Rundt fire første av de fire store XI

I motsetning til La Liga i Spania, Serie A i Italia og Premier League i England, hvor deres respektive mester har ganske mye er avgjort, er den tyske Bundesliga i brann etter at Bayern Leverkusen forkortet avstanden med lederen Borussia Dortmund til bare fem poeng

Clear veien for Barcelona &'; s. tredje tittel på rad

Det &'; s bare et spørsmål om tid til å se Barcelona kronet for tredje sesong på rad som La Liga mester. På runde 33 beseiret de Osasuna hjemme med 2-0, etter scoringer av Villa og Messi. Katalanerne nådd 88 poeng og åtte poengs ledelse mot nærmeste konkurrent Real Madrid som også vant sin kamp denne lørdag vedlikeholde.

De Whites dundrende beseiret Valencia på veien 6-3 og nådde 80 poeng. Real Madrid &'; s mål var produkt av Benzema med en, Kaka med to og Higuian som signerte et hat-trick. Soldado, Jonas og Alba har lagt litt sminke av partituret boks med ett mål hver for Valencia at til tross for tap fortsetter på tredje plass med 63 poeng.

No.4 Real savnet muligheten til å forkorte avstander med Valencia og fortsetter sittende fast i 57 poeng for andre uke på rad. The Yellow Submarine tapt i sitt besøk i Sevilla 3-2. Målene fra Marchena og Rossi hvor utilstrekkelig for å overvinne de tre målene scoret av Ratikic, Negredo og Romaric.

Robinho redder dagen

Med åtte minutter å gå Robinho scoret vinnermålet for Avdeling Noen ledere Milan på sitt besøk i Brescia i løpet av runde 34 handling. Rossoneri har 74 poeng og nyte av en åtte poengs ledelse over regjerende mester Inter som kommer på andre plass.

Snakker om Inter, beseiret de Lazio hjemme ved å overvinne Zarate &'; s mål med to fra Sneijder og Eto &'; o i 2-1 seieren. På denne måten Inter snapper andreplassen fra Napoli med sine 66 poeng og Lazio er fortsatt på fjerdeplass med 60.

Napoli mistet andreplassen på grunn av nederlaget led på veien mot Palermo med 2-1. Etter bare to minutter var de opp med ett mål, takket være et straffespark scoret av Cavani, men hjemmelaget kom bakfra for å vinne kampen med scoringer av Balzaretti og Bovo, som forlater Napoli på tredjeplass med 65 poeng.

The Gunners fortsetter sin tilbakegang

Med tre strake kamper winless Arsenal har gått fra å kjempe om tittelen til tredje plass i den engelske Premier League. De besøkte Bolton på kampdag 34 og ble slått i siste minutt av ordinær tid 2-1. Sturridge ga hjemmelaget ledelsen, da Van Persie fikk equalizer for the Gunners, men Cohen skulle score vinnermålet i minutt 90 som etterlater de besøkende med 64 poeng.

De regjerende mester Chelsea gjenvunnet nr 2 med sin 3-0 seier hjemme mot West Ham. Det var en spesiell kveld for Torres da han scoret sitt første mål som en blå. Lampard og Malouda lagt de to andre til å gi sitt lag tre poeng, for totalt 67.

Og sololederne Manchester United nådd 73 poeng takket være Chicarito &'; s sent mål som representerte 1-0 hjemme seier mot Everton.

En annen gruppe som også vant ved den minste var Manchester City, som de slo Blackburn Rovers på veien med Dzeko &'; s mål. Denne måten Citizens sikre fjerdeplass med 59 poeng.

Bayern Leverkusen nekter å gi opp

Pride er hva Bayern Leverkusen har vist gjennom hele denne sesongen i Bundesliga, som de har nektet å gi opp kampen om tittelen tross for å ha funnet seg 12 poeng vekk fra lederne i flere passeringer i året. At utholdenhet plassert dem bare fem poeng bak fra Borussia Dortmund etter 31 runder, og med 15 flere poeng i spillet de fortsatt tror på mirakel.

Med scoringer av Kadlec og Pardo de overvant et mål fra Sigurdsson å beseire TSG 1899 Hoffenheim på lørdag med 2-1, seier som hjalp dem med å nå 64 poeng.

solo leder Borussia Dortmund led et tilbakeslag på deres besøk på Borussia Mönchengladbach, som beseiret dem ved 1-0 med Idrissou &'; s mål, noe som etterlater dem fast i 69 poeng.

Med sin 1-1 på veien uavgjort mot Frankfurt, tapte Bayern München den tredje plassen til Hannover 96. Rode &'; s mål hadde dem ned i stillingen siden minutters 54, men et straffespark scoret av Gomez hjalp dem redde ett poeng, for totalt 56.

Og Hannover snappet tredjeplassen fra dem takket være deres på veien seier mot Freiburg med 1-3. Abdellaoue, Schlaudraff og Rausch scoret målene for besøket og Rosenthal fikk rabatt for hjemmelaget