Hvor er vi One

Du har kanskje allerede vet dette om deg selv, men for meg kom det som en overraskelse: Jeg skjønner &'; t virkelig nyte shopping. Innrømme dette offentlig er første skritt for et bedre liv, er jeg sikker på, men jeg haven &'; t funnet ut hva den andre trinnet vil være helt ennå. I &'; ma tålmodig kvinne, så jeg &'; ll fortsette å jobbe med det. Dette blir sesongen for å gi og handle setter meg i posisjon til å gjøre et valg: enten gjøre meg ulykkelig over prosessen eller finne en måte å kose meg mens du utfører due diligence

Min måte å håndtere dette på er å. starte måte på forhånd, tenker på de menneskene jeg elsker, hva jeg har lyst til å oppdage som min julegave til dem. Jeg betrakter meg selv en anelse sanker mer enn en shopper, søker informasjon fra konfidensielle kilder som vil føre til å løse store mysterier. Se hvordan det ville ta brodden ut av å gå inn i en overfylt butikk med en liste over navn og en grinete holdning?
Jeg finner denne teknikken fungerer også i menneskelig samhandling som helhet.

Betalende oppmerksomhet til hvordan mennesker kommuniserer gir meg ledetråder til hvem de er. Det isn &'; t bare et spørsmål om å høre de ordene de bruker, men også lytte til meningen bak disse ordene. For eksempel, det som vanligvis liker du å snakke om? Har du finne andre mennesker og' s oppførsel interessant? Eller foretrekker du å diskutere aktiviteter eller hendelser? Noen mennesker liker å gruble ideer. Hva du snakker om definerer deg også. I hver samtale der du deltar du er do til enorme mengder informasjon. Du er sannsynlig å dele en hel masse mer enn du er klar for.

Så, jeg betaler oppmerksomhet, lytte til hva folk forteller meg om seg selv, hva jeg forteller andre om meg selv, og velge hvordan jeg vil svare på hva som skjer mellom meg og de andre personene i samtalen. Hva jeg &'; har kommet til enighet med er at jeg liker å snakke med folk, og at jeg don &'; t alltid deler samme meninger som andre mennesker. Som min venn, Ellie, sier, “ Folk er morsomme &"; Det er en slags måte å si at folk noen ganger si ting som kan brukes av andre mennesker til å gjøre seg grinete. Hvis vi lytter folk forteller oss hvem de er, og noen ganger de er morsomme. Hvis vi ønsker å være grinete om at vi kan være, eller vi kan velge å ikke være.

Å praktisere dette perspektivet kan forandre livet ditt.

Så kan bringe sanskritordet Namaste inn din tenkning og levesett. Namaste betyr, “ Jeg ærer det stedet i deg hvor vi er alle ett &"; Bo med at for en stund, kan du lese den over et par ganger, hedre stedet i deg hvor vi er alle ett. Det &'; s kraftig konsept, å hevde at plassen av helhet og enhet som forener oss.

Det jeg liker best om denne troen er at det eliminerer at kulturelt gripende behov for å sette folk i deres sted. I stedet ærer vi felles interesser av vår sjel, stående med hverandre i hellighet på en hellig vanlig. Og det er her at vi til slutt ære Gud, vår Skaper, Source og frelse. Gud med oss ​​tar på seg en helt ny mening

Og det gjør julehandelen
. &Nbsp.;

tro

 1. Som jeg tenker tilbake på Life
 2. Når relasjoner Change!
 3. Ikke for å dø som en vantro-1-
 4. Vær Consistent
 5. Symptomer på Nearvous Breakdown
 6. En gave til menneskeheten ... A King Hvem Gikk Blant Us
 7. Et liv kan endres ved noen enkle Words
 8. Chardham Yatra-helliget Pilgrimage of Hindus
 9. Artikkel tittel: "Si" JA "til din Potential" (en selvhjelpsbok av Skip Ross): En SUMMARY
 10. Se inn i hjertet av påsken og See
 11. Surrender Box Technique
 12. Tabell Graces: Velsignelser for Åndelig Eclectic
 13. Den Birdcage
 14. STRESS GRATIS IN 5 stressfri EASY STEPS
 15. Quantum nivå Faith
 16. Ting du bør huske på før du velger Umrah Package
 17. Hvordan Saee fullfører Umrah
 18. Ekteskaps Foresight for Two Hearts å være kommet One
 19. In Our Heart of Hearts Vi vet; Facing Sykdom og Death
 20. Å være All About Selv Aldri Oppretter Spiritual Wealth