Dubai World Cup Horse Race - Den største Utbetalingen for en enkelt Event

Siden sin første kjører i 1996, Dubai World Cup i De forente arabiske emirater har vært verdens rikeste horse race. Den første utgaven, som ble vunnet av ingen ringere enn Racing Hall of Fame Cigar, var verdt en kul $ 6,000,000, som fortsatt i dag ville være den største vesken i verden. Siden da, total premiepenger for Dubai World Cup, som vil bli kjørt 31. mars i år, har vokst til $ 10 millioner.

2012 Dubai World Cup vil være en del av en ni-race program Stakes løp med vesker på totalt en svimlende $ 27.25 million.

The Dubai World Cup ble opprettet av Sheikh Mohammed bin Rashid al Maktoum, herskeren av Dubai i De forente arabiske emirater, som en stor begivenhet for å bidra til å trekke turister til området, samt å oppgradere regionens racing program . Det viste en umiddelbar suksess som hester fra hele verden, og mer enn 50.000 tilskuere konvergerte på ørkenbyen for den første utgaven.

Deretter, når Cigar beviste USA-baserte hester kan vinne en 1/4-mile race tross skipsfart halvveis rundt i verden, Dubai World Cup og sin rike støtte Stakes ble en viktig tidlig sesong mål for øverste amerikanske -baserte hester.

I 2010, Dubai World Cup ble flyttet fra sitt opprinnelige hjem på Nad al Sheba Race Course til palass Meydan veddeløpsbane, som ifølge de fleste kontoer er ulik alle andre spor i verden gitt sin overflod og mammut størrelse.

Endringen i sted også inkludert en endring i racing overflate for Dubai World Cup. Meydan har en syntetisk viktigste spor i stedet for tradisjonelle skitt.

For å delta i Dubai World Cup program, er hester først nominert og deretter disse anses verdige gis invitasjoner. De utvalgte blir belønnet med en all-utgifter betalt tur til hendelsen.

Ikke mindre enn 271 hester fra hele verden ble nominert til 2 012 Dubai World Cup. Blant dem er tre Eclipse Prisvinnere – Animal Kindgom, fjorårets Kentucky Derby vinner og mester 3-åring; Akklamasjon, fjorårets mester eldre mannlig; og 3-årige hoppa mester Royal Delta.

Inkludert Cigar, USA-baserte løpere har vunnet åtte av de 16 tidligere utløp av Dubai World Cup. At gruppen består av slike armaturer som Kentucky Derby og Preakness vinneren Silver Charm (1998); Breeders 'vinnere Cup Classic Positivt Perfect (2004) og Invasor (2007); og to-tiden Horse of the Year curlin

Det figurerer også å være sterk US representasjon i Dubai World Cup undercard. Nesten alle divisjoner er regnskapsført, fra seks-Furlong spurter på hovedsporet til 2-mile torv løp. De viktigste støtte løpene er den $ 5.000.000 Dubai Duty Free omstridt på 1 ½ miles på torv og $ 5.000.000 Dubai Sheema Classic på 1 1/8-miles på gress.

US-. løpere har hatt særlig suksess i løpet av årene i $ 2 millioner Dubai gylne Shaheen, en seks-Furlong sprint race på hovedsporet.

satser på Dubai World Cup program er tilgjengelig for innbyggere i USA gjennom de fleste online satser plattformer, inkludert Xpressbet.com