Ethos og konsepter bak Book Of Light

Namaste & ndash; Gud i Meg Hilser Gud i deg!

Jeg ønsker å introdusere deg til ethos og konsepter bak et nettsted nærmer seg ferdigstillelse kalt Book of Light. www.book-of-light.com, som vil være åpne for publikum på 08-08-08! Dette nettstedet har blitt bygget for deg, etter guddommelig lys Being!

Jeg har alltid ønsket å gjøre en forskjell i verden. Jeg innså snart at for å gjøre en forskjell i verden, ville jeg først trenger å gjøre en forskjell i mitt eget indre virkelighet. Dermed kan jeg påvirke endring ved eksempel og skapende kraft i mitt ytre virkelighet! Dermed ble ideen til boken of Light født fra et dypt behov for å gjøre en forskjell.

I min søken etter selvforståelse, kom jeg over en stor mengde informasjon spredt ut over hele planeten i form av bøker, nettsteder og videoer og i hodet av enkelte mennesker. Jeg har lest mange artikler om SelfGrowth.com også, og lærte mye om de åndelige perspektiver andres ... at jeg skjønte snart er alle ganske fantastisk og unik! Jeg hadde tanken, at det ville være fantastisk å lage en nettside der folk kan dele disse unike perspektiver, samt lære av andre. Nettstedet vil samarbeide med andre likesinnede nettsteder (for eksempel SelfGrowth.com) og bringe sammen alt dette varierte og opplysende informasjon samt alle de varierte og opplysende individer!

Hva gjør dette stedet virkelig spesiell er dens ethos. For å være en book-of-light.com forfatter eller medlem, vil vi be deg om å bare godta eller forstå følgende:

1. Å være motivert av kjærlighet. Det vil si at dine gjerninger er om myndiggjøring av leseren. De trenger ikke skape frykt. De har heller ikke sår divisjon, men i stedet viser sann enhet.

2. En aksept av den iboende enhet All. Vesener som forstår at "det du gjør til et annet du gjør for deg selv" vil bringe en positiv energi til hva de legger ut i verden. Slike vesener er derfor ønskelig på book-of-light.com

3. En aksept av den subjektive natur Truth, at hver person har sin egen unike perspektiv og at ingen person syn på "The Truth" er mer gyldig enn noen andres. Dette vil gi rom for et mangfold av synspunkter der mangfoldet er ikke feiret kvalt.

Virkelig en bok of Light!

Den informasjonen jeg har kommet over er noen ganger litt vill og ute, har å gjøre med andre dimensjoner, utenomjordiske vesener og slikt .... men all ny info føles denne måten først. Når du kommer helt ned til det, er det meste av informasjonen veldig vitenskapelig i naturen som gjør bare sunn fornuft. Som jeg søke i meg selv etter svar på de ultimate spørsmål & ldquo; Hvem er jeg & rdquo; & ldquo; Hvor kommer jeg fra & rdquo; og & ldquo;? Hva er min hensikt her & rdquo ;, finner jeg at vitenskap og spiritualitet begynne å konvergere og man forklarer den andre. Spørsmål om vår virkelighet kan til slutt alltid besvares med vitenskap fordi intelligent energi er vitenskap og universet er bygd opp av dette intelligent energi som kalles bevissthet. Vi synes å tilskrive metafysiske og åndelige titler til begreper som unndrar tiden forstått vitenskap & hellip; .men dette betyr ikke at det ikke er en vitenskapelig forklaring som foreløpig uoppdaget og uforklarlig. Ting er bare & ldquo; magisk & rdquo; når det er ingen kjent forklaring. Med min hjemmeside sikte jeg å avmystifisere informasjon der det er mulig. Uvitenhet kan være lykke & hellip; men kunnskap er makt. De makter det vet dette, og de holder mye av denne kunnskapen fra deg & hellip; selv om det er skjult i vanlig skue! De diktere hva du kan og ikke kan vite & hellip; hvilken bok of Light vil dele åpent og transparent. Vi føler at denne måten menneskeheten vil være å gjøre valg på hvordan de skal leve sine liv utnytte all tilgjengelig kunnskap, ikke bare halve sannheter og ikke bare informasjon som er konstruert for å holde deg sheeple, formbare og under kontroll. Det & rsquo; s tid for frihet, du People of the Light & hellip; tanke-, frihet av ideer, frihet av kunnskap og frihet til å velge selv hva virkeligheten vi ønsker å skape.

Målet med boken of Light nettstedet er å belyse kunnskap og gjennom samhold og kommunikasjon bidrar til å innlede det nye paradigmet av betingelsesløs kjærlighet, glede og medfølelse for alle ting. Ikke for å proklamere ultimate sannheter, fordi & ldquo; sannheten & rdquo; er subjektiv til din unike perspektiv & hellip; ikke å begynne noen ny religion (vi har nok av dem allerede som fungerer som kontroll befolkningen mekanismer), men å belyse våre indre sannheter gjennom deling av kunnskap, ideer og informasjon. Å ha folk begynner å stille spørsmål ved deres virkelighet, spørsmålet deres politikere, spørsmålet deres religiøse ledere og hellip; heller da sitte ved blindt følge ord andre i kraft, som jeg kan legge til, kan eller ikke kan ha dine beste interesser på hjertet. The Book of Light er DIN bok! Den er ment å åpne døren til dine innerste selv slik at du kan finne fred og kjærlighet i ditt indre virkelighet & hellip; som Quantum fysikk lærer oss, påvirker positiv endring i din ytre virkelighet. Forandre verden begynner med deg! Guddommelig og perfekt deg! Ta det første steget akkurat nå og ser inn i speilet i dag, i egne edle og flotte øynene og si & ldquo; Jeg elsker deg og respekterer deg, du er perfekt & rdquo!;

& rsquo; re ikke her for å fortelle deg hvordan du skal leve livet ditt. Vi & rsquo; re ikke her for å gi deg noen nye doktrinen eller introdusere deg til noen nye kirken. Nei, vi er her for å fortelle deg at du er skaperen av din egen virkelighet på alle måter & hellip; .Det & rsquo; s hele tatt! Vi er her for å belyse din egen kraft og perfeksjon. Vi ønsker å se deg bruke alle dine iboende gaver og vil hjelpe deg å lære. Du kan ha blitt overbevist om at du er en & ldquo; synderen & rdquo; av noe slag som trenger frelse fra utenfor deg selv. Vi er her for å fortelle deg at du er perfekt akkurat slik du er, og hvis du føler at du er i behov av frelse da du hadde bedre ta en god hardt se på hvor du er på i livet og innse at du er i kontroll, du er ikke et offer for omstendighetene eller andre mennesker eller steder eller ting & hellip; du er et Guddommelige Skaper Being & hellip; & hellip; Ta kontroll over livet ditt! Hva ønsker du å skape i dag? Det burde være spørsmålet du stiller deg selv ved å våkne hver dag, med takknemlighet og kjærlighet i ditt hjerte.

Du er en del av et større kollektiv. Du er en del av menneskeheten, men mer slik at du er en del av selve stoffet i universet selv. Vi er alle mennesker og hellip; .selv flere da, vi er alle udødelige åndelige vesener, som for tiden opplever en fysisk liv som mennesker. Vi & rsquo; ve bare glemt vår sanne guddommelige natur. Vi kan gjøre det bedre da vi for tiden holder på med, for oss selv og planeten vår! Vi skaper en verden der ute på den fremmede ved siden av deg, føler du kjærlighet og medfølelse, du ser dem som en annen versjon av deg, og du elsker dem & hellip; .rather deretter følelse all frykt og sinne som service til seg selv og selv bevaring raser. Innser at vi alle er One & hellip; .realizing, ikke bare intellektuelt, men føler dette i ditt hjerte: at vi alle er en dråpe vann i havet som er Gud & hellip; vi kan jobbe sammen for å skape en utopi av gledelig, kjærlig co- skapningen på vår kjære Earth & hellip;. .through skape en utopi av gledelig, kjærlig, fred, respekt og aksept inne i oss selv først

Jeg ser frem til å møte deg på sidene av boken of Light på 08-08 -08 ... Og selvfølgelig, jeg elsker deg
& nbsp!.;

selv forbedring foreninger og organisasjoner

 1. Hvor Ikke for å være skvetten rundt folk: 5 enkle Steps
 2. Få ut av komfort Zone
 3. The Path of Ayurveda
 4. Hvordan produsere en Coaching Enterprise
 5. Høyeste standarder for CV tjenester tilgjengelige via CV-service.org
 6. Hvordan du får best rengjøring services
 7. Noen enkle trinn for å finne jobb Online
 8. Å få organisert er et oppnåelig Goal
 9. West Ridge Academy Bygger Future Leaders Gjennom Deres Eagle Scouts Program
 10. Slik holder du Brian Sharp
 11. Hvis du bestemmer deg for å gå ned i vekt i år: Du har nettopp funnet den beste naturlige løsnin…
 12. Retningslinjer for å forbedre kommunikasjon Skills
 13. Spesialiserte tjenester som tilbys av Limo Rental Providers
 14. Hvordan kan jeg forandre livet mitt Do? Hvordan kan jeg gå på Fascinerende Journey of Self Discove…
 15. Ni måter å gjøre deg bli strong
 16. Bør du fokusere på å styrke dine sterke eller eliminere dine svake sider? 
 17. Fysisk Immortal, her for å stay
 18. Tips for å ansette en Cerebral Parese Malpractice Lawyer
 19. Hvorfor er det vanskelig å endre? 
 20. Ingen suksess som Failure