Barcelona vs Arsenal, en prediksjon av neste match

Arsenal beseiret Barcelona, ​​hva er den endringen som FC Barcelona kan ta hevn?

Den siste kampen Barcelona vs Arsenal endte opp i 1 mot 2 i favør av Arsenal. Selv om FC Barcelona spilte strålende i første omgang, kunne de ikke bryte gjennom forsvaret til Arsenal. Heldigvis David Villa førte dem foran. I første halvdel av kampen Arsenal så slags tapt, men i andre omgang ble ting endret seg. Robin van Persie har gjort en imponerende mål fra en utrolig vinkel. Og noen minutter senere det andre målet ble gjort av Nasri.

Mange vil huske den Champions League-finalen i 2006, finalen i Barcelona vs Arsenal. Lionel Messi lyser opp hele Nou Camp stadion med en utrolig fire mål hale å slå Arsenal.

På mars åttende, den andre kampen i Barcelona vs Arsenal vil finne sted i Camp Nou i Barcelona. Barcelona trenger en 1-0 seier over Arsenal å erobre en plass i neste runde av Champions League.

Arsenal var litt uheldig på trekningen, men de har gjort gode resultater fra London. Og de har noen sjanser til å avansere til neste runde. Min prediksjon er at Barcelona vil bli bedre etter 180 minutter. Selv om Barcelona og Arsenal har en lignende spillestil, det spanske laget førte det til et større nivå. Og også Barcelona er mye tøffere i forsvar.

I de siste 5 årene Arsenal spilte to ganger på Nou Camp stadion og begge kampene ble tapt. Resultatene av Barcelona vs Arsenal var 4: 1 og 2: 1

2 til en seier for Arsenal i den første kampen var et godt resultat, og dette gjør det nødvendig for Barcelona å begynne å angripe fra første minutt. av kampen. Jeg tror Barcelona vil få mål, og de vil gå videre til neste runde etter ordinær tid
.

sport

1. Fans av Liverpool FC Søk for en butikk for å kjøpe en rekke Merchandise
  2. Hva er de mest effektive måter å planlegge basketball øvelser?
  3. Se NFL Network til å nyte levende Nyheter og score til Different NFL Games
  4. Velge en Rod for Sea Fishing
  5. De 5 Phase Lay Review-Sålen Horse Racing Process Du kan Ever Need
  6. Delfiner er enige om å forholde seg til Jake Long
  7. Hva bør du vurdere når du kjøper dirt bike?
  8. Top racerbaner av det amerikanske kontinentet Inviter Ekte Racing Enthusiasts
  19. Velge en Coarse Fishing Rod
  20. Mest Kentucky Derby upsets av alle tider - Longshots gjøre det til vinnerens Circle