Rundt den engelske Premier League - Round 2

Manchester City bekreftet sin gode start med en ny seier, og holde en perfekt rekord som regjerende mester Manchester United som også vant sin andre kamp for sesongen.

Med den engelske Premier League lederskap i kampen Manchester City reiste til Reebook Stadium for å møte Bolton Wanderers for runde 2 handling. Begge lagene hadde startet 2011-12 sesongen med høyre fot, og vant sine respektive sesong opener spill etter 4-0 å plassere seg selv på toppen av resultatlistene, noe som gir deres showdown en spesiell appell.

Medborger- skulle bekrefte deres tilstand som en av favorittene til å omfavne tittelen med 3-2 på veien seier mot Trotters, guidet av en fremragende David Silva, som ikke bare var ansvarlig for å åpne scorer på minuttet 26, men også for å utarbeide de beste spiller av spillet.

Før pause, på minuttet 37 spesifikt, Gareth Barry fikk en mer i for Manchester City, men to minutter senere Ivan Klasnic scoret rabatten som de gikk til pause.

At minutt 47 Edin Dzeko scoret vinnermålet for borgerne, som kunne ha vunnet kampen 3-1 hvis Kevin Davies wouldn &'; t ha scoret det andre målet for vertene 16 minutter senere for den endelige 3- 2.

I en av de største rivalisering i England, Liverpool opprørt Arsenal på veien ved 2-0, takket være to sene mål fra Aaron Ramsey ved minutt 78 (gjennom en misfortunate selvmål) og Luis Suarez på overtid. Mens Suarez har gjort de røde glemme sin tidligere toppscorer Fernando Torres (overført til Chelsea på januar), den Gunners haven &'; t funnet en erstatning for sin tidligere kaptein og playmaker Cesc Fabregas (signert av Barcelona), som er tydelig i sitt spill .

Snakker om Torres &'; nytt team Chelsea, vant de sin første kamp for sesongen takket være Florent Malouda &'; s mål med 7 minutter å gå mot West Bromwich, som hadde tatt ledelsen i stillingen tidlig i første halvår gjennom Shane Long.

8 minutter etter pause Blues fikk utligning med et heldig skudd fra Nicolas Anelka som ble forandret retning av Jonas Olsson. Og senere på Malouda gjorde come-fra-bak seier skje ved å koble en cross ball fra Jose Bosingwa.

regjerende mester hadde en tøff konkurrent i Tottenham Hotspur, men var i stand til å utspille dem i andre omgang takket være treble scoret av Danny Welbeck (61), Anderson (76) og Wayne Rooney (87).

Lokal unge talenter Welbeck stjal showet den utligner den første, og serverer det andre målet i et spill som var begynt å bli frustrerende for Red Devils, som nå dele toppen av resultatlistene med byen deres rivaler Manchester City.

Wolverhampton har også en perfekt rekord denne sesongen takket være sin 2-0 seier over Fulham hjemme. To sene mål første halvår fra Kevin Doyle og Matthew Jarvis ga Wolves tre mer poeng, og nå er de okkupere tredje plass på tabellen med 6 poeng, samme som Citizens (+5) og Red Devils (+4), men med en målforskjell på tre.

Resten av runde 2 resultater var: Sunderland 0 Newcastle 1, Aston Villa 3 Blackburn Rovers 1, Everton 0 Queens Park Rangers 1, Swansea 0 Wigan Atheltic 0, og Norwich en Stroke by 1.
.

sport

1. Konkurranse, enten i idrett eller i livet, vi alle konkurrere, men hva som er akseptabelt?
  2. 1998 til 2010: Fra herlighet til tungsinn for fransk football