*** The Power Of "Nei"

Hvorfor vi synes det er så vanskelig å si nei?

Vel en av grunnene er mangel på tid vi alle ser ut til å være i en slik hast i disse dager . Det er så mye lettere å gi seg og kjøpe hva det er din tenåring ønsker snarere enn å bruke tid på å forklare hvorfor du ikke vil kjøpe det de ønsker, eller bruke tid på å håndtere sine sulks, stemninger, eller raserianfall når de ikke får det.

Men er budskapet for å få alt de ønsker, når de ønsker det så lett meldingen du vil de skal vokse opp forventer? Hvem & rsquo; s fikk makt i forholdet da? Hvilket budskap er det du lærer dem om livet?

En annen grunn er alle ressurser tilgjengelig for oss i dag. Når tenåringen ber om en godbit du kan tenke "Vel det & rsquo; s bare britiske pund eller 5, så det vil ikke bryte bank & rdquo; og jeg vet at vi synes å ha mer disponibel kontanter sprut om i dag, men mange foreldre don & rsquo; t tenke to ganger om å bruke det på sine barn, men er det en god melding å sende ut til tenåringen din?

Hvilket budskap gir du hvis du stadig "gi etter"?
«Du kan få alt du vil ? "

Du oppretter en tenåring som vil ha helt urealistiske forventninger til deg og verden - de vil forvente å få alt de ønsker Du kan være sikker på at deres forespørsler vil bli større og dyrere som de blir. klar over alle godbitene ute It & rsquo; s. søtsaker og behandler i dag, Nike trenere og Gucci vesker neste !!

Mens du kan nyte indulging din tenåring ønsker, som du kanskje har kjempet som en tenåring selv å ha råd ting, verden er bare ikke sånn, og tenåringer kan være i for en frekk oppvåkning når de møter de mange situasjoner i den virkelige verden der de faktisk ikke kan ha det de ønsker. Du kan være å forberede dem for store skuffelser

"Det spiller ingen rolle hvordan du behandler dine ting - du kan alltid få mer".

Barn som stadig får nye gadgets, DVDer, og behandler for lett lære å ikke verdsetter sine ting, fordi de vet at de alltid vil bli erstattet. De mister sin følelse av ærefrykt og lurer på nye ting hvis de er stadig overøst med gaver. Det kommer alt for lett. Slik at deres forventninger blir oppblåst, og de har ingen følelse av takknemlighet eller verdi for noen av gaver eller behandler de mottar

"Jeg kan ikke gi deg mye tid, men jeg kan gi deg massevis av" ting & rdquo;.
Hvis dette er meldingen din tenåring mottar ikke bli overrasket hvis de ikke legger noen verdi på disse tingene eller vise noen takknemlighet på å få alt dette.

'Things' bare ikke kan erstatte . tid Hvis unge mennesker don & rsquo; t få oppmerksomhet og innspill fra deg, blant annet, har de ikke utvikle en følelse av sin egen verdi De kan føle at de ikke er verdt å bruke tid med hvert som du & rsquo;.. re dusjing din tenåring med gaver deres selvfølelse kan være krymper under vekten av sin bunke med godbiter Nå er det & rsquo;. sa tanke !!!

"Hvis du blir opprørt don & rsquo; t bekymring vi & rsquo; ll få deg en liten godbit"

Den unge person som alltid får en godbit når de rope eller kreve den lengste er å lære en farlig lærepenge. Tror du andre ungdommer eller omverdenen vil være som å gi og sjenerøs som deg? Spør deg selv hvordan din tenåring vil takle som voksen i en verden hvor de fleste definitivt ikke alltid vil få sin vei?

Skal jeg begynne å bare si "nei"

Svaret er å begynne å få den rette balansen ved å si & ldquo;? ja & rdquo; og & ldquo; no & rdquo; og avgjøre hva som er dine virkelige synspunkter og verdier
Heim sa & ldquo;. ja & rdquo; på forespørsler om din tid og finne den tiden. Foreldre er ikke om bare å holde ut barnets & rsquo; s barndom. Tenåringer vokser opp så fort, og de & rsquo; ll være borte og ikke i stand til å passe deg før du vet ordet av det!

Nyt tilbringe tid med din tenåring å gjøre ting de liker å gjøre. Spør dem hvordan de ønsker å tilbringe tid med deg. Oppdage hva de kan og liker å gjøre, gi dem tid til å vise frem sine nye ferdigheter og kunnskap, gi dem ros og oppmuntring og chill out sammen. Du skjønner & rsquo; t trenger å gjøre Alton Towers eller Disney World hver gang !!!

Hvordan starter jeg

Først må du tid og gjøre plass til modning tenåring i en travel hverdag?. Tross alt, de er det viktigste i livet ditt aren & rsquo; t de? Gi gave av tid og oppmerksomhet til din ung person er uvurderlig og er verdt mye mer enn noen gadget eller behandle dem. Husk at du bygger sine minner av dere og deres barndom.

Tegn et hjul med 7 eiker i den på et stykke papir og skrive i hvert segment noe du kan gjøre sammen hver uke i de neste 7 uker og spør din tenåring til å delta i. Deretter skriver du hva du har planlagt ned i dagboken din for å vise deg er å ta deg god tid med tenåring alvor. Du setter tannlegen og MOT for bilen i dagboken din så hva med dukker i din viktig tenåring?

Kutt ned gradvis på å gi godbiter. Tenk på hva du egentlig mener er hensiktsmessig. Hver familie er forskjellig og har sitt eget sett av familiens regler. Du bestemmer hva som er best for din familie og er enige om å holde seg til det og forklare disse nye reglene til barna.

I første omgang kan det være vanskelig som tenåringer kan ha problemer med å tro at du virkelig mener & rdquo; nei, & rdquo; fordi i det siste dette var ikke tilfelle. De vil trolig kaste en vinglete, men husk det store bildet til dine foreldre - de verdiene du ønsker å lære dem og holde på -. Tenk på konsekvensene av å gi etter Bo jordet, sentrert og rolig og forklare, smile eller gå videre til noe annet men stå fast

Husk din tenåring modnes inn i en ung voksen og du lærer dem en verdifull og viktig lekse for livet
. & nbsp..;

tenåringer og foreldre

 1. Enkle steg for å nå dine Teen Heart
 2. Hvordan velge Trendy kristne gaver til dine Teen
 3. Skolen Homecoming Prom Dance Party Ideas Themes
 4. 10 College Freshman Suksess Tips
 5. Hvordan barn og ungdom kan Bekjemp Peer Pressure
 6. Hjelp! Min tenåring Vil ikke stå opp før 15:00! 
 7. Barnevakt tips for Teens
 8. Home Alone - Er Din Teen Ready 
 9. Tenk Glogally - handle lokalt Undervisning Moment
 10. Behandling av depresjon hos barn & amp; Tenåringer - Family Therapy
 11. Å ta en nærmere titt på Teenage Depression
 12. Gjør som jeg sier, og som jeg Do
 13. Når skal stoppe Conversation
 14. *** Seks behovene til hver vellykket Relationship
 15. Josh Hoopes gir verdifull innsikt for foreldre med utgivelsen av sin nye bok: "West Ridge akademiets…
 16. Hjelpe barna mestrer sine Emotions
 17. De syke effektene av fattigdom til forholdet mellom tenåringer og deres foreldre, ifølge West Ridg…
 18. Hjelp: Min preteen /tenåringer driver meg til vanvidd !!! 
 19. Foreldre råd: Hvordan lage dem focused.
 20. Slik unngår Dato Voldtekt og vet at ingen Midler No.