Produktivitet - Du må skrive en Plan

Produktivitet isn & rsquo; t noe du trekker ut av løse luften. Det skjer fordi du har flere egenskaper & ndash; en sterk arbeidsmoral, evnen til å fokusere på oppgaver som må gjøres, og evnen til å organisere arbeidet ditt liv også. En del av denne organisasjonen er en konsekvent vane med å planlegge hver arbeidsdag før det begynner. Ingenting er verre enn å sitte ved skrivebordet, vurderer alt du trenger å gjøre, prøver å huske alt du trenger å gjøre, og lurer på hvordan du skal komme i gang. Kuren for at mangel på produktivitet, er å ha en plan. Hver. Singel. . Dag
List
Alle snakker om å ha en & ldquo; to-do & rdquo; listen, og at & rsquo; s en god ting. Vi har en tendens til å bruke mye tid på å lage disse listene så snart vi kommer til å jobbe, så ser ned dem og plukke og velge hva vi vil gjøre videre, lykkelig krysset elementer av når de er fullført. Selv om dette gir oss en følelse av produktivitet, og vi sikkert får ting gjort, er det ikke den type planen vi egentlig bør gjøre for å få den riktige formen for produktivitet. Problemet er at vi har en tendens til å sette de mest ubehagelige oppgaver av og angripe de mer behagelige elementer på vår liste først. Dette er ikke ideelt produktivitet. Ideell produktivitet innebærer å planlegge dine oppgaver, og her er hvordan det gjøres.

1. Planlegging skjer før arbeidsdagen begynner
Det er to ganger når du kan planlegge din arbeidsdag timeplan & ndash; kvelden før eller første om morgenen før du kommer til å fungere. Begynn med å lage en liste over alt som du ønsker å oppnå i løpet av arbeidsdagen. Hvis du gjør dette natten før, sitte ned, skrive listen, og deretter la den for noen annen aktivitet. Det er mulig at flere elementer vil komme til å huske at du har glemt, og du kan deretter legge dem til i listen. Andre foretrekker å gjøre dette tidlig på morgenen, etter en natt & rsquo; s resten. Så, de tilbringer i ytterligere 30 minutter eller så med sin morgenkaffe, enten hjemme eller på en kaffebar (ikke på kontoret), der de kan utvikle sine med lister i et avslappet modus. Jo mer avslappet, mer tanker vil komme.

2. Prioritere
Når denne listen er komplett, se over det raskt, og så spør deg selv, & ldquo; Hvis jeg bare hadde hatt tid til å gjøre en ting i dag, hva ville det være & rdquo; Når du har identifisert den oppgaven, sette den på toppen av en ny liste, og eliminere den fra den gjeldende listen. Deretter gjentar den samme aktivitet med de øvrige oppgaver. Gjør dette til hver oppgave er i en ordre på andre listen. Nå blir du prioritert riktig!

3. Hold listen foran deg hele dagen
Skriv den ut så snart du får til å fungere. Sett det ved siden av deg ved pulten vår. Hvis du beveger deg rundt i byen eller bygningen hele dagen, holde det på telefonen for lett trekke opp. Du må se den listen til enhver tid å fortsette å minne deg selv om hva fremgangen du har gjort.

4. Don & rsquo; t Ignorer Voice og E-post & ndash; Planlegge dem!
Ha en forhåndsavtalt tid for å sjekke og svare på samtaler og e-post, fortrinnsvis til samme tid hver dag. Her & rsquo; s hvordan dette virkelig hjelper. Du må la dem med hvem du kommuniserer ofte hva det tidspunktet på dagen er. Hvis du gjør dette, de skjønner & rsquo; t holde plage deg hele dagen med samme kommunikasjon eller spørsmål. Dette gjør at du slipper å gå gjennom 5-6 e-poster eller talemeldinger fra samme person på samme tema.

5. Samle Ditt materiale på begynnelsen av Task
Når du begynner en oppgave, er det første du gjør er å få alt du trenger. Er det filer eller dokumenter du må gjennomgå for denne oppgaven? Er det ting i arkiver som du må hente? Ingenting er verre enn å få til en oppgave, og måtte stoppe for å gå få ting du trenger. Hver gang du gjør dette, mister du fokus og må re-dirigere hjernen & ndash; det & rsquo; s en tid waster

6.. Aksepter at det vil være Avbrudd
Sjefen din kan ha en nødsituasjon behov; en klient kan ha en nødsituasjon. Det skjer. Sett ditt arbeid ned og ivareta disse nødhjelp. Få dem ut av veien vil tillate deg å re-fokus som du trenger å gjøre.

7. Aldri, aldri, aldri Multi-Task
Forskning viser at du er mindre produktive hvis du prøver å multitaske. Går frem og tilbake mellom noen oppgaver i løpet av samme tidsperiode forvirrer sinnet ditt, og den konstante avbrudd og re-fokusering og tilbake tar tid. Noen programmer vil hjelpe deg til å håndtere dette.

8. Aldri, aldri, aldri Flytt til # 2 Med mindre # 1 er ferdig
Hvis du lar oppgave # 1, uansett grunn, og begynne på # 2 med sikte på å komme tilbake, tuller du deg selv. Dagen avsluttes med verken # 1 eller # 2 begynne ferdig, og begge vil være på planleggingslisten for neste dag. Du vil føle deg som om du har oppnådd noe for din hard dag på jobben, og det er ikke en god måte å gå til sengs og få en anstendig natt & rsquo;! Søvn

Bare husk disse små triks og du vil forbedre ikke bare ditt nivå produktivitet, men din mentale og fysiske helse samt
. & nbsp.;

målsetting

 1. Tror og nå dine mål Touch It Mentalt del 1
 2. 7 unike måter å hjelpe deg å utvide din husholdning Income
 3. Lær å sette og holde Goals
 4. Guidet bilder for å forbedre din life
 5. Falling Back Into the Swing of Things
 6. Skape livet ditt Desire med Clarity og Focus
 7. Er du kaster bort tiden din plass på ting som ikke er lønnsomt for deg? 
 8. Hvordan å utvide virksomheten din og holde normal ... på samme tid 
 9. The Money Blues
 10. Hvordan finne ut hva du virkelig Want
 11. Ubehagelig Zone
 12. Delegation
 13. Vibrasjons Marketing
 14. Gjør fred med It
 15. Bare du kan Turn Your Mess til suksess! 
 16. 3 trinn for å oppnå målene i Life
 17. Girl Power Gjennom Goal Setting
 18. Velstand, målsetting og Visualization
 19. Strukturer for å holde deg på Purpose
 20. Hvordan finne din livs purpose