Hjernen wave - Neuro Surf å Success

Innenfor sinnet er små ting som kalles nevroner, som er omtrent på størrelse med en nano bite, og det er milliarder av dem over hele hjernen, i cortex og kortikale av sinnet. Faktisk er det over de forskjellige fliker eller deler av hjernen, nemlig Frontal, Parietal, Temporal og bakhodet, og hva de fungerer som er bærere av meldinger og data fra én del av hjernen til en annen. Med andre ord, de er hjernen & rsquo; s egen informasjon super motorveien, med hver av lappene som representerer de forskjellige & quot; servere & rsquo; over hele landskapet i sinnet.

Nå, når man ser på nervecellene i hjernen, ble vi ganske stabbet en stund med enkelhet av et så stort nettverk & ndash; noe så omfattende og kritisk til hjernen kan ikke være noe som er så endimensjonal & ndash; arkitektur og ingeniør bak kroppen rett og slett ikke vil tillate det. Så det vi trengte å finne ut var hvor godt hjernen ble virkelig bruker dette nettverket og hvilke andre funksjoner det støttes. Vi selvfølgelig med denne nysgjerrige oppdagelsen, fant ut at nervecellene, som de avfyrte sine pulser av informasjon, som sendes ut en elektromagnetisk bølgelengden, noe som kan oppdages med vanlige og sensitive EEG maskiner.

Det som skjer er at når de ulike delene av hjernen prøver å kommunisere med hverandre, fyrer de av en bølgelengde, og i de runder av vitenskap og medisin, dette kalles hjernebølge av den menneskelige cortex. De nervevev i hjernen alle danne et orkester av noe slag, hver arbeidsdag tangent og overlapping til et annet, men aldri faktisk kolliderer & ndash; et perfekt eksempel på form og funksjon. Mens vi undersøker den faktiske makten til hjernebølger, vi også innsett at utover den normale hjernebølge var en annen, enda mer minutt og akutt, som syntes å være konstant, men endrer på forskjellige tider av døgnet.

Hva vi også realisert som tiden gikk, er at hjernen virket å forvandle og helle i ulike super tilstander da dette skjedde, som personer med visse bølgelengder ser ut til å være i stand til å fokusere mer, har bedre mental smidighet og virke å være i stand til å ha mer mental kraft enn andre som viste en høyere eller enda lavere bølgelengde. Dette er hva som kom til å bli som studiet av makt brainwave og hvordan brainwave entrainment kom.

Denne teknologien har oppdaget at visse bølgelengder i hjernen (nå delt opp i fem) har ulike funksjoner som kan hjelpe oss til å bli smartere, mer kreative, har bedre fokus og bedre mental smidighet. Faktisk kan vi lære raskere, absorbere og beholde mer informasjon med disse bølgelengdene, nøkkelferdige til supermenneske hvis du vil. Lese opp så mye du kan på strømmen av brainwave entrainment, og hvis du ønsker å oppleve dette selv, bare prøve ut en av de forbrukerprodukter basert på denne teknologien & ndash; du vil bli overrasket over resultatene
. & nbsp.;

personlig utvikling

 1. Self-Esteem Versus selv Acceptance
 2. ! Growing Up: Tiden bare flyr når du kaster uret 
 3. Viktigheten av å forvalte Mind
 4. Den peneste Addiction du kanskje Have
 5. En artikkel om Nothing
 6. Omgi deg med Høyre People
 7. Lær hvordan du håndterer Criticism
 8. Nyttige selvtillit forbedring tips for å være det beste! 
 9. Takknemlighet på sitt Best
 10. Subliminal Recording Made Easy: 3 enkle trinn for å lage din egen Subliminal Recording
 11. Brain entrainment Review - "Pure Binaural Beats'
 12. The Friendship Factor
 13. Tre trinn til Financial Freedom
 14. Best av Janes: Å gjøre det meste av Relationships
 15. Colors Of Spring
 16. Utsettelse Busters Det Work
 17. Hvordan å vinne hver Argument: 3 Nyttige tips for å komme ut på toppen av alle Argument
 18. FINN DIN GLEDE, å finne din lidenskap & amp; FINN DIN HENSIKT 
 19. Begrensende tro-Bust-um vidåpne deretter la dem go
 20. Lykke: Er du Forvirrende din karriere med livet ditt