Er Multi-tasking Tar deg unna fra å nyte livet?

Jeg kom til å bli sjonglerer en rekke forskjellige oppgaver i forrige uke. I & rsquo; m sikker på at er ikke annerledes for mange av dere. En av de tingene jeg innså at jeg hadde falt inn i vanen med å gjøre var å prøve å bruke alle tilgjengelige øyeblikk jeg måtte fylle med litt action jeg kalt & ldquo; produktiv & rdquo ;, så jeg kunne få handlingen beveger seg på så mange elementer som mulig. Ofte vil dette til slutt føre meg til å bli stresset over hvordan jeg skulle fullføre eller utføre sentral oppgave for øyeblikket, siden min oppmerksomhet hadde nå gått fra den. Min oppmerksomhet ble nå viderekoblet til andre oppgaver som hadde sluttdato på et senere tidspunkt.

Ett av vilkårene, som har blitt en del av vårt vokabular i løpet av de siste årene, er multi-tasking. Jeg don & rsquo; t vet nøyaktig hvem oppsto det. Gjerne som vår verden ble mer teknologi basert, er det absolutt lov for vekst av konseptet. Imidlertid er multi-tasking absolutt nemesis av begreper som prioritering, med fokus på dine mål og utholdende på hva du er ute etter å oppnå før den er riktig utfylt.

Uansett, jeg var klar for en presentasjon som jeg var planlagt å gjøre en morgen i forrige uke. Jeg hadde forberedt mine materialer dagen før. I tillegg hadde jeg anmeldt presentasjonen min kvelden før, og hadde gitt det en rask gjennomgang i morgen. Jeg hadde et par minutter før jeg måtte dra for hvor presentasjonen var å bli levert når jeg hadde lyst til å bare logge inn på maskinen min, sjekk inn i min e-post, og se hva som kan være der. Så plutselig sa jeg til meg selv, & ldquo; vente! Hva driver du med? Du & rsquo; re avslappet, forberedt og ser frem til å gjøre denne talen. Hvorfor er du selv vurderer å få fokusert på noe annet når du må forlate på noen få minutter å gjøre denne talen som du ser frem & rdquo;?

Heldigvis tok jeg meg selv i tid. Jeg så innså de siste par dagene, hadde jeg også vært mest produktive når jeg konsentrert om oppgavene en av gangen, fått dem ferdig, og deretter flyttet til neste oppgave som jeg hadde valgt å gjøre i løpet av denne dagen. I utgangspunktet er jeg en veldig god planlegger. Jeg pleier å bruke et par minutter i helgen til omfanget uke fremover. I & rsquo; ll bestemme for uken hvilke elementer som kommer opp som har ganger at jeg ikke kan flytte, (vanligvis avtaler eller samtaler på allerede fastsatte tidspunkter). Så jeg & rsquo; ll bestemme neste oppgavene jeg velger å få fullført den uken, og se til å sett dem deretter. Når det er flere oppgaver som skal oppnås, men de & rsquo; re i lignende steder, (for eksempel ærend), I & rsquo; ll se å utføre dem i en sekvens som gjør den beste bruken av min tid. Jeg ser også for å gjøre et løfte til meg selv som å ha en start og stopp tid for mine aktiviteter, slik som å gi meg selv en sjanse til å ha tid til å dekomprimere og ikke være så fokusert på å få oppgaver fullført.

Når Jeg ga meg selv en liten stund å tenke gjennom ting jeg innså at prioritering, fokus og utholdenhet var da jeg var mest produktive, rolig og få en følelse av prestasjon. Multi-tasking utgangspunktet gitt meg stress, en følelse av alltid rushing rundt, å være i et travelt og en i utgangspunktet ubehagelig følelse som tok fra meg nyter livet mitt. Hvorfor skulle jeg ønske å fortsette med det til meg selv?

Har jeg lært min lekse? I & rsquo; er ikke sikker, fordi jeg er et menneske og ofte de egenskapene vi prøver ikke å stille ut er ikke alltid de enkleste seg av for å slippe taket. Sa jeg forsterke bevisstheten i meg selv? I & rsquo; m sikker på at jeg gjorde siden følelsen av ro jeg hadde både før, under og selv etter min presentasjon er en som jeg innser at jeg har et valg av stadig opplever så lenge jeg velge hvordan jeg nærmer oppgaven. Hvis du & rsquo; re følelsen spesielt stresset om hva som skjer i livet ditt, ta et skritt tilbake og se hvordan du nærmer deg din dag og oppgavene. Der kan du være din egen verste fiende ved å prøve å oppnå flere elementer samtidig? Ja, de kan alle være viktig for deg og kanskje mer enn man trenger oppmerksomhet på en dag. Men du virkelig kan bare gjøre én om gangen. En er vanligvis viktigere enn en annen på et bestemt tidspunkt. Når det begrepet finner sted i deg, kan du begynne å nyte livet slik det er ment å nytes, øyeblikk til øyeblikk, aktivitet til aktivitet og opplevelse å oppleve
. & Nbsp.;

arbeid balanse

 1. Arbeidsnarkoman eller Peak Performer? 
 2. Noen råd for Running og Jogging
 3. 4 måter å få klar for neste Act
 4. Hva du ikke vet om Anger kan drepe You
 5. En kvinnes Definisjon av Success
 6. Glem Balance. Prøv Harmony Instead.
 7. ! Helse som en karriere 
 8. 22 måter å Ligthen Up Your Workday
 9. I jakten på Perfection.
 10. Rollen av en Buchmacher i Sports Gambling
 11. Enkle måter å strekke på Canvas
 12. Å BE (Balansert) eller ikke være (Balansert) 
 13. Instant Artikkel veiviseren, lage topp kvalitet unikt innhold fra grunnen av, i løpet av minutter! 
 14. 14 fakta Hvordan søvnmangel Effekter Dine Health & amp; Quality of Life, Plus tips for en god natts…
 15. Ingen Time
 16. Søker Solace In Sjarmerende Cottages
 17. Leve et målretta Life
 18. Hosting det perfekte middagsselskap for Co-Workers
 19. Alenemor Dating
 20. Hva andre Need