Rundt den engelske Premier League - Round 8

Manchester City snappet førsteplassen fra Manchester United, som regjerende mester kunne komme tilbake neste søndag i Manchester Derby på Old Trafford.

På lørdag lederen av Premier League, Manchester United, besøkte No. 5 Liverpool med et øye på deres UEFA Champions League konfrontasjon 18. oktober i Romania mot Otelul Galati. Dette var grunnen til at i England &'; s eldste rivalisering Sir Alex Ferguson gjorde &'; t komme ut med tre av sine nøkkelspillere i start 11: Wayne Rooney, Javier " Chicharito &'; Hernandez og Nani.

I første halvår Liverpool kunne ha tatt ledelsen dersom Luis Suarez &'; s skudd ikke hadde &'; t blitt blokkert av keeper David de Gea. Det skulle være Steven Gerrard som skulle åpne score og ga hjemmelaget ledelsen gjennom et frispark på minuttet 68.

Down etter en, Ferguson ble tvunget til å umiddelbart sende inn Rooney og Nani for Ashley Young og Ji-Sung Park for å se etter utligningen. Men det skulle være Chicharito, som erstattet Phil Jones på minuttet 76, som skulle utligne i det 9. minutt å gå i spillet, gjennom en cross ball fra Nani at han ledet til baksiden av " Pepe &'; Reina &'; s mål.

The Red Devils der kunne redde ett poeng på deres besøk på Anfield Road, men ikke det første stedet, som Manchester City skulle snappet fra dem den kvelden med sin 4-1 seier mot Aston Villa.

At Etihad Stadium Medborger- gikk til pause med en ett måls ledelsen takket være Mario Balotelli, og tidlig i andre omgang lagt til to flere mål gjennom Adam Johnson og Vincent Kompany. På minuttet 65 Stephen Warnock fikk rabatt i arbeidet med å sette Villans tilbake i spillet, men deres ambisjoner ble begravd av James Milner bare seks minutter senere, da han signerte den fjerde mål for kvelden og forseglet 4-1 seier.

Neste søndag Medborger- vil forsvare sin No. 1 mot Red Devils i Manchester derby på Old Trafford. En seier fra Manchester United ville gi dem det første stedet i plasseringer igjen, som de ville nå 23 poeng, ett mer enn 22 at Manchester City har i dag.

Nei. 3 Chelsea fikk Everton på lørdag også, i et spill der en seier var svært viktig å holde på å legge press på lagene fra Manchester opptar de beste setene.

Til tross for å ha dominert det meste av den første halve Toffess led to scoringer av Daniel Sturridge og John Terry, som tillot Blues å ta kontroll over spillet i andre omgang. På minuttet 62 Ramires lagt en mer, gi vertene en komfortabel tre mål bly, som skulle bli redusert til to med 9 minutter å gå, da Apostolos Vellios scoret rabatten for de besøkende.

Robin Van Persie kom til trener Arsene Wenger &'; s unnsetning med to mål som tillot Arsenal til å vinne sin tredje kamp for sesongen mot Sunderland med 2-1, og klatre til tiende posisjonen til Premier League med 10 punkter. De dårlige resultatene led i denne tidlige sesongen har mate rykter om den franske treneren &'; s mulig exit fra Emirates Stadium etter 15 år med ansvar, men han er trygg på potensialet og god mentalitet fra sine spillere til å komme tilbake denne situasjonen.

Newcastle 2 – Tottenham 2, Wet Bromwich 2 – Wolverhapton 0, Wigan 1 – Bolton tre, Stoke City 2 – Fulham 0, Queens Park 1 – Blackburn 1, og Norwich 3 – Swansea en ferdig serierunde 8 i Premier League