Rekruttere en mangfoldig arbeidsstyrke: Ikke Making to vanlige Mistakes

For å være en vellykket bedrift i dag &'; s kulturen du trenger for å skape et miljø av inkludering der folk føler seg verdsatt og integrert i et selskap &'; s misjon, visjon og forretningsstrategi på alle nivåer. Når de ansatte og' ferdigheter og kunnskap er anerkjent, verdsatt og utnyttet de er mer engasjert i å bidra til en organisasjoner og' suksess. De er mer villige til å gå i " ekstra mile &'; og dele ideer og innovasjon. De synlige og usynlige dimensjoner av mangfold som de bringer brukes som ressurser for suksess og vekst. For å skape et inkluderende arbeidsmiljø du trenger en mangfoldig arbeidsstyrke.

Organisasjoner lage to vanligste feilene i å rekruttere en mangfoldig arbeidsstokk som forårsaker dem til å falle bak konkurrentene og selv taper markedsandeler.

1. “ Selskap bilder mangfold &";

Organisasjonen vurderer bare de synlige dimensjoner av mangfold primært rase og kjønn. Selskapet bildet ser bra ut, men alle tenker det samme. Forskjeller som inkluderer seksuell orientering, geografisk bakgrunn, tenkning og kommunikasjon stil, arbeid funksjon, evne og funksjonshemming, religion, og arbeid stil er ikke verdsatt og er selv motløs. Dette er en veldig snever definisjon av mangfold og gir liten eller ingen verdi for organisasjonen i form av nye ideer, kreativitet og innovasjon.

2. “ Mangfold av Numbers &";

Igjen mangfold er definert av det du kan se. Demografi gjenspeile samfunnet utenfor, men det er bare på de lavere nivåene. (Produksjon, og ufaglært arbeidskraft) Det er lite eller ingen mangfold når du beveger deg opp i ledelse. På spørsmål om mangfold i organisasjonen, peker de på alle tallene. Hvert år har de gode “ tall og " ;, men folk er i stadig endring. Medarbeidere slutter og får seg jobb hvor det er verdien av mangfold på alle nivåer, og de oppfordres til å flytte opp i rekkene.

Adressering Problemer

For å være en vellykket bedrift i dag &'; s kulturen du trenger for å skape et miljø av inkludering der folk føler seg verdsatt og integrert i et selskap &'; s misjon, visjon og forretningsstrategi på alle nivåer. Når de ansatte og' ferdigheter og kunnskap er anerkjent, verdsatt og utnyttet de er mer engasjert i å bidra til en organisasjoner og' suksess. De er mer villige til å gå i " ekstra mile &'; og dele ideer og innovasjon. De spre ordet om at organisasjonen er et flott sted å jobbe. De er begeistret for å rekruttere sine dyktige kolleger til å fylle ledige stillinger som bringer nye ideer og ulike måter å tenke, løse problemer og voksende markedsandel
.

corporate trening

 1. Corporate Training nødvendig for å øke emosjonell intelligens og Stress Busting
 2. Fordeler med å velge Drupal
 3. Ikke anta: Uvitenhet er ikke Bliss
 4. 3 Viktig verktøy for e-post Marketers
 5. Kinds Of Nurses
 6. Fordelene ved Foretaks Volunteering
 7. Gruppetenkning: Når folk ikke Think
 8. Rollen til Psykologi i Human Resource Management og Development
 9. Sjefsrekrutterer tilbyr retningslinjer til bedriftens interviewers
 10. Hva du trenger å vite om Solidworks Training?
 11. Mindre stress betyr mer SUCCESS
 12. Hvordan kan Computer Training hjelpe en person?
 13. Kundeservice versus Customer Focus Training
 14. Validering - Komme og gi det på Work
 15. Interne Fengsler: Tyven av produktivitet og kvalitet i vår Workforce
 16. Fordeler med å velge markiser og selskaps Events
 17. 6 trinn for å avdekke din Theme For Neste Year
 18. Opprettholde Innovasjon i organisasjonen - Behandle rollouts effektivt: Del 4 av 6
 19. Security Study Guide
 20. Bruk Forhandling ferdighetstrening for å holde i Demand