Brasil viser stolthet å beseire Mexico

VM i fotball 2014 vert kom bakfra med ti spillere og beseiret " El Tri &'; på veien med 2-1, takket være et straffespark forsvart av Jefferson og målene fra Ronaldinho og Marcelo sent i andre omgang.

Etter en dårlig kamp mot Costa Rica sist fredag, som til tross for å vinne med 1-0 didn &'; t oppfylle fansens forventninger, Brasil ønsket å endre sitt image mot Mexico, laget som hadde en strek over 14 kamper ubeseiret. Ledet av deres stjerne og tidligere FIFA World Player of the Year, Ronaldinho, som hadde fire år uten å score for landslaget, brasilianerne kom til Corona Stadium på leting etter en seier som tillot dem å spre kritikerne i det minste til deres neste barn spillet, mot Gabon 10. november i Libreville.

Det var deres 36. head-to-head konfrontasjon, og Brasil var på ledelsen med 20 seire, mot ni fra meksikanerne -De seks andre kamper endte opp binding at ledelsen i stillingen tidlig i spillet, gjennom et selvmål fra brasilianske forsvareren David Luiz på minuttet 10. Ting verre for de fem-tiden FIFA World Cup Champions da Dani Alves ble utvist med sitt andre gule kort i kampen, etter å bringe ned Javier " Chicharito &'; Hernandez inne i boksen i de siste minuttene av første omgang. Mexico hadde sjansen til å ta en to-mål føre før pause, men keeper Jefferson forsvart straffesparket fra Andres Guardado.

I andre omgang er virket som om Mexico var det laget med 10 spillere på banen, i stedet for " CANARINHA &'; som begynte å styre spillet ledet av en stor Ronaldinho. Det skulle være Brasil &'; s nummer 10 og kaptein som gjennom et frispark utlignet til en stykket med 11 minutter å gå, og brakk fire år snev av noen mål med landslaget.

Det målet var et løft for brasilianerne, som ikke er fornøyd med trekningen gikk på forhånd for mer. De fikk sin belønning fire minutter senere, da Marcelo scoret sitt andre mål for kvelden etter en god individuell lek inne i boksen, for 2-1 seier.

Det var første nederlag for meksikanerne under trener Jose Manuel de la Torre &'; s rekkefølgen på 15 kamper, mens for hans brasilianske kollega " Mano &'; Meneses det var hans tiende seier med " CANARINHA &'; i 18 kamper.

Brasil viste stolthet å overvinne motgang, som forlot " Mano &'; veldig glad for at “ indignasjon &"; han så reflektert på spillerne sine når de fant seg ned etter én i score, og deretter igjen når Alves ble utvist med et rødt kort. Og Brasil viste også litt flaks for å vinne dette spillet, fordi hvis Jefferson ikke ville &'; t har blokkert Guardado &'; s straffespark, plukke opp en to-mål underskudd mot Mexico på veien ville vært usannsynlig.

At savnet straff ga dem et løft for å vinne kampen og etter kampen Neymar bekreftet det. “ etter straffen blokkert av Jefferson, jeg sa i garderoben at vi skulle vinne uansett &" ;

&';.. vil se om de kan holde fremdriften mot Gabon neste måned

sport

1. Breeders 'Cup Classic - største utbetalingen for en Single Race i United States