Chardham Yatra-helliget Pilgrimage of Hindus

Uttarakhand, dev-Bhumi (land av Gud) trekker kanskje den største del av pilegrimer i India. Velsignet med høye fjell, grønne åser og fossende elver, har Uttarakhand en guddommelig sjarm og ut av de utallige pilegrims severdighetene hinduer strødd over hele staten Chardham er den mest ettertraktede krets. Char Dham generelt refererer til de fire hinduistiske religiøse steder i Uttarakhand som dekker Yamunotri, Gangotri, Badrinath og Kedarnath på en gang. Unødvendig å nevne at panoramabilder stammer fra de majestetiske Himalaya beviser gudommelig tilstedeværelse og roen i dalen på sine foten er utvilsomt et ideelt sted for å meditere både religion og natur. Pilegrims dekker disse fire spesielle flekker kalles Chardham Yatra som tradisjonelt er foretatt fra Yamunotri i vest til Badrinath i øst.

Den evige salighet av fjellene ikke rart helbrede fra sin sjel &'; s byrde og den religiøse betydningen av disse fire stedene gjør menneskets søken etter frelse en fantastisk opplevelse helt. Populariteten av stedet hvert år bringer lakhs av tilhengere, ikke bare for lengden og bredden av landet, men fra hele verden, og i første omgang kjas mas i alle Dhams ikke gå med begrepet ro og meditasjon. Men det som sannsynligvis er sjarmen til en pilegrims ligger i å dele reisen. Dermed tar hele prosessen i form av en stor indisk festival. Den eneste forskjellen er at vi finner Gud i slutten. Og de fleste av pilegrimene selv finne den sanne meningen med livet i denne hellige reisen.

Roen i dalen er ofte skrukkete av de hellige chants fylt med uhyggelig vind og klingende bjeller og når de kommer tilbake gjenlyd gjennom frodige daler og snødekte fjell den berører en &'; s sjel. Dessuten føles ingenting helligere enn naturen selv. Oppdage naturen i sin reneste form er i seg selv en prestasjon. Den mektige Ganges flyter forbi denne velsignede land er faktisk selve symbolet på Gud &'; s nåde og de sier en dukkert i Ganges kan magisk viske ut en av sine synder. Ikke rart, Gangotri dham oppkalt etter gudinnen Ganga er det ideelle stedet for å søke frelse. Tilsvarende yamunotri oppkalt etter en annen hellige elven Yamuna er en annen hinduistiske pilegrimsmålet. . På den annen side, folk klatre opp til Kedarnath for å finne Lord Shiva i hans bopel mens Badrinath antas å være bolig for Herren Vishnu.

Den ideelle tiden å lete etter fred og Gud ved Himalaya er fra mai til oktober. Selv om pilegrimene never mind de fysiske prøvelser, men mesteparten av tiden de unngå monsunvinder på grunn av veien blokkeringer og jordskred. Kraftig snøfall sesongen er også unngås fordi veiene blir utilgjengelige på grunn av snø. Interessant, i disse vanskelige sesonger, er avguder flyttet til nærliggende pilegrimspunkter for å kunne fortsette den hellige besøk. Man kan også besøke en enkelt flekk og hoppe over resten, men hvis tiden tillater det er tilrådelig å gjennomføre hele kretsen fordi hver og en av dem har sin egen sjarm og betydning
.

tro

 1. Gjør livet så glad av å lese årlige horoskoper og gratis horoscopes
 2. Bokanmeldelse: Jeg har ikke nok tro til å bli en Atheist
 3. Kvinner helbredet for Livets Experiences
 4. Har Gud Love You?
 5. A.A. Historie Brief: Oxford Gruppe Principles
 6. DET ER DITT TIME
 7. Vanskelige samtaler i NICU
 8. Hvordan Ignatius av Antiokia perspektiv på Jesu Kristi død hjelpe ham å konfrontere sin egen snar…
 9. Gjenopprette Håp Når alt håp er Lost
 10. Allah (swt) introduserte seg selv i detail
 11. Praktisk spiritualitet og Season of Lights
 12. Ja, du kan være takknemlig og Happy
 13. Det er bare én sannhet i absolutt sense
 14. Ting du bør huske på før du velger Umrah Package
 15. Er dette å tro på Allah (swt)?
 16. Josefs Torture "av David Hazony
 17. Daglig Affirmative Prayer - En Masterpiece
 18. Devotion renser vår soul
 19. Daglig Affirmative Prayer - Infinite Mind
 20. MATERIALE OBESITY