Ønsker forandring? Din tro avgjør din Ability

Studenter på personlig vekst og utvikling vet at endring er sterkt påvirket av deres evne til å ta kommandoen over og endre sin tenkning. Dette konseptet med å endre din tenkning å forandre deg livet ble brakt til rampelyset med filmen "The Secret", og det er beskrivelse av Law of Attraction. Mange som jobber for å endre sin tenkning for å se en ny og annerledes livserfaring har funnet det å være litt mer vanskelig at det som har blitt formidlet. Hovedsak filmen er bare en grunnleggende innføring i Law of Attraction og ikke en bred beskrivelse eller en komplett guide til selv forbedring.

Etter å ha sett filmen, og etter noen av opplysningene undervist om The Law of Attraction, er det lett å komme til den konklusjon at alt man trenger å gjøre er å endre noe av sin tenkning for å se store endringer i deres liv. Og generelt, ja, du endre ditt liv ved å endre din tenkning. Ledelsen i din tenkning er av avgjørende betydning i endringsprosessen, men det kan ikke være nok. Når du jobber med hvordan du tenker og føler dag til dag du vanligvis arbeider med ditt bevisste tanke. Det er et annet aspekt ved tanken på at folk flest må ta for å gjøre reelle endringer i sin livserfaring, kraftige bevisstløs tanke.

For de fleste, den mest kritiske spørsmålet som må løses er deres ubevisste overbevisninger. Du har kraftige ubevisste oppfatninger som regulerer hvordan du tenker, føler og handler dag inn og dag ut, og du er sannsynligvis ikke engang klar over dem. De har lenge blitt en integrert del av den automatiske operativsystem, bli etablert vanligvis uten din bevisste kunnskap. Disse dypt sittende tro er hvordan du har ubevisst bestemt deg for hvordan du vil oppfatte alt, og dermed diktere din tenkning, følelser og handlinger. Disse tro finne ut hva du kan gjøre i alle områder av livet ditt. De er i hovedsak den måten du har bestemt deg for hvordan verden fungerer og din rolle innenfor alle de ulike aspekter av livet.

Du kan være klar over noen av dine oppfatninger på dette punktet, men sannsynligvis alle av dem ikke. Nå, noen ganger folk prøver å ignorere disse tro selv når de har en idé de eksisterer. Noen vil forsøke å overstyre dem med sine affirmasjoner og positiv tenkning, men det vanligvis ikke fungere. Jeg er ikke bashing affirmasjoner og positiv tenkning, de begge spiller en viktig rolle i arbeidet med din tenkning og følelser, men de sammen ikke kan trumfe kraften i en svært validert tro.

Den troen som setter pausene på mest vekst og endring er den som regulerer hvordan du ser din evne til å endre seg. Eventuelle problemer du kan ha hatt med å realisere endringen er sannsynligvis knyttet til denne troen. Din tro er fast forankret i den automatiske operativsystemet, slik at alle din tanke er først filtrert gjennom disse etablerte oppfatninger. Og ikke engang tror du kan omgå eller lure dem!

Disse sterke tro begynte på et tidspunkt som en idé som ble validert med referanser som, i tankene på den tiden, viste seg eller berettiget ideen. Når nok referanser er samlet, så forsvarer tankene dette stillingen for deg. Dette er ikke fordi hjernen din prøver å skade deg, faktisk det motsatte. Ditt sinn er designet for å automatisere så mye som mulig for deg å forenkle dine tankeprosesser. Du kan forestille deg den byrden det ville være å måtte tenke gjennom hver muskelbevegelser som kreves for å ta et skritt.

Hverdags disse kraftige tro er det filtrering og styre dine tanker, følelser og handlinger. Og som du automatisk handle i tråd med disse tro, er de videre validert, få en sterkere og sterkere posisjon i ditt ubevisste sinn.

Uansett hva du gjør for å gjøre endringer i livet ditt bare kan ikke få noen resultater hvis du har en tro på at du ikke kan eller bør ikke være i stand til å endre fra der du er nå. Vanlige restriktive tro er at du er uverdig av hva du vil, som du vet aldri nok, eller at endringen kan bare gjøres av noen andre, eller av en enhet som Gud. Dersom slike holdninger er etablert i ditt ubevisste sinn de vil sørge for at alle resultatproduserende handlinger i samsvar med sine definisjoner av deg. Din opplever bevis på hva som forårsaket det.

To viktige spørsmål å stille deg selv er: bekymringer å spørre deg selv, og du kan gjenkjenne svarene av noen følelser du har hatt uten å vite nøyaktig hvorfor du gjennomgår hadde dem.

* Tror du at du har muligheten til å gjøre endringer i livet ditt, din tenkning, dine følelser og dine handlinger, eller er dette opp til noe utenfor deg?

* Har du tror at du er verdig de endringene du ønsker å gjøre?

Hvis du kan med svaret overbevisning ja på begge disse spørsmålene, uten forbehold, så din dype overbevisning allerede støtte for å lage endringer og progresjon i livet ditt . Hvis du er usikker eller har noen reservasjoner i det hele tatt, har du noen begrensende tro som må tas opp. Svarene på disse spørsmålene bør gjenklang innenfor deg, så vil du sannsynligvis ha følt deres nærvær før.

I utgangspunktet vil dine tanker og oppfatninger avgjøre utfallet av din innsats. Du kan lære å se dine bevisste tanker ganske lett, men bevisstløs tro må bli utsatt, men de kan endres. Husk at din tro er av skaperverket, slik at du kan endre dem. Dessuten er det viktig å akseptere din tro, selv om du heller vil de være annerledes, ikke prøv å ignorere dem, har du hørt, "hva du motstå, vedvarer"

Hvis du har hatt problemer med å få resultatene du ønsker med å endre din tenkning, det er en grunn. Det er ikke at det er noe galt med deg eller at du ikke kan gjøre noe, er det på grunn av dine ubevisste overbevisninger. Du kan faktisk tro hva du vil, du trenger bare å vite at du kan. Og å vite om dem er det første skrittet for å gjenskape dem til bedre støtte det livet du nå ønsker.

Din pågående personlig vekst og selvrealisering er avhengig av en fast overbevisning om at du kan gjøre endringer i deg selv. Det er lurt å huske på at universet vil svare på dine dominerer tanker og følelser akkurat som den gjør et lite frø. Den eneste forskjellen mellom deg og at frøet er at du kan endre din tanke, men frøet har bare ett alternativ
. & Nbsp.;

personlig utvikling

 1. Self-Aksept | Godta Yourself
 2. Ønsker du din Skinny tilbake? Part # 4- # 5
 3. Er du Famous eller fokusert? 
 4. Løs Ulykkelig parforhold og forpliktelse problemer-handlinger taler høyere enn Words
 5. The Art Of CinemaTherapy: Hva jeg har lært fra Movies
 6. 5 ting du må vite om Sudden Success
 7. Mindful Doing
 8. Vil jeg være vellykket i Min Online Business venture-
 9. Hva 10 Days Of Silent Meditasjon Lærte Me
 10. For å oppnå suksess i livet - Secret Revealed
 11. Kommer Full Circle
 12. Slik Clear Your Mind Of negative tanker i 3 enkle Steps
 13. Er du en Produktivitet miljøforkjemper? 
 14. Finne banen I Life
 15. De viktigste Times i menneskets historie: Er du klar for 
 16. Betale Det Forward
 17. Du trenger ikke å Worry
 18. Så, du har gjort Nyttårsforsett ... Igjen? 
 19. Magnificence
 20. Livet ditt vil aldri forandre hvis du holder på å gjøre det samme