Kommunikasjonsevner - Første trinn i å kommunisere Effectively

Kompetanse med kommunikasjonsferdigheter er viktig i arbeidslivet. Av kompetanse mener vi å jobbe på hvordan du kommuniserer, slik at du får bedre og bedre til å kommunisere effektivt med alle disse menneskene med hvem du kommuniserer.

Behovet for kommunikasjonsferdigheter på arbeidsplassen
Utenfor arbeid , relasjoner er forskjellige. Du kan velge dine relasjoner. Du kan bygge et forhold med noen du liker, eller med hvem du deler felles interesser. Du kommuniserer med likesinnede mennesker, om emner som du har felles interesser. Hvis ting går galt, kan du gå bort. For det meste, du har ikke det valget på arbeidsplassen.

I næringslivet, må du bygge gode kommunikasjonsevner, slik at du kan bygge et positivt samarbeid med noen. Du vil arbeide med alle slags forskjellige folk, og de vil være på ulike nivåer i arbeidslivet. Ordet " som &'; blir irrelevant, så du må kommunisere med folk om du liker dem eller ikke.

Hva menes med å kommunisere effektivt?
Det er veldig viktig å tenke på betydningen av å kommunisere effektivt. Hvordan vil du definere det? Kanskje at ordene blir sagt klart? Kanskje det budskapet enkelt og i et språk som skal forstås? Disse definisjonene er alle om avsenderen. Kommunisere effektivt er om den andre personen. Det handler om resultatet, om utfallet.

Har du oppnå formålet med kommunikasjonen? Har den andre personen forstår? Har de aksepterer det du sier? Har de er enige? Hvis svaret er nei, så det spiller ingen rolle hvor vakkert du sa det, kommunikasjonen var ikke effektive.

Tenk på servitør som etterlater en meget varm plate ned foran kafeen. Han sier, ikke røre denne platen, er det veldig varmt. Hva skjer etterpå? Nitti prosent av folket vil berøre kokeplate! Kelneren går bort tenker, en annen dum person! Denne kommunikasjonen var ineffektive, det fungerte ikke. Målet var å stoppe kafeen fra berøre kokeplate, og resultatet var at han rørte det.

Tenk i form av mål og planer
Det første trinnet i å kommunisere effektivt er å lære å tenke i når det gjelder mål og ønskede resultater. Hva er målet ditt her? Hva resultatet vil du ha? Det neste trinnet er å tenke, hvordan kan jeg oppnå det resultatet? Hva er planen min?

Hvis planen ikke fungerer, don &'; t stadig gjentar seg! Det gjorde &'; t arbeid første gang, hvorfor skal det fungere på andre, eller tredje? Tenk på en ny plan. I eksempelet ovenfor, hva kan kelneren prøver å stoppe kafeen fra berøre plate? Vel, han kunne prøve å bruke positive heller enn negative språk. Han kunne si, sørg for å holde hendene vekk fra platen, som det er veldig varmt. Det er en god sjanse for at dette vil fungere, men hvis det ikke gjør det, kan han prøve noe annet.

Å kommunisere effektivt handler om å lære ulike metoder for å kommunisere for å oppnå et positivt resultat.

Folk er forskjellige
De som har problemer med å kommunisere effektivt er ofte forutsatt at alle er som dem. Det er sunn fornuft til de fattige kommunikator at den andre personen burde ha forstått dem, fordi hvis de hadde fått denne meldingen, ville de ha forstått.

Alle er ikke som deg. Faktisk bare om lag tjue prosent av befolkningen er som deg. Den andre åtti prosent er forskjellige. Trikset er å lære om andre mennesker, og om alle de andre forskjellige typer mennesker. Hva som fungerer med en, kanskje ikke med en annen. Visse typer mennesker liker å bli snakket til i myk, mild språkstil, med massevis av sosial interaksjon. At tilnærmingen vil definitivt ikke fungere med en annen type person som liker rask og direkte språk med ingen vaffel. Disse folk liker å få rett til bunnlinjen

Å lære å kommunisere effektivt er i ferd med å lære å bruke ulike kommuniserende ferdigheter og stiler, for å oppnå riktig resultat med forskjellige mennesker
. &Nbsp.;

corporate trening

 1. Realisere dine POTENTIAL
 2. The Times egentlig er en-changin. Er du?
 3. Fordeler med å velge markiser og selskaps Events
 4. *** Opprette en Retention Culture
 5. Hva er fire viktige satsingsområder i en kraftig teambuilding workshop?
 6. Strategiske og taktiske endringer som påvirker Workplace
 7. Essensielle spørsmål og svar om Taxi Training
 8. Dynamic tankesett å Success
 9. Lær spansk Online
 10. Customer Care på Disney er ikke Mickey Mouse
 11. Kroppsspråk og Communication
 12. Bruk Forhandling ferdighetstrening for å holde i Demand
 13. *** Autentisk eller Professional?
 14. Samarbeidstrening dens betydning og significance
 15. Lære nye ferdigheter i Post Time
 16. Hvordan bygge en høytytende Team
 17. Kostnadseffektive Degree alternativer for Students
 18. *** 3 Top tips for å lage en minneverdig Unique Selling Proposition
 19. Konfliktløsning: ikke så enkelt som 1, 2 og 3
 20. Fordelene ved Foretaks Volunteering