Kansas til finalen Four

The Jayhawks er Final Four Bound for første gang siden 2003, og 13. gang totalt.

På vei til Final Four, Kansas Jayhawks beseiret Portland State 85-61, unlv 75-56, Villanova 72-57 og Davidson 59-57. I den første runden, Brandon Rush scoret 18 poeng da Kansas nådd en 85-61 seier over Portland State. De skjøt 545 på 33 av 61 skyting, inkludert 12 av 25 fra tre punkt rekkevidde. Darrell Arthur socred 17 poeng og Mario Chalmers 16 poeng.

I andre runde, jayhawks trukket bort fra unlv i andre omgang nå en 75-56 seier. Mario Chalmers scoret 17 poeng, Russell Robinson scoret 13, Brandon Rush scoret 12 poeng og Sherron Collins scoret 10 poeng. Unlv ikke kunne håndtere Jaykawks forsvar, skyting verste prosenten ved en Kansas motstander hele sesongen. 27% i en 12 av 45 brickfest.

Brandon Rush scoret 16 poeng, Russell Robinson scoret 15 poeng og Mario Chalmers scoret 14 poeng som Jayhawks beseiret Villanova, 72-57, i Midtvesten regionale arrangementer. The Jayhawks tok kontroll over kampen fra begynnelsen med en 14-2 run. De fikk 4 alley-oop pasninger i de første 9 minutter og gjorde 7 tre pekere, tar en 41-22 ledelse går inn i pausen.

The Jayhawks slå Davidson i en 59-57 seier, og nådde Final Four for første gang siden 2003, og 13. gang totalt. Når Sherron Collins savnet et skudd for Kansas med 21 sekunder igjen, Wildcats hadde en sjanse til å trekke av opprørt. Men Curry kunne ikke gå av et skudd og ble tvunget til å gå over til Jason Richards, som har skutt prellet av bakplaten.

The Jayhawks og' vinne i Midtvesten Regional endelige sendt alle fire nummer 1 frø til Final Four for første gang. The Jayhawks spiller North Carolina i semifinalen lørdag kveld i San Antonio. Eksperter spår at Jayhawks vil beseire Memphis Tigers i mesterskapet spillet i 2008 NCAA menn Final Four i San Antonio