjort av kvinner.)

En av showet & rsquo; s hyggelige overraskelser er Dan Colen & rsquo; s 15-fots Psychotic & shy; Reaction, laget av strø blomsterblader på lerret. Selvfølgelig literalizes det Monet, aper Warhol og clucks om forfallet implisitt i & shy; Damien Hirst & rsquo; s sommerfugl malerier, men prettiness og imponerende følelse for den optiske feltet tyder på at Colen, hvis siste showet var en byste, er i stand til å arrestere konseptuell arbeid. Jeg liker også utmerket ny & shy; comer Anna Betbeze & rsquo; s Marble, en peltlike stykke (syre-farget og farget med akvarell) som maner forhistoriske punk plagg eller en død-Wookiee rug. Det & rsquo; s sannsynligvis en hyllest til en annen stunner, Lynda Benglis & rsquo; enormt innflytelsesrik 1969 strømmet & shy; pigment maleri, Baby Contraband, som sitter på et gulv her; du kan nesten føle frisson som kunstneren bryter maleri av sin historisk-romlige grensene.

Warhol, som de fleste arbeid i dette showet, peker på en tid da kunstnere handlet oppriktighet og autentisitet for løsrivelse og en til tider akutt selvbevissthet. I stedet for stilleben, landskap og portretter, ble innholdet om prosessen, komposisjon, selvkritikk, taktilitet, humor og avhør av en blind tro på kunst. Dette kan bli ensformig, og det gjør & ldquo; Umalte Malerier & rdquo.; Men på sitt beste, og tilbyr et glimt av hvordan vill og smidig og fremmed art kan være. En håper du vil forlate forstå hva Rauschenberg mente da han observerte, & ldquo; Et tomt lerret er full & rdquo;.

"Umalte Malerier," Mar. 3-27 mai 2011, på Luxembourg & amp; Dayan, 64 East 77th Street, New York, NY 10075.
. & Nbsp;

arbeid balanse

 1. Coaching Youth Sports
 2. Arbeid hjemmefra Real Life Balancing Act
 3. Bring Back matbordet Conversation (selvmordstanker) 
 4. Nutrigenomics- hvordan finne en utøver å jobbe with
 5. Shrinky Guide til Work: The Exploited amerikanske Worker
 6. Online bil lån - Enkelt og Effortless
 7. Hvordan å vokse høyere - Solutions
 8. 7 Surefire måter å få mer Done
 9. Menace å Technology
 10. Under The Radar - The Rise Of ekstrem trøtthet Cases Among The Youth
 11. Hva har du tapt i stadig gjør 
 12. Freelance Oversettere: Hvordan takle Uregelmessig Work Load
 13. I dag er International No Diet Day
 14. Dine Husoppussing - Cost Management tips til hvordan du bruker mindre Money
 15. Lønns Slaveri; The Only sosialt akseptabelt Form of Modern Day Slavery
 16. Pris Varianter av Granite Countertops
 17. Først Sessions, først impressions
 18. Hvordan du kan redusere stress nivå med 90% 
 19. Livet går On
 20. Foreldre ved Mother Mary