Du er en mektig Creator: Vekke Memory av hvem du er og hvorfor dere er her

De fleste av oss lever i den illusjonen at vi ikke har et formål som vi bare er her for å leve våre liv stille i skjul og ikke delta i utvidelsen av menneskeheten. Er det ut av ydmykhet eller ut av frykt? Som ung jente jeg ofte spilte på himmelen og husket å spørre Gud hvorfor jeg var på jorden? Spør hva meningen med livet var? Han aldri svarte i hvert fall ikke umiddelbart, men han ga erfaringer senere i livet mitt at jeg trengte å finne ut hvem jeg er og hvorfor jeg er her. Sa jeg forbanner meg selv som barn? Sa jeg be om smerte og lidelse som ble venter på meg? Vel, når jeg gikk gjennom mine utfordringer, jeg har ikke sett de velsignelser i dem, alt jeg så var sorg, og jeg følte at Gud forlatt meg, jeg spurte ham om å ta meg bort da jeg var lei av dette livet, gjorde han Ikke hør (heldigvis!).

I dag, jeg ville ikke endre noe om min reise, fordi fra det rotet ble født meldingen min, min hensikt oppsto og jeg omfavnet og sluppet løs gudinnen i meg. Den guddommelige vesen hvis største ønske er å helbrede verden fra fattigdom, som har et genuint ønske om å frigjøre folk fra deres "fattigdom fengsel", hjelpe dem omfavne sin egen guddommelighet og gaver, og hjelpe dem å skape det livet de egentlig lengter etter, hva det ser ut som. Folk har ulike definisjoner av sanne rikdom og overflod, og for all del vi skal alle skyte for hva som gjør våre hjerter synge.

Når vi finner vår hensikt og velger å ta denne samtalen, mirakler skje. Den eneste måten du kan gjøre det selv er ved å gå dypt, er tempelet i ditt sinn og rike er inne i dere. Det er ingenting som du ikke kan være, gjøre eller ha hvis du er villig til å åpne ditt hjerte, sinn, fjerne blokker og la ånd strømme gjennom deg. Du kan tenke ut av ydmykhet at du ikke er verdig til å svare på ditt kall, at du gjør ikke nødvendig å gjøre noe, bare la andre gjøre det, men det er en løgn.

Din tankesett (tanker, tro) bestemmer din nåværende virkelighet. Du er dårlig på grunn av måten du tror. . . ja du hørte meg. Du kraft manifestert fattigdom inn i livet ditt ut av valget, du gjerne klandre andre for din ulykke og du er villig til å lete etter svarene i deg. Du tror at din makt er utenfor deg. Din smerte, din reise, du erfaringer er dine største gaver fordi de avsløre meldingen som er veien til rikdom.

Dine ytre verden resultatene bare reflektere hva som er i din indre verden. Indre verden virkeligheten = ytre verdens resultater.

Bruk fantasien og tenke på et vakkert tre med grønne blader, friske røtter og saftige frukter. Fruktene er resultatene av røttene under overflaten.

Vakre og friske røtter som glede, lykke, overflod, tro, tillit osv. . lage vakre og friske frukter.

Dette livets tre produserer vakre frukt fordi røttene er oppfatninger som selvtillit kjærlighet, lykke, glede, overflod tenkemåte, velstand, god helse, positiv tenkemåte og holdning, takknemlighet osv. .

Nå tenker et annet tre som er veldig tørt, ingen blader, ingen frukt eller dårlig frukt.

Bad og usunne røtter = dårlig og usunn frukter som smerte, lidelse, fattigdom, ensomhet, ulykkelighet, mangel på tillit, mangel på tro, mangel, ulykkelighet. . .
Og at livets tre vil se veldig usunn, tørr og trist å se på. Alt bokstavelig falle fra hverandre. . .

LEKSJON

Hvorfor jeg forteller deg alt dette? Nytt perspektiv. Du må gjødsle røttene på treet av liv for å få bedre, sunnere frukt eller resultater i dine relasjoner, din økonomi, din helse. Du kan velge å endre bare hvis du ønsker forskjellige resultater, hvis du er OK med din nåværende livets resultater, trenger du ikke å gjøre noe, du vil få de samme resultatene.

Endre røttene dine, og du vil forandre livet ditt. Du må gro innenfra for å få de resultatene du ønsker i livet ditt. Hvis du er blakk, har du valgt å være blakk. Du var ikke ment å være fattig og blakk, men med dine tanker, dine ord, dine følelser, dine handlinger og resultatene dine, du har opprettet din nåværende virkelighet.

Hvis du ønsker å gjøre en forskjell i denne verden, husk at Gud kan gjøre mer med en rik bevisst koblet person enn han kan med en dårlig person.

Å være i fattigdom er en "synd" fordi du ikke kan tjene noen når du er i den tilstand av mangel. Dine tanker blir ting når du kommer inn i handlingen. Du må ha en positiv tankesett for å bygge en bevegelse som teller og endre folks liv ved å leve ditt formål.

Hva er ditt valg? Du har makt til å velge !! Nøkkelen til frihet, velstand og overflod ligger i deg. Min utfordring til deg er å begynne å gå i å finne de svarene du har lett etter, helbrede hva som må bli helbredet, velger tot tenke, føle og handle annerledes, slik at du kan få forskjellige resultater. Du er en kraftig skaperen og det er ingenting du kan ikke være eller ha
.

rikdom - skape rikdom og bygge rikdom

 1. Å skape rikdom, skape den rette Identity - The Sedona Method
 2. 6 enkle hemmeligheter for å manifesting finansformue Today
 3. Hvordan lande avkastning du kan ta til Bank
 4. Hvordan du velger den beste DC Wealth Management eksperter?
 5. Investere eller ikke å investere-det er spørsmålet
 6. Bøye Din Fiscal Muscle
 7. En opphopning av Riches
 8. Wealth Management og dens Benefits
 9. 7 trinn for vokse Rikdom i 2012
 10. Dårlige vaner Stjel Wealth!
 11. De Serendipity Factor
 12. Over Planlegging Vil ikke utvide Wealth
 13. The Source of All Success
 14. *** Delegator: Hvordan få 48 timers arbeid ut av hver Day
 15. Sammenligning Generic vs Merkenavn Items
 16. Hvis Eiendom er så bra, hvorfor er ikke alle kjøper den?
 17. Kan en Internet Business Excel Under en Tilbakeslag?
 18. Syv hemmeligheter /tips for å bli en Millionaire
 19. 5 Excuse Busters For å hjelpe deg å bli Wealthy
 20. Hvordan ha Automatic Persistence